Timisoara, Impreuna! (69)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Aida, iar m-ai prins data viitoare promit sa-ti fac o cafa la prima ora a diminetii asa una numa pentru sufletelu tau
Oricum esti prima care a observat, deci citesti atent toate mesajele

Eu am termita treaba, il astept pe sot sa vina de la munci si o luam pe la magazine.

Va doresc o duminica faina

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Avem brad....

Silvana, ai luat bradul?
Dar ornamentele?
In sfarsit am gasit bradul...urmaresc zilnic de pe geam, cand sosesc camioanele in P-ta 700...acum a fost mami pe faza si l-a gasit, ca asa se zice...s-au placut...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

So , husbantu m-a anuntat ca trebuie sa gasesc pe Mos Craciun cu sac , cu haine , barba pentru ajunul Craciunului.
Intrebare:unde gasesc?

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Pe Mos Craciun, prin vecini, unul gras, simpatic, costumul lui de la Selgros, acolo sunt cele mai reusite din ce-am vazut, barba din vata, peruca de la raioanele de party...sac de la croitoreasa...cam asa...
De inchiriat nici o sansa acum...Krauzer sau Opera, uita...sunt toate rezervate...
O a doua salvare vine de la Tudo, se suna, se face rezervare, pret cred ca 25 lei, vreo 5-10 minute, dar mosii aia is cam impleticiti si balbaiti, da na, merge...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

La Tudo Taxi? ... serios?

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Completare de ultima ora, si la radio taxi, dar tot din timp sa suni sa faci rezervare...cum se procedeaza?
Platesti cursa, dus-intors, asteapta afara un bunic sau un parinte pe Mos Taximetrist, baga repede cadourile in sac, intra individul, Emma spune repede o poezie si pleaca grabit, ca e mult de lucru, face omu un ban cinstit, nu?

POZE CU NOI

Mergi la inceput

... asta da treaba. Sa stii ca nu e rea ideea. Pai de ce nu !!!

TKS Doris
... dar acum sa imi spui si mie nr de telefon de la Tudo si Radio

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Auzi, mami...sa nu te astepti sa vezi vreun Mos Craciun de la Hollywood , sunt cam naspa, desirati asa, vata le intra in gura, motiv pentru care opintea in timp ce copilul recita poezia, ii spui de 5 ori pe scara cum il cheama pe copil, si tot il boteaza, da...na...acu ce sa mai alegi?

POZE CU NOI

Mergi la inceput

cu vata la gura?

... trebuie sa mai fac ceva sapaturi ...

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Noi 4 ani la rand am luat numa Mos de la Tudo si de fiecare data a fost bine. Tin minte ca unu din el a fost chiar simpatic l-a pus pe copil sa-i spuna poezii, sa cante ... a stat mult de vorba cu el.
Aida, in albumul Paul este o poza cu mosul de la Tudo (24.12.2003)
Doris, maine mergem sa luam brad, ornamente, suport si alte chestii pentru Craciun.

Anu asta nu mai avem pe cine sa chemam pe post de Mos asa ca i-am zis lu' Paul ca aici Mosul vine si lasa cadourile sub brad. Pare ca s-a impacat cu ideea, vom vedea ...

Mai dormiti putin ca imediat va dau desteptarea

Silvana si Spidermanu Paul

Poze cu noi

Mergi la inceput