Casnicute sexy (150)
Raspunsuri - Pagina 13
georgi75 spune:
Salutari gagici
Io am tras un pui de somn si acum bantui pe-aci.
Cami sanatate la voi.Urata treaba cu enterocolitele alea la voi
.
Fetele sa stiti ca nici io n-am ajuns sa pun felicitarile la posta.Abia luni am ceva timp.Nu va suparati daca ajug mai tarziu putin, da? 
Leano primii azi felicitarea de la tine si de la grasu'
la voi
Miha vrednicutza esti.Cu 2 pui si tot bucataresti 
Miki
de dedicatie
Cuscra care-i faza cu cozonacul lui Mos Craciun?Ca se pare ca am pierdut firul...
Danelutza sa porti sanatoasa puloverul.Si spor la tricotat Isabelei.Si eu stiu sa tricotez dar cand???
Doina tu ce mai faci?
Doibebei
.Cred ca in masina e cel mai bine.Ai tai sunt maricei si sigur ca le-ar gasi prin casa ![]()
Va
pe toate celelalte mai ales pe Stefania
Mai vin
slimatei spune:
si de la noi
mai avem putin...putin...
cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
monica-elizabet spune:
Miha, atunci sa se ia de mana cu sotul meu

Cuscritza...
cuscru-tau facea pe mosh craciun mancand cozonacul si laptele lasat de alex sub brad ![]()
Stefania, bbelina stie cel mai bine cand este momentul ![]()

noi am fost sa-i cumparam cadou printesei noastre...i-am luat o masuta de toaleta cu oglinda+scaunel, uscator de par, placa de intins parul, parfumele,perii,clame de par, cosmetice si alte nebuneli...ii place tare mult sa se faca si ea si il chinuie pe saracul alex de-l zapaceste...ii spune hai...treci la coafoi
noroc ca el e tuns scurt ca altfel era vai de capul lui ![]()
fug cu ei la baie
va pup pe toate
noapte buna
ps. in seara asta am rezervat si noi o masa la restaurant pentru noaptea de revelion, sper sa nu-mi dau cu pumnii in cap...ca am ales varianta asta si sa stea astia mici cumintei pe-acolo...deja ma gandesc cum sa fac...cred ca nu-i culc la pranz in ziua aia si-i culc pe la 18-19 sa doarma pana aproape de anul nou
sa fie odihniti...si cel mai mult sper sa mai fie copilashi pe-acolo sa aibe cu cine sa se joace...daca nu...asta e...tzeapa noastra....cand or incepe sa moara de somn si de plictiseala...plecam acasa(ca-i fff aproape de noi) si gata!
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
slimatei spune:
multumim..de primit o primim cu placere...![]()
mai avem putin...putin...
cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
mikiriki spune:
Salutare
Eu trag chiulul pana luni cand am liber. Avem foarte mult de lucru inaintea Sarbatorilor. Aseara de cand am ajuns acasa am dormit pana mai devreme. Acum fug la dus si directia munca. Abia astept zilele libere de luni si marti. De miercuri bag mare pana in 26 cand am liber.
Va doresc WE placut si va pup pe toate.
Miki
monica-elizabet spune:
LA MULTI ANI! puiutz de symaco...(eu chiar nu o cunosc, nu stiu daca-i fetitza, baietel...asa ca-mi cer scuze ca nu nominalizez) sa fii sanatos/oasa si sa-ti dea Dumnezeu numai bine si tot ce-ti doresti

si petrecere frumoasa
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
Dana, multumim de cafelutza
si spor la cumapraturi
Stefania, tot aici esti? ![]()

miki, spor la treburi pe la servici 
Danelutza azi fac cozele
in sfarsit am gasit aseara dar parca-s cam maricele
va pup pe toate...pe unde sunteti? ca sa stiu pe unde va caut ![]()

monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Danelutza spune:
La multi ani, Sybille !
Corina sa-ti traiasca fetita, sa fiti fericiti cu toti, multa sanatate si bucurii, va doresc din inima.

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
Danelutza azi fac cozelein sfarsit am gasit aseara dar parca-s cam maricele
![]()
Inseamna ca o sa ai mai mult de mestecat cu dintii
Pofta mare si spor la bucatarit

nimeni nu a dat?