Casnicute sexy (150)
Raspunsuri - Pagina 12
ange spune:
am trecut sa va tzuc in viteza.
a sosit mama luni si ca un "cadou" de bine ai venit i-am dat o gastro-enterita de toata frumusetea.am avut si am epidemie la gradi.Pana acum am avut copii de la gradi pe rand bolnavi,apoi Maia si acum mama.vai de steaua noastra
Petre e plecat cu taicamiu vitreg la ferma dupa porc.nu stiu ce mare lucru vor face ei 2 dar ma rog...
Felicitarile nu le-am pus,nu am avut cand,ne luptam cu zapezile la greu si deci nu am avut cum sa ma misc din casa
sper sa ajung in weekendul asta sa cumpar felicitari.sper daca nu cumva ma pocneste si pe mine gastro
tzuc si numai bine.
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
monica-elizabet spune:
cami, sanatate multa puiutilor tai, mamei tale si copilashilor de la gradi...ai grija de tine 
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
Lianoooo.....te vad...ce mai faci? 
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
alooo...da' restul sexoaselor pe unde sunteti?
la apel ca e vai si-amar cand o veni Danelutza acasa
I-am spus soatei ca-l duc sa-si aleaga cadou, ca-i prea mofturos si niciodata parca nu-i multumit suficient de ce-i aducea craciunita

Cuscra lasa ca nor'ta stie deja sa-si poarte singura de grija, a invatat de la mamasa, altfel ma trezesc fara toale si papuci, in baza soatei. Dar eu sint fata descurcareata si o invat si pe ea sa fie la fel
Liano dar in ajunul Craciunului s-a trezit doctorul sa slabesti, nu putea sa-ti spuna mai din timp

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Aseara la cererea expresa a familionului am facut Coltunasi. sa va mai spun cine mi-a fost de mare ajutor ?![]()
Ce curaj ai cuscra, eu am incercat sa o las pe Isabella, dar se facuse toata numai faina si in plus, minca bucatelele de aluat, bineinteles crude

Danelutza spune:
Miki multumesc si
-ici, a ajuns felicitarea.
Cami sanatate la toti, aveti grija de voi.

monica-elizabet spune:
venisi soro...da' stiu ca te plimbasi ![]()
sa stapanesti sanatoasa pulovarashul si spor la treaba pentru cel al printesei
nici eu nu scap de ajutorul celor doi copilashi din dotare cand fac coca...parca zici ca au magnet
mai rau e ca acm ceva timp ruxi si-a pus coca in cap
am crezut ca trebuie sa o tund zero...nororc cu sotul ca a avut rabdare si a spalat-o el...ca asta mica face si urat cand e vorba de spalat pe cap ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
slimatei spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
Miha...
ai un ajutor frumos si de nadejde...si sa fii convinsa ca si Amirei o sa-i placa mult sa bucatariseasca...ca doar are cu cine semanape toti
monica
mami de alexsi ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
nu cred ca e batut in cuie..spre ex... mama era bucatar iar mie nici nu-mi pasa de mancarea care o facea...stiam doar ca e buna..si papam...
eu cred ca mai degraba va fi robert ajutorul mamei...acuma nustiu--s'o vedea...
si va anunt ca stam inca bine....
mai avem putin...putin...
cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
mariussimiuc spune:
Monica,de obicei nu are voie cu obiecte ascutite sau taioase.Aseara am facut o exceptie.
Haoleuuuu...daca ar vedea soata ce-ai scris sigur mi-ar spune: "ti-am zis eu ca esti nebuna!"
Eu is mai relaxata,nu-s chiar asa prapastioasa,in schimb el te intrece si pe tine.
Nu m-am suparata,draguta...de ce sa ma supar? 
Cuscra,sa porti puloverul sanatoasa.
O sa-i faci si lui ginerica un pulover cand o veni sa ti-o ia pe Isa,daaa? ![]()
Stefania,conserve n-am mancat,ai dreptate.
In schimb am mancat sandwich-uri. ![]()
Va pup...noapte buna...oare cum de m-a prins ora asta pe aici? 
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
slimatei spune:
multumim la fel...
se vede ca ai copilasi cuminti...gresesc..?
mai avem putin...putin...
cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2