***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (36)***
Raspunsuri - Pagina 11
Androix spune:
Salut
eu stiam ca in functie de data ovulatiei nu de data UM. E o teorie conform careia inotatorii
baieti alearga repede dar mor repede si aia
fete alearga incet dar traiesc mai mult
ca si adultii de altfel... E conform acestei teorii daca aduni si tragi linie rezulta ca inainte de ovulatie iese fata, pentru ca ovulul nu e la locul intalnirii, baietii ajung primii dar mor de singuratate, apoi pana apare ovulul ajung si fetele; si dupa sau mai sigur in timpul ovulatiei iese baiat, ovulul asteapta la cotitura, adik pe trompa si baietii ajung primii.
mai era o teorie legata de aciditatea glerei care dauneaza la unii si-i favorizeaza pe ceilalti, dar n-o mai tin minte.
Andreea mama de Filip si Georgia
chiquitita spune:
Androix, uite ca suntem 2 cu teoria asta. Si eu auzisem de aia cu aciditatea , nu mai stiu nici eu exact, si parca se recomandau anumite pozitii (mai "adanci" sau nu ca sa ii treaca "pragul" pe cei care mureau in mediu acid. Mama ce explicatie tampita am dat...
Mami de Livia (08.06.2007)
mica0307 spune:
didi multumesc pentru sfaturi. Ideea este ca asa vrea sa o fac si eu, o camera de bebe ca acum nu prea arata asa, e o camera normala. Dar cu calculatorul din pacate nu am alta solutie ca nu am unde sa il pun in alta camera. De aia ma gandeam la un birou de colt ca sa ii las ei mai mult spatiu in mijlocul camerei.
Of de abia ne-am mutat si deja ne gandim la o casa sau la un apartament mai mare.
Am uitat sa va spun ca am gasit si eu ieri catelusul vorbitor. Da a trebuit sa merg dupa el pana la selgros baneasa
.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
ckristina spune:
quote:
Originally posted by ELTEKA
Da' mai bine nu ma mai incumet. APROPO, la cezariana cat se asteapta pana la o noua sarcina? Un an? Doi?
Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
elteka, mie dr mi a zis ca cel mai devreme a fost 4 luni(i a venit o pacienta care nascuse cu cezariana, si dupa 4 luni ramasese gravida);mie mi a zis sa stau 7-8 luni
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
kay spune:
mica, e a n-spea mia oara cand bocesc rau de tot la filmuletul tau...

oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !
mica0307 spune:
kay filmuletul ala pentru tati? Da, si eu m-am uitat azi la el si ma apucase boceala....ca sa vezi cum trece timpul.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by mihamora
Graviduta - spune-mi te rog daca la redoute fac livrari si in canada, america
La Redoute Franta are pe lista de tari si statele unite, si canada, deci s-ar putea sa livreze. Stiu ca pt SUA este si un site distinct, adica asta http://www.us.redoute.com/. Cred ca cei din SUA livreaza si pt Canada.
Pepsi, ce brad frumos ati facut! Haioasa poza cu "ne pupam", de-abia astept sa mai fac si eu un piscot.
Kay, si eu o iau pe Mara de picioare, o ridic cu capul in jos si o pup. Sa vezi ce rade. Bineinteles ca mariu nu m-a vazut niciodata, ca cred ca ar face infarct.
Dicirstea, stai linistita ca si eu ii spun Marei "baietelul meu" sau alte chestii care s-ar potrivi mai bine unui baiat, si o imbrac in bleu si verde (am ceva impotriva cliesului cu rozul) de mi-au mai zis unii ca am un baietel frumos, dar asta nu o sa o faca lesbiana. Si, daca o sa fie, e viata ei, sa si-o traiasca cum vrea.
Ali24, felicitari pt dintisor!
Chiquitita, frumos brad aveti!@ Si jaluzelele imi plac.
Mara are deja 8,345 kg si a inceput sa scoata cu totul alte sunete decat zilele trecute. Am senzatia ca mai are putin si incepe sa vorbeasca. Zice bebe, gaga, baba, nana, numai tata nu a zis clar pana acum. Chiar a fost o faza tare, ca mariul ii tot spunea "ta-ta, ta-ta" si Mara "ga-ga". Si mariul spune "bine, tata, poti sa-mi spui si gaga".
La multe sarbatori pt [bleu]Antonio[/bleu] de Andrada!

Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)Diversificarea
kay spune:
Plecam la Munchen luni !!! yupyyyyyyy ! i-am stresat saracii nemti, cred ca doar ca sa scape de mine ne primesc la out patient visit... of, ce ti-e si cu nemtii astia, n-au idee ce e in sistemul sanotar de la noi... ma apuc sa fac liste, transferuri de bani, pregatesc haine si bagaje... pt 3 zile... bataie de cap mai mult !
va puuuuuuuuuuuuup !!!
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !
Ioana13 spune:
Graviduta, poate ai mai scris, dar nu am vazut, se poate comanda de pe site redoute si in romania? Merci
Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)
lbelciug spune:
Gata, am ajuns la zi cu cititul.![]()
La multi ani, Antonio si Radu Andrei de lavini!
Graviduta mama, vino la mine si gasesti in p-ta Rahova rochite de Craciunte. Acum vin de la magazinele cu pricina de unde i-am cumparat lui B o caciulita si niste botosei imblaniti. Acolo am vazut chiar si costumase de Craciun pt baietei, gen imbracamintea lui Mosu, cu centura neagra. Acum sa nu te astepti la super calitate, dar pt acest eveniment merita sa le poarte de cateva ori. Ma bucur ca ai scapat de zgaibe. Sa ne arati poze pls cu tine si fata.
ckristina, eu am citit cartea lui SuperNany si imi permit sa-ti dau un sfat: daca vreuna din metodele ei nu functioneaza cu copilul tau, RENUNTA! Eu am facut cateva prostioare incapatanandu-ma sa aplic ce scrie ea.
Motannel, da, patul mare nu mai deloc safe pt B caci la cati miscareti are, cade sigur din el.
Mai fetelor, ziceti ca n-aveti timp de gatit, dar pt citit de unde faceti rost? Nu de alta, dar vreau si eu!![]()
mihamora, multumim. vazut pozele cu Dominic. hehe, ce bretonel are calculatoristul lu' mama!unde era bradul ala frumos din poze?
pepsi, ce frumos e bradul vostru! e natural, nu? cat a costat? pe aici sunt minim 30 ron. frumosi si prichindeii, ii sta bine in roz lui david. seamana leit cu tine, CLAR. Nu stiu daca are ceva si de la sot....![]()
lavini, la ce piscina il vei duce pe Andrei?
Didi, sorry dar nu cred ca am citit postul postu Ralucai cu tipa din state...
Elteka, ce frumos ca ai fost la inot! Cu sexul copilui mai discutasem cand eram gravide. Deci: daca il concepi in zilele de maxima fertilitate (13,14) iese baiat, altfel iese fata. Eu dupa reteta asta l-am facut pe Matei. La B insa m-a luat prin surprindere caci nu era planificata conceperea lui la modul concret. Acum vad ca chiquitita a explicat f bine.
Irinusha, frumoasa camera lui Cris! Dungile alea verticale cum le-ai facut?
chiquitita, mercic. B seamana si cu mine si cu tati. WOW, ce frumos e bradul vostru!
vali5, bine ai revenit si asteptam poze!
Kay, bafta multa in Munchen!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV