Aparat de ras electric!
Nu cred ca aici este locul,dar cum nu stiu unde sa-l incadrez....
Vreau sa va intreb,sotii vostrii au aparat de ras electric?Al meu sot cica ar vrea sa-si ia unul si ma bate gandul sa il iau cadou de Craciun,da n-am idee de care si cat de bune sunt!
Pareri????
Sar'mana!
"La vita e bella"
De mancare
Raspunsuri
josefine spune:
si pe mine m-ar interesa, nu neaparat de marci, dar daca sunt eficiente sau tot mai bun e aparatul clasic de ras.
flori76 spune:
Fetelor,de vreo 3 ani ma tot codesc daca sa ii iau sau nu aparat de ras electric de Mos Craciun,pentru ca tot auzisem in stanga si-n dreapta ca sunt persoane carora nu le "prieste"(ca sa zic asa),ca se pot irita.
Acum 2 saptamani insa si-a luat sotul meu singur-singurel un Remington de care era tare incantat,insa se pare ca de ce ti-e frica de aia nu scapi
ca se irita la greu.Se irita pe gat,se inroseste(ii zic mereu ca zice lumea ca l-am strans de gat
)...Chiar zicea zilele trecute ca mai incearca sa se rada de cateva ori si daca la fel o sa se irite..inseamna ca nu-i de el si ..normal ca-s bani aruncati in vant...Asa ca daca-i stiti mai sensibili la ten,mai bine va reorientati!
Edit:mi-am mai adus aminte inca o chestie...sotul meu spune ca-i creste muult mai repede barba dupa ce se rade cu aparatul electric,fata de cel clasic.
Flori
------------------------
Sarbatori fericite

roxanaz spune:
sotul meu are un Philips Phillishave din www.domo.ro/Electrocasnice/Ingrijire_personala/Aparate_de_ras/Philips/Aparat_de_ras_Philips_HQ_6710_slash_16" target="_blank">asta si e tare multumit de el. are o rezerva de lotiune NIvea incorporata care cica ajuta foarte mult si mai exista lotiunea pentru ras cu masina electrica de la www.clinique.co.uk/templates/products/sp_nonshaded.tmpl?CATEGORY_ID=CAT1033&PRODUCT_ID=PROD1055" target="_blank">Clinique care cica tot asa e tare buna.
Roxana
MIRCLAU spune:
si sotul meu are un remington luat de vreo 2 saptamani dar nu se irita deeeloc,acum nu stiu poate depinde si de ten
el este ffff multumit.........
MIRELA mami de andreas nazdravan
MIRCLAU spune:
si sotul meu are un remington luat de vreo 2 saptamani dar nu se irita deeeloc,acum nu stiu poate depinde si de ten
el este ffff multumit.........
MIRELA mami de andreas nazdravan
energy79 spune:
eu i-am cumparat sotului acum 2 ani un braun cruzer si de atunci este f multumit!l-am ales dintr-o gama destul de larga pt ca atunci era singurul care se putea folosi sub dus si spala sub jet de apa si mi s-a parut f comod.are si 2 capete pt tuns,unul mai lat si unul mai ingust pt perciuni si inca un accesoriu pt barba si mustata,pe-asta cred ca nici nu il mai are ca nu l-a folosit niciodata.uneori,cand barba este mai mare si se rade ,se irita,asa ca in situatii de-astea o tunde mai intai,ramane f mica,cat sa se simta un pic la mana si apoi o rade sau o lasa asa(ca imi place mie aspectul asta neglijent-ingrijit
)
http://i19.tinypic.com/87kqdcg.jpg
mess0804 spune:
Si pe mine ma tot tenteaza sa ii iau la al meu... asa ca l-am intrebat pe tata ![]()
- cica aparatul nu ia firele chiar asa de aproape de piele ca lama (deci nu arata asa fresh, normal ca pare ca a crescut mai repede)
- daca firele nu cresc drept (adica ai barbaba putin ondulata, un vartecus ceva nu se ia bine de acolo)
- pielea ramana mai uscata (tata dupa lama foloseste aftershave.... dupa aparat balsam)
- e ceva mai comod ca lama
- si ... la tata sta in dulap
asa ca inca nu m-am decis nici eu. Problema e ca nu am ce-i lua, asta m-ar scoate din impas, insa ar fi bun sa fie si util nu numai asa cadou de dragul cadoului.
Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.
josefine spune:
quote:
- cica aparatul nu ia firele chiar asa de aproape de piele ca lama (deci nu arata asa fresh, normal ca pare ca a crescut mai repede)
aha, deci e adevarat. asa auzisem si eu; pai nu fac nici o afacere. ca sotu' oricum se barbiereste rarut, dar macar o zi e finut. iar in cazul asta..
florina spune:
Sotul meu si-a luat un Philips (nu de ultima generatie dar nici prea antic)si e foarte incantat. Regret sincer ca n-am avut curajul sa-i cumpar eu unul mai demult.
An dupa an se tot taia cu traditionala lama (din ce in ce mai sofisticata dar tot ascutita...)
I-am cumparat si socrului un aparat acum o luna si a ajuns la cumnatul meu, fratele sotului. :) Si el e foarte incantat de el.
Concluzia mea este ca este un cadou foarte bun pentru generatia noastra si ca te supui riscului de a ramane intr-un dulap daca il dai cuiva care se barbiereste de o viata cu lama... Parintii mei cel putin sunt reticienti la schimbare/tehnologie etc.
In privinta iritatiilor - scrie si in prospect, 2 saptamani te iriti garantat. Ulterior pielea se obisnuieste.
Eu zic ca e o investitie care merita toti banii.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Florina,
fericita de
Teodora(27.06.07) si
Tudor(5 ani)
Teodora, capsunica mea iubita
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor