*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (82)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Salutare Zuzici !

Eu sunt franta ...am avut o zi de balamuc. Am fost pe la serviciu si am stat 10 ore , m-au prins iarasi aia la inghesuiala si m-au hartuit toti toata ziua. M-am enervat de-mi plesneau tamplele , pe unde ma uitam vedeam numai greseli , m-a scos din pepeni si un idiot de la RDS care a venit sa schimbe niste cabluri...ce mai , imi venea sa urlu...
Ati scris o gramada azi ...abia am reusit sa citesc capitolul trecut.
Darene , si eu am luat setul ala de pieptene si perie de la Chicco si am dat 29 RON . Super oferta la voi cu 5$.Faza ca nu mai suge bebe daca simte parfum n-am stiut-o ...da' de ce sa nu mai suga ? Folosesc un singur parfum , este ca o marca a mea ...un miros caracteristic si in plus , ma dau discret , numai pe gat.Ni s-a spus de catre moasa sa nu ne dam cu parfumuri tari , dar nu ca l-ar deranja pe bebe ci pe celelalte mamici din salon.

Laurici din PN ,daca ai fixat cezariana de 03.01 sa dea Doamne-Doamne sa fie o zi norocoasa

Mitsu , pozele de la intalnire le potzi vedea la semnatura mea , la "Bebelina din burtica" , pag 6-7

Monica Doc , eu nu pot vedea pozele Anitei de pe Yahoo Photo - e inchis ( nu le mutzi pe flikr ?)

Mai citesc din urma si revin...sper sa nu va culcati toate intre timp

36+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

samai arunc un ochi la voi...

dupa ce am trantit dujmanu' in pat, a se citi alintat bruno, mi-am luat soatsa de-o toarta si da-i o tura de shopping peintr-un carrefour de la noi. am luat cadou de craciun pentru tanti care-l tine ( sticla de grand marnier imbracata in catifea rosie si o cutie frumoasa foc de mon cheri) si tot felul de nazbatii pentru searata sexoasa. deja atata ma tot agit cu serata asta ca mai mai mi se apleaca de ea:) am luat noi niste pateuri de-o sa le fac la "cuptior", neshte saratele, neshte ciocolatele, bautura mi-a ramas sigilata si intacta de la cheful de anul trecut (ha ha ha), neshte branzici cu salamel taiat subtirel, mai o maslina... un toast cat o bulina... ramane de luat apa si sucuri, berea si farfurii de carton:)))neshte fructe poate, nu e sigur, si ceva prajiturici. zic io ca e si prea mult da nah:)) iar acu astept sa vad cum se da iar glicemia peste cap, iar am facut foame o vreme pana am apucat sa mananc ceva, nu-i bai, io sa fiu sanatoasa:))

oare cine ma intreba cat mai merg la scoala? hmm... se termina, joia viitoare, joia asta, luni si marti am examene si p-orma... gata:) haleluiah! ca mi s-a luat.

sa stiti ca azi chiar mi-au stat in gat babele alea afurisite, da si eu lor:))

miri_mik 34+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

fetelor, dupa o zi groaznica, cu pregatiri sedinte, sedinte, rapoarte....aflu ca o ruda a unei prietene naste in Anglia prin cezariana de urgenta fiind diagnosticata cu sindrom hellp. Bebe e bine, dar mamica este tare rau...decesul matern este in jur de 20%. Mamica este pe aparate si se pune pb sa fie transferata la o clinica unde are sanse mai mari sa fie restabilita. Off! Doamne ajuta!

32+
AMR 7

offfffff, grati, pumnii stransi pt biata femeie...e grav de tot...ai idee cand au diagnosticat-o cu HELLP? saraca! stiu ca poate trece neobservat, simptomele se confunda cu diverse probleme din sarcina. sa dea Doamne-Doamne sa fie bine!

cat despre tine, bine ca ai scapat de ziua asta. i-ai facut de kakao pe colegi la rector?

irina 35 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by Carmilia

Fetelor,bebe se mai intoarce cu capul in sus dupa sapt.32?!?

Carmilia35s3z,Alex
AMR MAX 5 SAPT!

Doctorita mea a zis ca nu , ramane cu capul in jos...

36+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ma bag la somn, pup fetele!

irina 35 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Iry, la |Filantropia pt bebe avem nevoie de: serv umede, pampersi (pachet mediu), bepantene (se poate cumpara si de acolo). Pt noi: 3 camasi, halat nu f. gros (e destul de cald), vata dar si tampoane, chilotzei, perie, periutza dinti..., papuci, prosoape, Garmastan (dar e farmacie in jur si e posib sa nu avem nevoie), paturele absorbante . Haine bebe doar la externare. Acasa mi-a fost recomandata crema de galbenele de la Plafar (3ron cutia mare) fara Mustela....

32+
AMR 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Gratiela, am citit acum pe net sa vad ce inseamna sindromul hellp, ce groaznic! Imi pare tare rau pt prietena ta, cine stie, poate are sansa sa isi revina daca au depistat-o la timp!

Gatta, si tu vrei bsa nasti la serviciu ca si Doc ca si Louiza!!! De data asta eu am fost mai tare decat o soseta, pentru ca si la mine parca se prabusea institutia in absenta mea dar de data asta pt bebe am pus piciorul in prag!!!

Pupici,
Angelique 37+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 17 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

anca.diana, sorry pt neplacerile de la eco. asa-s unii medici, nu dau doi bani pe entuziasmul nostru de viitoare mamici. sau poate.. au si ei zile proaste:(

danybv, lunga zi ai avut si tu. bine ca toate-s bine si gogoshica creste cum trebuie! felicitari pentru tensiune.

irinaL, felicitari pentur controlul reusit. d aio nu inteleg o chestie, cum va tot schimba medicii astia DPN, ala se stabileste totusi in fucntie de a doua eco morfo si in functie de ultimul ciclu menstrual...

irinouka, da, cum ziceai tu, numa sa nu ne loveasca mai devreme ca in rest... le dam noi de cap la toate:)

ellenuta, tu esti chitita pe 4 ianuarie, dar ti-ai facut sarguincios bagajul? ca nus e stie ca pamantul...

mitsule, felicitari pentur achizitie! bag sama ca o sa faci furori cu halatul ala in spital. macar sa te duci sa ceri reducere pentru reclama. da io ma intreb... chiar crezi ca o sa ai timp sa bantui pe coridoare?:)) deci maine e ziua cea mare, da????

gatta, meriti shlapi la fund! pai tu cat ai de gand sa mai prestezi as ain nervi? vrei un pui de draq in burtica, acu pe final cand e si el saracu mai sensibilos? potoleste-te... si cu parfumul, poti sa te dai linistita. bebe te va cunoaste asa, si iti va recunoaste mirosul. ideea e ca atata timp cat alaptezi sa nu-l schimbi. io-s fan "calèche" de la hermes in timpuri normale, dar de cand cu sacha am revenit la o veche amoare de-amea "sicily"de la d&g, c amiroase a nush ce... statut, mucegai, aburi de baie:))) stiti voi... io cu piticii cu mirosurile:))

azi spala una pe jos langa raionul de carnuri si-mi zicea ca au o oferta foarte buna la nush ce. eu ma uitam lung la ea si imi imaginam cum ar fi s amapun in patru labe sa-i sorb galeata cu sotuie...m-am abtinut totusi...

docdecap, pricep ca nu-ti place shoppingul, nici io nu gasesc nik funny in el, adica nu mai gasesc, ca toate mi-au ramas de la bruno, iar ce trebuia in plus am luat deja. si in plus ma dispera lumea asta frematanda care se buluceste la case... dar nah, din cand in cand mai spune-ne si noua ceva!

laura ioana, ce fericire trebuie sa fie in sufletul tau ca minunea de cordon e intre piciorushe. ce ca nu ti-a dat poze, principalul e ca e bine. mai... mi se pare mie sau ai zis ca e fetita totusi?

creata, pe unde umbli? te-ai retras in dormitoare?

asa va sa zica angi, azi ai tras chiulul. nu-i bai, hai ca recuperezi tu, si eu:) dar eu incep cu medicii, vad io de-mi mai ramane umor pe dupa:)))

grati.ela, urat moment, dar incearca sa te detasezi de el. sa dea Doamne-Doamne sa fie bine si cu mama si cu bebe!

Eladea, Stoisor, Cynthia, La multi ani! multi si fericiti si impliniti si sa va bucurati de comorile care le-ati adus si le veti aduce pe lume!

miri_mik 34+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Zuzici mai bantuie careva p;acilea la ora asta? Poate am noroc si dau peste o cunoscatoare.
MI S-AU UMFLAT PICIOARELE destul de tare, trebuie sa ma ingrijorez, se confrunta cineva cu problema asta?
Ajutooooooooooooor!!!

GUGU 37+ Alex?

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

AMR 8 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

shose , o sa ai de furca cu Pipe cand va creste , frumusica , zambareata si buze sexi.....sa fii cu ochii pe ea :-)

danybv, trei crai de la rasarit, trei vesti bune....:-)

anca.diana ......no comment cu asteptatul la doc si mai ales cu asistentele .Nu te enerva , creste tensiunea:-)

Adryana_4u, ambele feluri de ovule actioneaza pe candida si alte infectii vaginale , vindeca aproximativ acelasi lucru , dar ca si compozitie nu sunt deloc la fel insa asta nu il face interzis in sarcina.Ar trebui intrebat un medic , mai mult nu stiu ce sa iti spun :-) acum am vazut ca ai mai primit raspunsuri:-)

IrinaL, in ce sens poate favoriza cancerul de col? Se foloseste extern .sau in pudra ramasa pe piele se fixeaza:-)virusul . Si eu am avuty infectie hpv risc scazut , din cate am inteles il putm lua de oriunde din lumea asta .Mi-a lasat o minunata "gaura: pe col, enorma, din cauza asta e si asa sensibil si am avut probleme in sarcina ......si eu imi sfatuiesc toate prietenele, inclusiv pe voi ...stiu ca nu sunt foarte ieftine dar ar fi minunta sa va facti vaccinul.Un domn tare simpatic, nu ii retin numele vrea sa introduca acest vaccin ca obligatoriu in scoli .....bravo lui.

Astazi am fost la farmacie pt cele trebuincioase pt spital, am luat garmastan cu 21 ron de la Doina , nu am gasit camasa de noapte , dar nu e o noutate pt voi , mi-am luat si niste super chiloti de "firma" :-) la 4 lei foarte inalti ,ca cei de gravida , tot pt spital cred ca or sa fie foarte buni, nastere normala sau ceza...........altceva.........am avut niste contractii de ma gandeam sigur ca spre seara va dau un sms sa va anunt un bebe .nici acum nu sunt foarte bine , dar am intrat sa vad ce faceti.Sper sa fiu ok maine , ca tare mi-e frica de ceva rau .Bebe e destul de mic ca si vartsa de sarcina, sper sa nu fie grabit sa vrea sa iasa...Am sa pun foto cu ceva ce a tricotat mami pt el:-)

Doamne ajuta sa va scriu maine aici pe forum si nu sms-uri.....va pup

33+

Eco bebe
Lucrusoare bebe
Mami si tati
Diverse

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput