*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (82)*
Raspunsuri - Pagina 16
irinouka spune:
irina, tare am un filing ca ne intalnim la spital. :-))) mai ales ca-s sanse ca ileana sa se grabeasca un pic, ca multe alte fetite.
irina
35
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
IrinaL spune:
Pai daca Ileana se grabeste ar cam fi ceva sanse... Dr. zice ca "secundiparele" (din asta as fi eu) nasc de obicei mai repede.. La ultima eco DPN-ul era 7 ianuarie, asa ca...
Irina 34+
Ileana
quote:
Originally posted by irinouka
irina, tare am un filing ca ne intalnim la spital. :-))) mai ales ca-s sanse ca ileana sa se grabeasca un pic, ca multe alte fetite.
irina35
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
Mitsu-bishu spune:
Daca eu sunt Miky
a costat 45 de lei in Carrefour Orhideea; au pe un bleu-gri deschis, frumos, dar aveau numai numere maaari, un maro-kaki dubios si rosul asta inchis de care mi-am luat eu. Sper sa iti placa!
34+ bananutsa sau capsunica?!
AMR MAXIM 6 SAPTAMANI
IrinaL spune:
Mitsu, nici nu stiam ca exista asa ceva. Oricum, nu bag mana in foc ca e o problema nici cu pudra, dar cand ti se pune pata...
Irina 34+
Ileana
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
IrinaL, da' de pudra aia lichida ce stii? Contine talc dar.. Cred ca in cantitate mai mica... Si daca o sa am baiat... Nu cred ca o sa ma intereseze colul lui34+ bananutsa sau capsunica?!
AMR MAXIM 6 SAPTAMANI
IrinaL spune:
Ce anume, frate?? Nu mai inteleg nimic...
Irina 34+
Ileana
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Daca eu sunt Mikya costat 45 de lei in Carrefour Orhideea; au pe un bleu-gri deschis, frumos, dar aveau numai numere maaari, un maro-kaki dubios si rosul asta inchis de care mi-am luat eu. Sper sa iti placa!
AMR MAXIM 6 SAPTAMANI
Adryana_4u spune:
Multumesc fetelor pentru parola.
Gata, am vazut si eu pozicile cu Ana-Antonia...e o scumpete de pui mic, draga de ea, o dulceata...Alina, ai o printesa superba..felicitari
Adriana S.
AMR maxim 8 saptamani
-32 sapt +
BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
Mitsu-bishu spune:

Scuze, IrinaL, credeam ca esti Anca.Diana. Vaaai, ce preocupata sunt de halatele alora de la Carrefour, nu stiu de ce, da' le tot fac reclama! Ar trebui sa ma angajez la ei! Sau cel putin sa ma plateasca pentru ca ii sustin! ![]()
AMR MAXIM 6 SAPTAMANI
grati.ela spune:
fetelor, dupa o zi groaznica, cu pregatiri sedinte, sedinte, rapoarte....aflu ca o ruda a unei prietene naste in Anglia prin cezariana de urgenta fiind diagnosticata cu sindrom hellp. Bebe e bine, dar mamica este tare rau...decesul matern este in jur de 20%. Mamica este pe aparate si se pune pb sa fie transferata la o clinica unde are sanse mai mari sa fie restabilita. Off! Doamne ajuta!
32+
AMR 7

Si a costat 50 de lei? Ca parca asa intelesesem...