Timisoara, Impreuna! (69)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

pai un'sa fie laura???intre oale!!!! face numa' bunataturi si vine aici si ne da pe la nas
danitin, pai am un singur vecin cu care ma inteleg, cu citiva m-am certat deja. chiar azi-dimineata iesim si fii-mea il opreste pe unul pe scari si-l chestioneaza f. serioasa: "de ce faci gauri in pereti seara tirziu cind eu dorm? ai facut aseara si m-am speriat tare, si robi la fel.am plins tare si n-am mai putut dormi".deci, am purtator de cuvint!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Fetilii servus.
Am fost plecata de cu noaptea'n cap la Real sa iau de-ale gurii si cand am ajuns la raionul de carne fresh era GOOOLLLL
O trebuit sa astept sa aduca carne macinata de porc si de vita,ca am facut ardei umpluti,am luat si niste aripi de curcan din care am pus la supa....mai au vreo 1/2 de ora si e gata si mancarea.
Eu voi fi prin Mall dupa ora 15.30 cu bubulina,sora-mea,nepotica si cumnatu' sa-l vedem pe deci poate ne intalnim pe acolo.
Cand vin acasa vreau sa fac gogosi ca nu mai pot de pofta,am luat si drojdie din Real,proaspata asa ca......
Nu va iau pe rand ca nu am timp acum dar va pe toate.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

ei,ce ziceam eu, unde e laura??? la oale, la bunatati!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

...anda incearca si ea...din rasputeri sa stea drept...citeodata mi-e greu.
mi-am spart telefonul de pereti...zob, asa ca nu ma gasiti. pina mi-oi lua altul. azi cred. v-as fi de-a dreptul recunoscatoare daca mi-ati trimite pe pm numerele voastre de tel...din nou.
acu ma duc la priveghi caci prietena si colega mea cea draga s-a dus in lumea celor buni si drepti.
va pup.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Oooooffff Anda te inteleg atat de bine
Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul alaturi de cei buni!!

Astazi am aflat si noi ca un bun prieten de-a lui Clau dupa 2 luni de chin si suferintza,in urma unui accident rutier s-a dus si el la DD
Azi a luat si el o alte cale,poate mai buna...

Si la noi dupa amiaza asta a fost tare trista Clau e tare nervos... de aia eu plec cu bubu la plimbare si il las sa isi revina singurel.

Povestea fetitei noastre
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Anda ,Dumnezeu sa o odihneasca si eu te inteleg foarte bine avand in vedere prin ce trec eu.Poate acolo este o lume mai buna.
O sa ma rog pentru sufletul ei atunci cand ma rog pentru VIO.

Laura are cam aceasi stare ca si ieri.Si eu ii dau Biotics,dar tot s-a plans de burtica,noroc ca nu a facut diaree.
Mi-ar fi placut sa vin la Mall dar starea Laurei nu imi permite./
Laura si eu vreau gogosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Offf Anda, imi pare rau, Dumnezeu sa o odihneasca.

Noi acum ne-am trezit, imi beau cafeaua si ma apuc de treburi administrative.
Doris, asta mi s-a parut cea mai sugestiva titulatura, aia cu a "nimanui ... hai hui" ma facea sa intru iar in depresii
Sanatate la puiutii bolnaviori
Sa aveti pofta la cafea

Silvana si Spidermanu Paul

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Bey Laureso , pai tu esti fata buna de maritat mey. Pai Laci saracu' nici in cele mai erotice vise nu poate sa viseze la asa ceva

katik tare de tot Kristinuka . Pai eu as fi intrat in pamant in locul la bou sa aud asa ceva. Super tare. Sa o tina tot asa ca se va descurca in viata.

anda imi pare rau. Dumnezeu sa o primeasca si sa o odihnesca in pace!

Lore la Lauara pe burtica sa nu o mai doara.

Silvana ... noroc ca a venit cumnatu azi pe la mine si m-a pus sa ii fac cafea , ca altfel ... nu as fi baut prea multa.

Eu mai am putin si termin si eu treaba. Asa ca maine sunt free pt intalneli

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Buna seara...

Noi am ajuns asa, fara pregatiri prin Mall, cu Ines si cu Radu, intr-adevar, avea Maria dreptate, pentru cei mici, de ce nu...chiar si pentru noi, e superb...
o sa pun cateva poze...sa mergeti cu cei mici...
se lucra la patinoar, din cate am auzit de maine se deschide.

Anda, D-zeu sa o odihneasca in pace...
Asta e firul vietii, uneori prea scurt...

Voi ce ati facut?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Sara buna la lume!
Iaca nu demult am aterizat si noi home,am fost la Mall unde e suuuuper
Am facut o gramada de poze,am fost cu bubulina la adevaratu' da a luat-o la si ea si nepoata-mea de zici ca cine stie pe cine or vazut
La zana bauna si la spiridusi s-o dus da de nici nu o vrut sa auda,cu toate astea tot o luat de la 4 saloane si mi le-o dat mie sa le pap
Am baut o cioco calda jos la Mezzo cu sorelina,cumnatzelul si mami si gazele mici s-or jucat la apa de numa.
Am ajuns tarziu acasa deci o sarit randu' pe maine la gogosi,cine mai are chef de framantat la ora asta si plus ca Maya m-o terminat de tot

Acu merg sa ma bag cu ea in pat si ne uitam pe PRO TV ca a inceput un film fain cu Bruce Willis.
Noapte buna gagicele!

Povestea fetitei noastre
Poze cu noi

Mergi la inceput