Mamici de Martie-Aprilie 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 11
simonette spune:
Salutare stoool!
Ma bucur mult ptr Naty care ne-a dat asemenea vesti bune si frumoase! Doamne ajuta draga mea sa fie bine in continuare si sa pleci acasa in curand!!!

si un
pt tine si un
ptr Iulia cea frumoasa si cuminte!
Zoze, felicitari si tie ptr grasanelul tau cel frumos si activ! Ce ma bucur ca sunteti bine!
Despre herpesul meu...lasati-mi dr. in pace ca nu avea de unde sa stie de herpes, cum nici eu nu am stiut desi am mai avut (cred, nu sunt sigura) genul asta de bubitza dar parca nu asa mare si usturatoare ca acum....nu va imaginati ca e mare, doar ca in trecut am avut ceva mai mic si nici prin cap nu mi-a trecut sa fie herpes si sa anuntz dr. in leg cu asta! In sarcina si de cand merg eu la Cezara este prima data cand imi apare si in toata viatza mea posibil sa mai fi avut o sg. data!
Cezara mi-a zis ca tre sa fac niste analize sa excludem posibilitatea de a fi altceva si apoi daca e herpes il lasam in pace sau imi da un spray local desi crede ca va trece si fara pana cand vad eu ce este!
A mai zis ca pot naste natural cu conditia ca in mom nasterii sa nu fie in faza eruptiva Doamne Ajuta!!!
Si mai am o problema...sunt anemica si mi-a dat tardiferon 

Pe asta am uitat sa v-o spun aseara! Mi-a zis sa incerc sa nu ma mai ingras...
nu cred ca e posibil asa ceva!
Ioana, imi place mult carutzul, sa-l stapaneasca David sanatos si sa faceti plimbari frumoase cu el! Pe link-ul dat de tine preturile sunt destul de mari!
Clau
fetitza duracell....cum ii da ea de lucru mamei!!!
Sovi, nu cred in ruptul capului ca ai grad 2 de maturare al placentei....nu stiu de ce...Oricum nu e o problema!
Mihutzule, stai sa vezi cand se apropie data plecarii...ce-o sa mai constietizezi atunci
Oricum, n-am apucat sa te felicit ptr viza si ptr plecare!!! Domnul fie cu voi!
Sa nu ne uiti!
Pup tot stolul si fara deosebire va iubesc dar nu mai am timp ca tb sa ajung la dr. de fam sa-mi dea o trimitere ptr VDRL
mami de
Luca si
29+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
numeioana spune:
Marina, e totul bine, nu te mai stresa degeaba!! Nu faci decat sa-ti faci rau si tie si lui bebe. Ai grija de tine si gandeste pozitiv!!!
Fetelor, ma bucur ca v-a placut caruciorul. Intr-adevar, are roata din fata fixa, dar la cat m-am plimbat eu prin casa cu el
cred c-o sa ma descurc sa-l conduc. Practic este usor de manevrat... nu este atat de mare cum pare, dar este incapator si spatarul se lasa la orizontala, ca sa stea bebe nou-nascut bine in el. Sunt sigura ca bebe o sa fie f incantat
.
Ioana
29+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Simonette, sunt si produse scumpe... Eu am gasit acest carucior, Terra3, la oferte. Uita-te la oferte carucioare.
Naty ma bucur si eu ca esti bine si c-o sa ajungi acasa de sarbatori. Zoze, felicitari pt baietelul grasunel! Nicoleta, bine ai revenit!
Ariel, ma bucur ca esti bine!
Ioana
29+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mihutza11 spune:
Marina hai nu te mai ingrijora... fii linistita!! si gandeste pozitiv neaparat! DD ne vegheaza si ne ajuta! 
Simo Doamne ajuta si la tine cu herpesul asta! si multumesc de urari... si cred ca ai dreptate... voi pana la urma cand plecati?
si fii sigura ca nu o sa va uit.. sper ca nici voi pe mine
ca tare imi sunteti dragi!!
Mihaela
25+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
mihutza11 spune:
nu va suparati dar mai am un banc
...
Ion sta intins sub un pom, priveste pasarile de deasupra capului sau si vaca pascand in apropierea sa. - Nu-i bine oranduita lumea asta, gandeste el in sinea sa. Acestei mici pasari i s-a dat o libertate prea mare, pe cand vaca sta legata cu o sfoara. La un moment dat, pasarea ii face drept in cap. - Doamne, cat esti tu de intelept! Daca era vaca in copac...
Mihaela
25+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
delphin spune:
tot stolul!
Intru repede ca sunt pe fuga...deci mesaj telegrafic si cer scuze ca nu am enumerat pe toata lumea 
Naty , ma bucur pt. tine ca vestile sunt bune! Sa o tina tot asa.
Simonette, stai linistita, nu e chiar grav ca ai herpes acum, asa cum zicea si dr. sa nu fie in plina eruptie in momentul nasterii. Eu sunt subiect de herpes destul de des. Apare cel mai des cand imunitatea corpului scade, adica cand esti obosita tare sau cand te paste o raceala mica ceva! De tratat...trece asa cum a aparut! e drept ca e un sentiment de inconfort...dar trece. A se suptaveghea frecventa aparitiilor in timpul sarcinii!
Cum eu vreau sa nasc prin cezariana, la mine herpesul este un motiv in plus de a o cere
.
si la Luca!
Vazui carut cu 3 roti ...fain! Intrebare intrebatoare...rotile se umfla cu pompa, adica sunt cu camera sau sunt din plastic? Ca la cele cu 4 roti? Roata din fata se scoate? La fel si celelalte?
Faptul ca roata din fata e fixa, nu e mare bai...pt. mine e mult mai bine. Eu nu pot frate sa "conduc" un carut cu 4 roti micute si care se rotesc in toate partile
.M-am obisnuit cu 3 roti cred!
Fug acu langa Seb...ne odihnim putin si plecam apoi in pelegrinari dupa brad si steluta!
pozici
bb2
burticutza
simonette spune:
Delphinas
cu drag si multumesc ptr postarea ta! Chiar ma ajuta ceea ce mi-ai spus... Nici pe mine nu ma deranjaja roata fatza sa fie fixa...cele mobile o iau razna dupa 2 sapt si o ia fiecare in alta directie! Eu la Luca le tineam blocate, ca asa tare ma enervau...!
Mie mi se umfla rau mainile si noaptea daca incerc sa indoi degetele tare ma dor...ce-o fi???
Marina, lasa la o parte visele de noapte si gandeste-te ca subconstientul tau ordona asemenea vise, tocmai fiindca gandesti ca nu este totul in regula cu puiul tau!!! Gravidele in general au vise tampite si horror....te rog!!!!! Nu mai gandi asa!!!! Faptul ca tu gandesti asa fabrica vise de astea! BB este bine si se va naste sanatos!!! Clar???
si te rog insistent...think pink!
mami de
Luca si
29+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
Maia37 spune:
Naty felicitari pentru grasunica si eu cred ca vei face sarbatorile acasa![]()
clau,mihutza,sovi,gbutucica,zoze va multumesc mult de tot

Teo dar de ce-ti faci probleme?Ai cumva motive intemeiate sa te temi ,sau sunt pe baza viselor?
Simo am inteles ca acest virus herpetic odata contactat ramane in organism toata viata ,iar la cel mai prielnic moment apare sub forma eruptiilor.Sa te ajute D-zeu sa nu ai pustule atunci cand nasti!
Multa sanatate la toate randunelele dragi!
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
27+ cu
Vlad Andrei
numeioana spune:
Delphin, daca te refri la caruciorul meu... da, rotile sunt gonflabile si se scot cat ai clipi. Mi se pare usor de strans si manevrat...
Ioana
29+ si
David
sovietica spune:
Salut! mi-am revenit si eu, ca am fost dimineata sa imi ia sange pt analize si pt ca m-am simtit superman, m-am dus la supermarket sa iau alimente (uitasem ca ar fi bine sa nu car o vreme!) Oaileiii cand m-a luat un rau!! -eram cu stomacu gol- am intrat in casa de-a busilea. Urcatul celor 3 etaje mi-a pus capac. De atunci numai dorm si mananc intr-una
. Cu motanski lipit de mine.
Am vrut sa merg sa ma spovedesc azi, dar o las pe aldata.
Si tocmai mi-am mai dat seama de o duda. Ieri pe la 6 am luat vitamine. Deci probabil ca inca erau in sange azi dimineata.
Noi sa fim sanatosi! ![]()
Bine ca mi-ati zis ca Iosup are ceva cu gradul 2 de maturitate, sunt total linistita. Oricum, in ianuarie ma duc si la Herghelegiu.
Naty, precum vezi, noi deja te vedem sub brad acasa, langa randunoiul tau :)
. Si asta nu numai de Craciun! 

Cu cata rabdare ai asteptat tu momentul sa ii bati obrazul lui dr Albu pt nota aia de 6!
Nu vreau sa ma gandesc pana unde in jos mergeau notele lui. Oricum, si el ti-a intors-o frumos..
Ariel, randunel chinuit cu aripa in punga si zici ca ti-a trecut sciatica? Norocoasa la faza asta! Eu m-am resemnat deja ca imi trece dupa ce nasc.
Uite asa ai devenit tu vegetariana fara voie... Super ideea cu suc de sfecla! Am notat ce ai scris de Dragonu Rosu, multam fain!
Sanatate maxima si tie si la Alex (40?!!)
Giani, cine a zis ca tre sa stau locului?
Pupici si sa ai un moral in
!
Ramo, bine ai revenit! 
Maria, sa imi spui daca functioneaza mai bine cu nasu taiat, ca te voi urma si eu ![]()
Mami, promit solemn ca de la anu vom avea pom la fiecare Craciun! Asa am fost eu decand m-am mutat la Bucuresti... ca tziganu cu cortu! Abia acum, ca ne-am cunoscut/casatorit, simtim ca ne asezam si noi. Vrem din suflet sa simta copiii nostri spiritul Craciunului.
Parintii mei, care n-aveau nici timp, nici bani, se dadeau peste cap sa faca memorabil fiecare an de Craciun.
Mihuta, eu zic sa scoti ventilatoru pe balcon, poate zboara niste fulgi si incoa :)
Clau, vad ca Rebecca a inceput sa iti dea si tie din surplusul ei de energie :)
Olgutz, si pe mine m-a batut la cap Iosup cu lichidele :)) Adevaru e ca nu e de contrazis... si cu maturitatea, m-ati linistit! 
Nicol 
Zoze, felicitari pentru grasunel sanatos! Happy sa-ti ramana sufletul! 

Alexa, tinem pumnii sa iasa cum vrei tu!
Marina,
nu te lasa, pune-ti lentilele roz!
Simonette, iti doresc sa iasa analizele ca la carte si sa se retraga uratu pt totdeauna! Mama lui, ce te-a prins el in offside!
Delfinuta, happy shoping cu Seb! mmm ce frumos!
Deci voi ziceti ca rotile mobile la carut o pot lua razna, huh? Am bagat la dosar :)
va pup! ma duc sa vad ce mai e de mancare 
sovi
20+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici