*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (82)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by irinouka

fetele care va pricepeti, ginette ne anunta ca numele fetitei etse, oficial si dincolo de orice dubiu, ADELA si va roaga sa o treceti si pe ea ca atare pe lista.

se simte bine, o mai doare putin dar supozitoarele isi fac treaba peste noapte. adela mica ar fi tare mancacioasa, trage tare dar se pare ca productia e cam slaba.

maine le externeaza, uraaaaaa!!!

irina 35 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Irinouk , chiar voiam sa te intreb daca ai mai vorbit cu Ginette...
Sa traiasca Adela , bine ca trage de tzitzi ca poate incepe si productia ...cu multa perseverenta cica pana la urma se rezolva treaba.
Nu ti-a zis ce s-a intamplat de a nascut mai devreme ?

36+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

miri_mik merciiii ; da, cred ca o sa am timp sa bantui pe coridoare... Ca doar baby o sa doarma cam 17 ore din 24 la inceput.. Asa mi s-a spus... Poate doar sa ma angajez ca infirmiera la alti bebei.
Daaaa... Maine o sa aflam ce avem intre piciorusele alea rautacioase pe care le tinem jos, unde ar trebui sa fie capul!

34+ bananutsa sau capsunica?!

AMR MAXIM 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Ma duc si eu la culcare, fetelor, langa al meu sot, sa vad daca reusesc sa adorm, ca fiica-mea s-a gasit acuma sa impinga, sa danseze, sa se dea cu bicicleta, ea stie ce face...va pupic...noapte-buna

Adriana S.
AMR maxim 8 saptamani
-32 sapt + BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Gugu, cat mai multa apa, picioarele tinute mai sus decat corpul daca stai in pat si daca stai pe scaun le urci si pe dumnealor pe un scaunel si fara sare. Ai grija la sarea ascunsa din branzeturi, muraturi si mai ales mezeluri. Pup fata!!!!

de mocasinii aia nu imi spui nimic?????

Pupici,
Angelique 37+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 17 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Sper ca sunt aici la 12,00 doara maine este zi mare si pt voi Eladea2005 si Cyntia,mai sunte-ti pe aici,azi chiar fac un efort sa stau pana la 12.00
Pana acum am facut poze la burtica pt ca maine avem 30 sapt ,schimbam semnatura si intram in linie dreapta
Lauradimitris si Irinuka si voi cu Sharon ...........me too.......ma tot boscorodesc totii cica telenovelista dar parol daca m-am uitat la vreo telenovela in ultimi 5 ani .....pe bune pe cand astia au stil ,clasa si se imbarliga frate de innebunesti nu......poti sa nu te uiti un an apoi sa reiei activitatea si tot nu pierzi nimic .......linistite stati ca nu moare Cassi,sta prin spital,apare mami Sharon si asa se impaca cu Nick ca de la rau trebuie sa te impaci nu .......
pusii la sarbatoritele mele de maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

quote:
Originally posted by creata2008

Fetelor, m-am ingrozit! Am fost in Mall, dupa cum spuneam, la Sensiblu. Asta a fost ok. Am lasat 280 mii pe paturicile absorbante, ser fiziologic si baneocin pudra. Si am urcat la etajul 1, la magazinele pentru copii. Am cautat la Crido Kids, Z, Miniblu si inca unul prosoape cu gluga. Pe langa faptul ca erau destul de mici (80x80), erau extrem de subtiri, cel mai ieftin era 850 mii, iar cel mai scump 1.400.000 lei!!!!!!!!!! Nu mi-a venit sa cred. Si as avea nevoie de vreo 2-3-4, cam asa.

Am sunat-o pe Simona (Gatta) si mi-a spus ca ea a dat pe cel cu brotacelul verde 280 mii. De la Baby Expo.

Asa as mai veni si eu de-acasa! Ca sa dau 3-4 milioane pe niste simple prosoape... mi se pare ABSURD!

Creta, poate ti s-a raspuns...dar am si eu sugestie..eu am luat prosopele pt bebelina de la ikea...200-300 de mii cam asa...depinde de marime..si..eu am o problema cu prosoapele..vreau sa fie albe sa le spal la temp mare...asa ca ...astea de la ikea m-au satisfacut..aveau pe mai multe culor...a..si tot aici aveau si paturici tare simpatice...

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici

Alina 30 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by irinouka

quote:
Originally posted by laura_dimitris

Irinuka,... nu moare !! Pot sa pun pariu. Probabil va sta in coma in spital... dar nu va muri.
Ah, de abia astept sa vina ianuarie si sa stau acasa!!!!

Laura 31+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

BINE, NU MOARE, DACA ASA VREI TU...DA' IO STIU CE ZIC. :-)))

irina 35 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

, maaama , ce-mi plac discutiile astea ! Ca-n reclama aia cu "ala micu' de respira greu...era frac-su dom'ne ! "

36+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea29 spune:

Buna seara,fetelor!
Am avut atat de mult de citit din urma incat acum cand pot sa zic si eu ceva in sfarsit,sunt epuizata si nu mai stiu ce voiam sa zic punctual

In orice caz,FELICITARI FETELOR CARE AU NASCUT ,LE DORESC TOT BINELE DIN LUME,LOR SI BEBELUSILOR LOR!!!DOAMNE AJUTA!!!

In seara asta am experimentat cred primele contractii adevarate .M-am speriat foarte tare mai ales ca sunt singura pe aici si nu stiu cum sa reactionez.Dar acum s-au oprit slava domnului si sa speram ca nu mai am nimic pana joi cand vine sotul

In rest...vad ca sunteti in cautare de zuze pereche.Cine ma primeste si pe mine?????Am un numar de telefon super usor de retinut.Cred ca cel mai bine ar fi sa ne cuplam fetele din Ploiesti.Din cate stiu,e Luiza si Emilia Pop,mai e cineva din Ploiesti?
Deci fetele din Ploiesti,cum procedam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ereeena, o noapte fara surprize!

andreea, si tie la fel!

gatta, pana la urma moare cassie, da mai incolo. nu le spune fetelor ca se supara pe mine:)))

gugu, da, apa mai multa, atentie la sare, picoarele in sus:)

danonique, mi-am adus aminte de tin ein carrefour: mult a fost, putin, a ramas! iupiii!

miri_mik 34+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

alinaa, tot aud de ikea... care? aia cu mobila de pe DN1?

34+ bananutsa sau capsunica?!

AMR MAXIM 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput