Mamici de Martie-Aprilie 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 2
underqueen spune:
NU POT SA INTRU PE MAIL
gata!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 28+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
delphin spune:
la -doase!
Pt. cele care urmeaza sa mearga la eco...intalneala placuta cu bb. Pt. cele care au fost...felicitari si odisee sanatoasa in continoare!
Giani, merci maica ca te gandesti la mine, dar de cand am plecat in vacanta in Ro, nu am mai prestat de loc...ca sa te menajez si pe tine, caci aia de la tine din sectie...
Sovi ma bucur ca lunganul tau e bine, nu-ti face griji ca e micut si alte ale...creste el! Un sfat micut...baga mai multe ptoteine...albus de ou, carnita ...stii tu, dar nu in combinatii dubioase. Cat despre colul tau...eu am asa o intrebare...cum masoara ei colul cu ecograful...coboara ecograful mai jos spre pasa? Mie de fiecare data cand mi-a fost verificat colul a fost prin examen obstretic, adica doctora si o data si moasa au introdus degetul si au verificat. Inainte sa plec la drum asa mi-a dat doctora ubda verde...a zisc ca e bine inchis si nici macar nu-l simte de cat daca insista.
Pt. drum...stii tu treaba cu pernuta si no-spa! Pe mine ma mai durea cate putin si cum opream si ma plimbam putin i-mi trecea. Asa si acum..cand stau mai mult timp jos...incep sa am ceva contractii...ma plimb si trece.
Plimbari poti sa faci linistita, insa fara sa fortezi prea mult...si am auzit ca thai-chi-ul tau e bun pt. sarcina...dar cu moderatie, d'acord?
Va pupacesc si mai viu' ca acu' uita' ce am ami vrut sa zic!
pozici
bb2
burticutza
nicol_conte spune:
quote:
Originally posted by underqueen
nicol tocmai asta e, ca mie nu-mi pare rau :D ca e asa bine acasa...imi fac program de somn si mancare cum vreau eu
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 28+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
Pai daca te bucuri, atunci felicitari. Eu chiar credeam ca ai plans de suparare, chiar ma gandeam,uite ce fata dornica de munca...
BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol20+ cu si Alexia(24aug2005)
rox_dox spune:
buna fetele...
mii de scuze pt absenta indelungata...dar am fost in curatenie si calculatorul a fost strans...de-abia acum mi l-a montat sotul la loc.
am terminat in mare, adik varuitul, schimbatul parchetului...iar acum imi monteaza niste baieti noul sifonier...
mai avem de facut smotru care a ramas in urma si de pus totul la loc.
o sa mai dureze un pik, dar macar acum am calculator..mai trag cate un ochi la voi...o sa incerc sa ma pun la curent cu totul..sa citesc din urma si apoi mai vorbim.
va pup!
_
24+ cu RADU
Pozele mele!
mihutza11 spune:
Cu intarziere si scuze de rigoare spun si eu La Multi Ani tuturor Nicoletelor si Nicolai!
citeam ce v-a adus mosul si m-ati topit care mai de care cu cadourile pt bebelusi... la noi Mosul anul asta a avut trebi importante sa vina cu vizele, dar cred ca mos Craciun nu mai uita de bebelina
Maria felicitari pt bebe nepotzel! sa fie sanatos si sa stea la dospit cat trebuie!
Kitzy subscriu si eu cu placenta jos inserata, dar sper sa se ridice...
Ariel nasoala treaba la servici... noroc de cele cateva colege! si felicitari pt una bucata bebe Teodor Mihai! sa creasca mare si frumos!
Dalv am ramas fara cuvinte cand am citit! sper sa va gasiti repede un puisor minunat care sa va iubeasca enorm! D-zeu sa va ajute!
Simo te admir pt adoptie, chiar nu stiam... oricum sunt convinsa ca a meritat din plin si Luca e un dulce!
Legat de asta oarecum... eu am lucrat ca voluntar la o fundatie cand eram studenta, si ma impresionau de fiecare data copilasii astia din centrele de plasament... sunt si ei niste sufletele care au nevoie de dragoste, unii au noroc mai mult si isi gasesc familii bune, altii mai putin, din pacate... oricum nu am inteles parintii care ii abandoneaza..dar asta e alta poveste!
Deea felicitari pt printesa! sa fie sanatoasa si frumoasa! imi pare rau ca nu am apucat sa ma vad si cu tine! poate data viitoare
Ela stiu ca nu am ciripit nimik de intalneala noastra, dar abia acum ajunsei la cap 50 ... oricum mi-a facut placere si m-am bucurat tare mult ca ne-am "papanasit", vorba ta... si esti o dulce! sa stiti fetelor, ca sefa noastra e o dragutza, indiferent de kg !!! pe bune!!
Delphin super pozici din vacanta!
Sovi mamaaa ce frumos cred ca a fost la intalneala!! ufff ce va invidiez ca v-ati intalnit si v-ati "destrabalat"... si super tare body-ul ... vreau si eu!!
Simo ce super pozele cu burticoase... care mai de care mai burticoasa pe acolo! si scumpetea de Luca - nu am cuvinte!!!
si super hainutzele lui Yannis! de maimutica ce sa mai zic
Cristina ce dulce a fost puiutzul tau! sper sa fie bine pana la urma cu spatele!
Clau, Mami, Sovi, Raluca, Giani, Bubu, Elara mersi de urari... speram sa fie bine si deocamdata asa avem in plan sa ne stabilim acolo... noi am tot fost cam ca melcul cu casa in spinare, asta era si normal sa urmeze... dupa ce ne-am plimbat prin tara urma strainatatea
Cami felicitari pt achizitii!!
una bucata Naty draga!
Ela sa stii ca a fost tare frumos drumul asta mai ales ca ne-am oprit la prietenii nostri de la Focsani si am dormit acolo(desi nu era in plan) ca au zis ca e tarziu si nu ne-au mai lasat sa plecam... si au o scumpete de baiat de o luna si o saptamana.. cuminte, nu fie de deochi si nu foarte plangacios si ii mai lasa si pe ei sa doarma noaptea... oricum m-am topit cand l-am vazut cat de mic si fraged era si parca nu mai aveam rabdare sa vina si gazulita mea... si tati era topit tot si lua notite de la celalalt tatic cum sa pregateasca baita si multe multe altele si bravo de achizitii si te asteptam cu vesti bune! auzi la ea ce vis haios a avut!
Si pt Ralu, desi nu cunosc exact, am vazut ca prietenii mei aveau pt bebe Matei gama Sanosan si aveau in camera lui bb un fel de dulapas cu rafturi si deasupra era masuta de infasat (deci incorporata cumva).. oricum arata tare frumos camera lui!
Elara bine ca te-ai mai linistit ! si super pozicile!!
Irina super pozele si hainutze !
Clau imi pare rau de vestea asta!! si nu mai plange!!
Chris sa iti traiasca flacaul mare si sanatos!
una bucata Giani demoralizata! hai ia pune matalutza mana si ridica moralul ca altfel nu e cum!
maria tot raul spre bine, nu?
Nicol sa va traiasca flacaul, chiar daca nu e 100% confirmat!
mai nu imi vine sa cred ca am reusit in sfarsit si am ajuns la zi cu cetitul! yupyy... m-am lungit cat o zi de post...
acum ca am terminat de scris pot sa ma ocup si de treburile de servici , ca le-am neglijat numai sa ajung la zi cu voi.
la toate randunicile gurese!
Mihaela 25+ cu Andra
Pozici
Bebitza
blankar spune:
Salutare randunici!
Tin sa va anunt ca am fost ieri la eco si dr. mi-a spus ca avem baiat!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi-a picat fata, nu mai stiu ce sa cred
Ca norocul ca in 19 ma duc in Ungaria si sper sa ma lamureasca si pe mine cineva
Nu stiti cand e cel mai optim sa faci eco 4D sa se vada ca lumea copilul?
Cu regimul meu e cam greu toata ziua cantaresc si socotesc
in 19 imi face ceva test poate scap de regimul asta drastic ca a-si manca si eu niste placinte de sarbatori
ce nu e rau ca am slabit 2kg
blankar26 cu ?????????
mihutza11 spune:
pt randunici mai demoralizate:
------
Ion cade in fantana si patru vecini incearca sa-l scoata cu o franghie.
In timp ce -l trageau afara, Ion incepe sa rada, si rade, si rade...
Dupa ce l-au scos afara e intrebat:
- De ce radeai ma asa?
- Pe la jumatatea fantanii m-am gandit ca daca dau drumul la funie, voi afara, cadeti toti in fund.
------
Ursul mergea linistit prin padure cand se aude strigat de lup:
-Ei, ursule, cum e sa ajungi vedeta?
-Eu? De unde si pana unde?!?
-Cum, nu stii? La Cluj au facut o bere cu numele tau!
-Aiurea, faci misto de mine...
Mergand mai departe prin padure, se intalneste cu vulpea...
-Felicitari, ursule, felicitari!
-Pentru ce?
-Ei, nu mai fii modest, acum ai ajuns vedeta!
-Eu? De cand?!?
-Nu stii ca au facut o bere cu numele tau?
Suparat, ursul se gandeste ca au facut un complot in padure ca sa rada pe seama lui... asa ca se hotaraste sa coboare in oras sa se convinga. Cum ajunge acolo, intra in primul bar si, uitatandu-se fix la barman, ii cere:
-Buna ziua, va rog frumos, dati-mi si mie o bere Danut!
------
Un barbat se intoarce seara tarziu de la o bauta cu pretenii. Intra in casa...nervos bate cu pumnu' in masa si rage la nevasta-sa:
- "Femeieee...cine e sefu' in casa?"
Femeia scurt ii scapa un dos de palma peste gura. Barbatu resemnat:
- "Da' ce? Nici macar sa intreb n-am voie?"
Mihaela 25+ cu Andra
Pozici
Bebitza
nicol_conte spune:
Multumesc tuturor randunicilor care m-au felicitat pentru baietel, si lui Zoze ca a fost ea prompta si a trecut repede acolo in listuta , dar sper sa nu patesc si eu ca Blankar, pe care o si felicit cu aceasta ocazie pt ca se pare ca va fi soacra mare, si ca alte randunici care au mai avut astfel de surprize la eco cu bebei nehotarati
Mihutza ziceai ca te apuci de lucru , dar vad ca te tii de bancuri...multumim ca ne faci sa radem
BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol20+ cu si Alexia(24aug2005)
gbutucica spune:
Fetitzele , ia sa vad io acu explicatie de la voi:::
eu in satul ( numit Iasi, iertare Cory) in care am facut scoala nu aveam profesori de medicina si de asta nu prea inteleg multe, de ex de ce nu este colul scurtat de la inceput,pai ce intra la apa ??......serios eu nu inteleg medicina asta , adica la un control e bine si la urmatorul brusc si dintr-o data ba e mic, ba e mare , ba e scurt , ba e lung , ba e fata , ba e baiat, eiiii comedie???
nu acu vorbind f serios sa-mi explicati si mie cum este posibil ca la jumate de sarcina colul sa fie scurtat? nu de alta da miine merg si io la dr. si nas vrea sa ma trezesc cu surprize , ca arunc cu pietre in medici.....
Giani 27+ ca am dovada
o fi chiar baiat?
elara spune:
quote:
Originally posted by Alexa.1983
...pai am patit-o si eu de 2 ori in viata mea...
...dar dupa ce am oprit Diane35...il luam ptr chisturi...
in rest la 28 de zile si 5 min...veneaaaaaa
E drept ca poate si sa nu fie bebe si sa fei doar o dereglare, dar se poate si sa fie si sa nu ti se pozitiveze tie testul.
Eu stiu ca era pe aici o gravidutza care spunea ca la primii 2 copii ai sai nu i s-au pozitivat testele pana pe la 8 saptamani abia, indiferent cat de mulet si cate firme diferite a incercat.
Deci poti sa mai speri inca, asa ca ai grija de tine ca si cum deja ai fi gravidutza.
Elara
24+
vine Maria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca