Mamici de Martie-Aprilie 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 12
bubu05 spune:
Buna burtici!
Am venit si eu de la Tutunaru, sunt tare fericita ca totul e bine, mi-a redus magneB6, am Ir-urile beton, mi-a spus ca pot sa nu mai iau deloc sau macar 2 pe zi. Ma duc peste o luna la control si pana atunci sa avem grija de noi!
Mi-a spus o doamna care astepta acolo ca a nascut a Elias o prietena acum cateva zile si era super aglomerat spitalul
, nasoala treaba!
Zoze, felicitari pt. grasunel!
Maia, de asemenea, felicitari!
Pup si eu tot stolul, ma retrag la un somnic de 2 ore, ca sunt cheaunel!
Revin pe seara!
Oana
20+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
Sovi, dar ce analize ti-a dat sa faci? Mie mi-a zis ca la 28 de saptamani trebuie...
Eu am patit-o odata cu intepatul asta, nu eram gravida, dar imi luase sange si apoi am plecat acasa cu metroul, si m-a luat un rau de am vazut negru in fata ochilor, pe bune, vreo 15 secunde am fost oarba, doamne fereste! Am coborat din metrou cu mainile inainte, ca nu stiam pe unde merg....nasol moment!
Asa ca ai grija!
Oana
20+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
sovietica spune:
Bubu, nu mi-a zis nimeni nimic! Ieri stateam eu si ma cugetam... ce ar fi sa mai verific cum stau cu fe/ca/glicemie/urinoiu, s.a. Si azi m-am dus, ca sa n-o lalai. Daca o fi bine de facut si la 28 de sapt, oi face si atunci, nu e bai! Ca tot e binevoitor dr de familie (mascul tanar si nelinistit). Si mi-a dat si elevit cu 100% compensat. Da eu nu am terminat nici cutia pe care am cumparat-o in ziua cu 2 liniute.
sovi
20+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
zozela spune:
Cat de zapacita am fost!Nu am vazut postarea Nataliei inainte..
Felicitari Naty pentru 10-le primit!!Sa dea D-zeu sa o tineti din 10 in 10 de-acum incolo!Pupez Movalinda draga!
Da Nicol se pare ca BB a gasit usita secreta
..Treaba e ca Dr.zice ca nu ramane el asa de-acum..Cica o sa se mai intoarca-pe la 35 de sapt.mai vb. daca-i intors 'au ba!
Sarutmana mult de felicitari!
Ahh..Olgutza ce rau imi pare ca nu ne-am vazuut!!
Pupic dulce pt.urari!
Alexa stai linistita ca nu ti se intampla nimic de la Duphaston.Asa cum ti-a zis si Dr.,dupa astea 5zile o sa aflii sigur,pt.ca daca nu-i BB iti vine CM..Tinem pumnii stransi!
Miha dragaaa!Sarutmana muult si de urarile pt.grasunel si pt.fulguletii trimisi!
Noroc cu zapada vazuta in we,ca altfeel..cine stie cand o ninge si la noi..
Tari bancurile!
Sarutmana Irina pentru felicitarile la adresa foarte baiatului meu!
Imi place taaare starea ta de spirit!
..Vad ca se ia!
Pup u!
Felicitari Clau pentru noua achizitie!Sa o stapaniti sanatosi si sa faceti filmulete frumoase!!
Sa nu uiti sa-i faci si pozici lui Razvanel la serbare!Vrem sa vedem si noi spiridusul moshului!![]()

Sarutmana Ramo!
si iooo!!
Off Nico..stiu cum e..Cam asa m-am intors si eu Duminica..dar..ce sa ma mai plang!!
La ce plimbari am tras eu in we..se puneau randunicile cu
pe mine!![]()
multi si sanatate!
Hei Marina..ce-ti veni??!Stai linistita ca BB e bine-sanatos!
..De asemenea..normale sunt si fricile tale..Am tras si eu zilele trecute un ropot de plans isteric..de frica pt.BB..Hai aduna-te si gandeste optimist!!

de sufocareee!!!![]()
![]()
Pupez Simoneta draga,draga!
Ioana si pe mine ma enerveaza tare rotile alea mobile!
Bine ca-la majoritatea-se pot bloca!La noi e belea cu carutul..La toate am gasit cate o chichita!
..Sarutmana de felicitari!
Delphinasului si Maiei!!
Sovi esti grozava!Nu te potolesti deloc!Meriti bataita!Pai asa ne fu vorba?!Coooluuul!!
Sarutmana de felicitari si ia de-aici o felie speciala,maaare de happyness!![]()

Oana!
Ma duc sa fac si eu o varzicuta calita-acra(aviz Marina
) pt.ca a promis randunoiul ca amesteca el o mamaliguta(n-am mai mancat de nu stiu cand
)!Am tocat ceapa de pe la 12.00 dar cum pe la 13.00 ma lua somnul..![]()
Pupicioooi!!
Fiti pe faza randunici!!Vine
!!Ela..
in 25+ cu
!!Varsta mogaldetei
Photos
clauclau spune:
Sovi, la fel am patit si eu saptamana trecuta dupa intepatura de dimineata. Am ajuns apoi bine merci la servici si dupa o jumatate de ora nu mai stiam pe ce lume sunt, de m-au trimis automat acasa!
Bubu, ma bucur ca totul este bine!
CLAU
28 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
mami_papatot spune:
gata dagutzelor, m-am intors!
analizele sunt ok, toste valorile de la TT prezinta risc scazut aa ca am scapat si de asta! ce bine, ce bine, tra,la, la, la,la,la!
sovicule, de data asta te iertam dar la anu'...eu cand stateam la mama ajungeam cu bradul la 1 martie si tata radea mereu de noi ... bai fata, lumea prinde martisoare-n piept si voi stati cu bradu'n casa ... si zicea ca ne descurcam cum facem cu scosul bradului din casa, ca el nu vrea sa-l rada lumea! azi am trecut pe langa piata basarabia si era plin de braduti...saptamana viitoare mergem si noi sa cumparam bradut ... abia astept!
teo, e bine ca-l visezi pe bebe ... si eu as vrea sa-l vizes ... de ce sa-ti faci atatea pobleme?
nu mai stiu cui a vrut sa scriu
....
kya, clabuc, adriutza? ce e cu voi? sau ati trecut la curatenia de Craciunel si nu mai aveti timp?
Pupici si ma duc sa bag o ciorbitza buna la ghiozdanel!
mami_papatot
23+ cu
Honey mica
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
Alexa.1983 spune:
...Multumesc fetelor ptr sfaturi....
....ar trebui sa stau potolita...dar nu am stare...
sper sa fie bebe.....

INTARZIERE CM
http://t2.lilypie.com/xmFop2.png
LAURA
Maia37 spune:
zoze felicitari pentru grasunel!

sovilasa ca nu strica!Elevitul poti sa-l folosesti si dupa ce vei naste sa ai vitamine cand alaptezi
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
27+ cu
Vlad Andrei
floriio spune:
Buna fetelor!
Vin si eu cu vesti bune de la doctor. Am fost azi la control si e bine. Nu am mai facut ecografie, decat citit analize, masurat tensiune, greutate si verificat stare col. Toate sunt bune. Uraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
In schimb, de azi incep tratamentul cu amoxiciclina pentru o nenorocita de Chlamydia descoperita la inceputul sarcinii. Mi-a dat sa iau una la 8 ore, timp de 7 zile. Ce ma nedumereste este ca mi-a dat tratament numai mie, nu si sotului. Oare nu trebuia sa ii dea si lui tratament? Voi ce stiti?
Floriio
in 20+ cu
RADU
ursuleata spune:
Floriio, eu am facut un curs first bebe unde erau medici ginecologi si o tipa avea chlamidya. Doctorii i-au spus sa faca tratament impreuna cu sotul dupa care sa repete analiza si apoi sa faca sex neprotejat.
Pe timpul tratamentului, nu.
Naty,
. Sper sa fie totul bine. Si un pup si pentru Iulia.
Simonette, nu te speria cu herpesul...daca nu este activ in timpul nasterii nu conteaza. 
Elara? pe unde esti?
Si tu KYA??
20+
Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14