Cum scot mirosul de soarece din masina?

Cum scot mirosul de soarece din masina? | Autor: ralucutza77

Link direct la acest mesaj

Am avut problema, ne-am facut cu un soarece in masina. De soarece am reusit sa scapam, de miros nu. Am agatat diversi braduti si floricele cu parfumuri, odorizante auto, am spalat huse, am sters cu solutie de apa plus detergent tot ce se putea sterge. Mirosul inca nu a disparut. Cum scapam de el? Miroase destul de rau, nu stiu ce sa mai fac. Multumesc anticipat de raspunsuri.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

fierbe 2 litrii de lapte in clocot si pune-l repede asa clocotit cu oalä cu tot in masinä.inchide tot si lasä-l acolo pänä se räceste.poti repeta operatiunea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

L.ati gasit mort in masina sau cum? Eu am patit intr-un an ca intrase un soarece la radiator( era iarna ) A murit acolo si de cate ori dadeam drumul la caldura, mirosea a mortaciune Cam dupa o luna a disparut mirosul.
Interesanta metoda cu laptele fiert

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

quote:
Originally posted by maraki

L.ati gasit mort in masina sau cum? Eu am patit intr-un an ca intrase un soarece la radiator( era iarna ) A murit acolo si de cate ori dadeam drumul la caldura, mirosea a mortaciune Cam dupa o luna a disparut mirosul.
Interesanta metoda cu laptele fiert Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

L-am gasit ametit (ca ii pusesem otrava, stiam de el) si l-am rezolvat noi. Nu era la motor ci chiar in masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

inlocuieste-l cu... miros de pisica...
acum serios vb, incearca sa speli huse, covorase, mocheta, etc...
sau mai intai incearca treaba cu laptele fiert. numai sa nu dai pe jos...
o alta solutie, mai costisitoare si care nu stii ce rezultate da, e a sa mergi la o spalatorie si sa incerce aia cu ce substante au sa scoata mirosul. dar s-ar putea sa ramana un miros la fel de deranjant...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Faci e am facut eu azi, din aceeasi cauza: speli SI motorul. La mine nu a fost in masina, ci in motor, si putzea oribil cand dadeam drumul la aer/caldura....Vad ca acum nu mai miroase...

V

PS. mie mi-au ros fisha de la o bujie..pana acu mi-a fost mila, da' deseara pun grauntze raticide in garaj

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput