*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (82)*
Raspunsuri - Pagina 7
creata2008 spune:
Am luat ser fiziologic la fiole, 13 mii bucata. Am luat 5.
quote:
Originally posted by ancadragoman
Eu am luat prosop cu gluga cu 300 de mii din piata ....doar cutia de ser fiziologic este 220 de mii
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
ceska777 spune:
irinouka, angeliquedeS,
gata au plecat colegii vizitatori. De parca nu se vedeau si maine la munca in mod normal. Desi acuma cu raceala sta precis acasa cel putin pana luni. Nu e usor cu barbatii cand sunt bolnavi: nu vrea sa fie doftoricit dar totusi sa ii treaca repede! Ma gandesc ca e un fel de avant premiere la cum e sa ai un bebe bolnavior, colici dintisori etc. Numai ca cei mici nu se pot exterioriza sa spuna ce ii doare puctual si o sa fim la inceput mai pe bajbaite. De asta imi e putin frica-sa nu recunosc imediat de ce are bebe nevoie exact cand are nevoie. Ca o fi papa, schimbat si apoi sa ghicesc ce il doare...
Cadoul de la mine a fost modest: printre alte nimicuri un pull over pt ca pe preferatul lui l-am nenorocit la uscator si s-a scurtat mult la maneci si in talie. Nu-s cum am facut da am reusit. Asa ca l-am inlocuit. In rest cum spuneam nimicuri: noi ne facem la ocazii si nu numai cadou vederi/carti postale haioase cu mesaje la obiect!
In plus tot primeste cadouri luna asta: mos Nicolae, ziua lui azi si apoi Craciunul. Tre sa le impart cumva sa ajunga. Probabil de Craciun primeste primul mobil din viata lui. Sa il pot stresa mereu cu telefoane de acasa cand nu voi mai stii ce sa fac cu bebe. De fapt ca sa dau de el mai usor cand o fi momentul Z pentru ca din 19 dec va fi la un alt post undeva mai departe de noi.
Continuam petrecerea deseara la restaurant in familie.
Azi noapte am visat ceva: ca de azi in doua zile as fi nascut deja.
Faza e ca tatal meu are ziua de nastere in august pe 13 iar acum 20 de ani a primit cu doua zile intarziere ce-i drept un cadou viu pe sora mea mai mica. Si eu am visat ca se repeta faza la noi!
Ceska, 35 sapt+ cu Benji
AMR 5 Saptamani
zeririlouiza spune:
Alina023, felicitari inca o data sa-ti traiasca, e o scumpa am vazut pozele, si vezi ca a terecut si DD l-a ascultat pe Luca cred ca e super fericit
Ginger ma bucur ca sunt tot 3 in 1, si ca bebeii mai stau la mamai in burtic
Lala nu mai fi necajita, tu stii ca se mai intampla sa treci pe langa un mesj fara sa-l vezi sau poate cand scrii uiti, sau sunt mai multe stii tu problema cu neuronu, sau ca ca mine care nu intru des si cate o data nu apuc sa recuperez decat un capitol sau cateva pagini apropo frumos patutul printesei grasunici
Ellenuta frumos bogdan, si da-i dea Dumnezeu sanantate si noroc in viata
Miki la mai multe stelute
Cati misto patut sa-l stapaniti sanatosi
Lala si gatta la mai multe saptamani cu bebe in burtic cuminte
Honey sa o stapaniti sanatosi sa va bucurati de ea
Laura nu-ti mai face griji cu masuratorile ca toti zic ca sunt de evaluare mai mult
fetelor eu de azi dimineata daca ma credeti incerc sa citesc capitolul 81, voi in loc sa o luati mai usor ati luato la fuga pe tastaturi, trimit acest mesaj cat mai am timp, si incerc sa atac acest capitol ca de treaba sunt pana peste cap m-am saturat
Louiza 34s + Yasmin
mai avem putin
AMR 07 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
creata2008 spune:
Bine ca sunteti ok amandoua, asta e cel mai important. Te asteptam cu mai multe vesti, cand ai timp sa intri in amanunte!
quote:
Originally posted by Miutza
salutare, zuzici!!!
suntem ok, si eu si Maya, printesa e inka la mami in burtica, dar de burtica tare si de contractii n-am scapat.
Angi, multumim mumos pt grija, si iertare ca te-am ingrijorat! revin cu explicatii
felicitari si bebei sanatosi si papaciosi alina023, eladea2005 si ginnette!
Miutza 33+ Maya Victoria, minunica noastra :)
amr 7 saptamani!
http://www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/
stoisor spune:
ancadragomantocmai ti-am citit povestea,sa-ti traiasca minunea ,sa te bucuri de ea .......am ochii plini de lacrimi ...sper sa am si eu asa ceva de povestit ,cu atata seninatate dupa ce o sa me vad acasa .......sunte-ti 2 scumpe
creata2008 spune:
Fug, ca am niste trebusoara de rezolvat! Ne auzim, ne vedem, incerc sa intru mai pe seara!
Miutza spune:
in ultimele 3 saptamani am fost full house, s-au mutat la noi fratele meu cu sotia lui si cu nepotelul meu de 2,5 ani. va dati seama ca am fost ff ocupata . nu ma mai simt usoara ca un fulg de mult timp si stau mai mult in pat seara pt ca am contractii daca imi fac de cap. stiti voi prea bine despre ce vorbesc. anyway, sunt in urma cu 10 capitole si tot incercam sa va prind din urma si sa va scriu cand ajung "la zi" insa acum m-am hotarat sa va scriu intai si apoi sa recuperez.
as vrea sa va las si eu nr meu, pe mail cumva? si sa iau un nr de-al vostru sa va anunt cand se hotaraste minunea mea sa facem cunostinta...
va spuneam ca era cu capul sus, ei bine, dupa ce m-am imbarbatat si autosugestionat ca e super ok cu cezariana, acum s-a intors si e cu capul in jos, deci am s-o iau de la capat cu imbarbatarea nu conteaza pana la urma, cum spunea si miri, important e sa vina, nu cum...
va pup! ma duc ca a venit sotul meu scump si iubit acasa si mai avem de bricolat cate ceva prin casa...vrem sa decoram si casutza pt Craciun ca am ramas iar singurei
amr 7 saptamani!
AngeliquedeS spune:
Miutza uite asa mai dau eu strigare dupa cate o zuza!! Bine ca sunteti bine amandoua. De Irina tot nu stim nimic...
LaLa, din pacate in afara de lichide cat poti tu de multe, nu prea ai ce sa faci. Dar stiu cazuri cand a crescut cantitatea de lichid amniotic. Am citit ca la fiecare ora lichidul amniotic se improspateaza cu o cana de apa din corpul tau, or daca tu nu ii dai, de unde sa ia??
Ceska, ia vezi, mai ai putina rabdarica si tu si Benji, sa mai stea in burtica.
Kalosalina, imi pare rau ca ai trecut prin durerile acelea cumplite. Pup fata sa treaca.
Louisa, dar tu cat mai stai pe la serviciu? Vrei sa faci ca Alina care a nascut la o saptamana dupa ce a terminat cu serviciul???
Fetelor, mi s-a pus si mie pata pe scoica de masina!!!! Abia astept sa imi iau. Uite ca stiu ce am de facut maine si poimaine, caut scoica!! Deci tot pe drum, pe drum, pe drum!!!
Pupici,
Angelique 37+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 17 zile!
irinouka spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Eu am luat prosop cu gluga cu 300 de mii din piata ....doar cutia de ser fiziologic este 220 de mii
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
uuuuuuuuuuf, anca, am crezut ca eu sunt singura pe care-a costat-o asa mult serul fiziologic...
irina 35 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
Miutza spune:
LaLa, si eu am avut lichid in cantitate usor redusa si la ultimul control era ok, in cantitate normala, fara ca eu sa fi facut ceva in privinta asta. relaxeaza-te ca se va rezolva si asta mai usor si repede decat crezi! ;)
amr 7 saptamani!