Mamici de Martie-Aprilie 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

saru mana.va pup pe toate, vorbim maine, sper la o minune. ma duc sa-l iau de la serv, n-a ajuns inapoi inca da' fac o gramada din Buc Noi pana la Cotroceni

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 29+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna, dragelor.

Eu sunt f in urma cu cititul (pe la pag 10) si va rog sa ma scuzati si sa imi permiteti sa va scriu si eu 2 randuri asa repejor.

Iata un link unde puteti vedea o fetita scumpa foc, de doar 2 anisori care stie sa arate toate tarile pe harta.
http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=4023
Priviti si va minunati.

Mi-am luat si eu revista Super Bebe (14,9 lei) cu CD vol II, muzica clasica pt calmat bebelusii nervosi. Inca nu am citit-o dar din ce am rasfoit-o e faina. CD-ul l-am ascultat si chiar imi place.
Mi-am luat si revista Baby (8,5 lei) cu DVD - documentar Baby Human, partea I (mersul si gandirea). Foarte interesanta si revista (nu stiu de ce ai zsi tu Sovi ca parca e mai mult reclama, ca mie imi place tare mult si grafica si textul) si DVD-ul desi inca nu l-am vizionat tot. Am vazut cam 75% din el, ca era f tarziu si m-am culcat ca eram obosita.

Elara
24+
vine Maria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Blanka, te si iti multumesc mult insa eu nu sunt in stare sa tin un regim! Fereasca Dumnezeu sa trebuiasca sa tin caci am pus-o! Oricum iti multumesc din suflet si ma bucur ca la tine s-a rezolvat
Ramooo, ce mi-ai facut tu mie cu gutuia!!! ca nu cred ca mai ies din casa ptr o gutuie!!! Sa-ti fie de bine oricum...
Naty, eu am deja 3 operatii, am abdomenulfacut ferfenitza si greu se mai aplatizeaza burta cand tot tai muschiul! Insa nu asta e problema ci dereglarile mele pe care speram sa le mai repar dupa o nastere naturala cat si faptul ca e un proces natural si cred ca e tare frumos!!!
Clau multumesc de sustinere! Eu as vrea natural dar acum mi-e teama chiar daca trece herpesul caci sunt riscurile prea mari
Butucico, felicitari ptr voinicutzul care este in parametri si sanatos tun!!!
Papaciosule, ce-mi place de tine cand esti asa bine-dispusa! Uite inapoi!
Simo27
, o sa vezi ca Doamne-Doamne va va ajuta sa ajungeti cu bine la telul propus! 7saptamani nu inseamna chiar asa de mult! Eu va imbratisez pe amandoi si va cu mult drag! Incredere in DD si va fi bine!
Bubuliko, spor la trebi!!! Si eu am o gramada de trebi dar am zis sa va scriu mai intai! fata vrednicutza!
Marina, cred ca te simti tare parasita de cele bune dar o sa vezi ca o sa fie bine pana la urma! Te si te cu drag si va doresc multa sanatate, In special sotzului...
Delphinas! Nu mi-e teama deloc de cezariana numai ca prefer natural, vreau sa simt emotiile alea puternice cand se rup membranele si iese bb si vreau sa regenerez ce e de regenerat! fata saritoare careia ii merge forumu`
Nicol, eu te inteleg perfect cu pierdutul cearsafului....sper sa nu mi se intample si mie de data asta ca mor...Am lasat toata treaba la o parte si in loc sa ma intind ca ma simteam obosita sau sa fac ce mi-am propus m-am asezat la pc sa dau un gand bun la fiecare! sa treaca supararea...
Elara

Randunicilor! Noi azi am fost la Ikea sa mai luam cate una-alta si pe drumul de intoarcere am vomitat de vreo 7 ori...nu-mi vine sa cred! De la ce sa fie oare??? Este adevarat ca am luat o supa si ceva sa pap pe care nu le-am terminat...dar nu mi se intampla mie sa vomit de la nik am un stomac de otel! Atunci??? Si zilele trecute am avut ceva greturi usoare.....

mami de Luca si 29+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Bb meu e destul de linistit, mai misca din cand in cand, seara ceva mai des, dar nu foarte si ma tot uit ca parca nu creste burtica. Am burta cat au altele la 3 luni, nu se vede mare lucru. Poate din luna a 6-a o sa se vada si la mine mai bine. Pe 27 avem intalnire la tanti doctor, abia astept.

21 cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Simo poate ca din cauza ca-i creste parul lui bebe ai vomitat, sau cine stie ce a avut supa aia suedeza??
Pupici, trebuie sa plec......

IRINA
+22
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Nicol , desi ai plecat iti scriu vreo doua: circei scapi de ei cu magne B6 , am avut si io vreo 3 mari nene cat casa , ca pe restu am putut sa-i prind si le-am dat in cap cu masajiu..pup

Simonetta, pune vomitatul pe seama personalitatii lu' Yanis, eu patesc de fiecare data cind minc banane, si cite o data cafea.....( banane care nu-i plac sotului si mereu imi spune ca e a lui)

Kitzy , da pe unde ai mai imblat ca rar dai pe aici, o fi zapada in cluj???????

Irina ce am ras la faza cu paru' lu Yanis,

Giani 27+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Asaaa, am revenit!
Ce de pupici am primit , multumesc!

Ursuleata, fac si praji, am facut supa-crema, galuscutele au iesit unele mari si pufoase si unele mai mici si betonate , ma rog...Daca vrei sa vezi papa bun baga un oki la pozele mele!
Si i-ati si tu un medical si mai stai si acasa!

Bitza, maine ma duc in Auchan-Titan, au de toate, mie imi place mult acolo pt. ca nu e aglomerat, au f. multe jucarii si e aprovizionat bine, gasesti orice. Acum cateva zile am fost in Carrefour-ul de la Unirea si nu mi-a placut deloc, e prea inghesuit si nu prea am gasit mare lucru...Daca te intereseaza ceva anume ma uit si iti zic daca au!

Marina, sanatate multa sotului!

Salut si eu Delphinasharnicut!

Simonetta, poate ti-a cazut prost ce ai mancat...ce sa fie altceva? Acum e si stomacelul mai sensibil, noi basculam la greu de toate si la un moment dat mai zice si el stop! Manaca si tu o zi-doua mai light si gata. Si pe mine ma mai apuca cate o greata, dar trece repede.

Eu la sarcina cu Vlad n-am avut arsuri si nu cred in ideea ca le ai pt. ca ii creste par lui bb. Vlad a avut ditamai pletele si nu am simtit deloc.

Giani, pai la servici multi tusesc si sunt raciti, ma feresc, dar aerul tot pe-ala il respiram...bona noastra era ieri "coapta", azi n-a venit la noi...si s-a lipit si de mine raceala...deocamdata am doar ditamai nasul infundat si curgator. Am baut 2 pahare cu suc de portocale si gref stoarse la robot, mai bag o limonada cu miere mai incolo.

Ma duc sa mai calc, sa le termin si apoi sa dorm si eu o ora!

Pupicei!

Oana 20+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Butucica as vrea eu sa fie zapada la Cluj, deocamdata sufla un vant rece si e un frig cat casa.
Ii drept ca n-am dat de ceva vreme pe aici, sa nu alungati din stol
Ocupata si eu cu serviciul, multa multa lume si agitatie si nervi si tensiune plus curatenia de sarbatori si uite asa. Da din 23 pana in 4 is libera, abia astept.

21 cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Bubule, o sa-mi iau medical daca ma mai uit la pozele tale

Elara, ce fata desteapta

20+ Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Hai Ramo nu fii necajita ca anul asta sigur o sa avem si noi 2-3 fulgi!
Marina,Nicol,Oana,Elara,Kitzy,Ursuleata,Giani,Irina!
Simo stomacelele noastre sunt din ce in ce mai inghesuite de acum incolo si mai lenese..Incearca sa eviti alimentele ce stimileaza secretia de acid gastric(acrituri,carne tocata,dulciuri concentrate,cafea,bauturile carbogazoase)-mai ales inainte de o calatorie cu masina,incearca sa mananci putin si des,nu te intinde in pat imediat dupa ce ai papat.fata!

Fiti pe faza randunici!!Vine !!

Ela.. in 25+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput