Dec.-Tunisia, Egipt, Maroc (la mare) :)))????

Dec.-Tunisia, Egipt, Maroc (la mare) :)))???? | Autor: Koky

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,

As vrea sa duc copiii la mare undeva in Decembrie, ~din Dec 21. Puteti sa-mi dati si mie niste sugestii...intelepte si ieftine ??? Stam acum in Ungaria, eu sunt transferata aici pana in August anul viitor, si tot uitandu-ma pe la agentii am vazut ca preturile sunt acceptabile, dar oricum...prefer sa ma duc undeva "probat". 2 adulti si 2 copii de 6 si 5 ani, pentru vreo 8-10 zile, cu plecare din Budapesta. Copiii au numai pasaport Canadian, noi avem si romanesc. V-am pupat, multumesc mult pentru sfaturi!!!

Koky, mama de doi super bebici...acum "Spiderman" si "Cinderella" :)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Koky spune:

Buna,

N-a fost nimeni in Egypt in decembrie? As vrea macar sa stiu daca e suficient de cald ptr copii...A fost cineva la hotelul Golden 5?

Multumesc mult.

Koky, mama de doi super bebici...acum "Spiderman" si "Cinderella" :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Si eu asteptam un raspuns la topicul tau dar vad ca nu vrea s-a inghesuit nimeni, asa ca eu mi-am luat biletul pt Egipt pentru sambata viitoare.Stiu sigur ca in Tunisia e destul de frig si in Maroc la fel.Anul trecut am fost in Egipt tot in decembrie dar nu la mare , doar in croaziera iar dimineata era racoare dar dupa amiaza era destul de placut.Acum vom vedea dar eu sper ca este cald.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

mai mult info despre egipt gasiti aici
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=135889#entry1566638

dc cumva e sters linkul ca reclama intrati pe forumul de pe softpedia.com la topicul egipt; sunt multe info despre hoteluri etc

noi mergem in Hurghada pe 2 ianuarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lu_mi spune:

Am fost noi in Egipt de revelion, acum doi ani, la Sharm El Sheikh. Am facut plaja, si chiar si baie in mare, desi nu a fost foarte cald. La amiaza erau cam 22, max. 24 grade. Pentru copii e totusi cam frig de baie in mare, dar de stat pe plaja, la soare, e ok. Orientati-va mai bine spre un hotel cu piscina interioara, incalzita. Mie mi-a placut tare mult, e superba Marea Rosie, era plin de corali si pestisori colorati, eram innebunita dupa snorkeling.
Dar totusi e decembrie, si chiar daca e mai cald, ziua tot scurta e si acolo...

Lumi si www.flickr.com/photos/mihai2003/sets/" target="_blank">Mihai (21.11.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Merci Lumi si eu mi-am luat bilet tot la Sharm.Acum regret pt k speram sa fie mai cald dar asta e.Om vedea macar sa profitam de mare.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput