Aparat de ras electric!

Aparat de ras electric! | Autor: valentinag

Link direct la acest mesaj

Nu cred ca aici este locul,dar cum nu stiu unde sa-l incadrez....
Vreau sa va intreb,sotii vostrii au aparat de ras electric?Al meu sot cica ar vrea sa-si ia unul si ma bate gandul sa il iau cadou de Craciun,da n-am idee de care si cat de bune sunt!
Pareri????
Sar'mana!

"La vita e bella"
De mancare

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

si pe mine m-ar interesa, nu neaparat de marci, dar daca sunt eficiente sau tot mai bun e aparatul clasic de ras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Fetelor,de vreo 3 ani ma tot codesc daca sa ii iau sau nu aparat de ras electric de Mos Craciun,pentru ca tot auzisem in stanga si-n dreapta ca sunt persoane carora nu le "prieste"(ca sa zic asa),ca se pot irita.
Acum 2 saptamani insa si-a luat sotul meu singur-singurel un Remington de care era tare incantat,insa se pare ca de ce ti-e frica de aia nu scapi ca se irita la greu.Se irita pe gat,se inroseste(ii zic mereu ca zice lumea ca l-am strans de gat )...Chiar zicea zilele trecute ca mai incearca sa se rada de cateva ori si daca la fel o sa se irite..inseamna ca nu-i de el si ..normal ca-s bani aruncati in vant...Asa ca daca-i stiti mai sensibili la ten,mai bine va reorientati!

Edit:mi-am mai adus aminte inca o chestie...sotul meu spune ca-i creste muult mai repede barba dupa ce se rade cu aparatul electric,fata de cel clasic.

Flori

------------------------
Sarbatori fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

sotul meu are un Philips Phillishave din www.domo.ro/Electrocasnice/Ingrijire_personala/Aparate_de_ras/Philips/Aparat_de_ras_Philips_HQ_6710_slash_16" target="_blank">asta si e tare multumit de el. are o rezerva de lotiune NIvea incorporata care cica ajuta foarte mult si mai exista lotiunea pentru ras cu masina electrica de la www.clinique.co.uk/templates/products/sp_nonshaded.tmpl?CATEGORY_ID=CAT1033&PRODUCT_ID=PROD1055" target="_blank">Clinique care cica tot asa e tare buna.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

si sotul meu are un remington luat de vreo 2 saptamani dar nu se irita deeeloc,acum nu stiu poate depinde si de ten

el este ffff multumit.........

MIRELA mami de andreas nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

si sotul meu are un remington luat de vreo 2 saptamani dar nu se irita deeeloc,acum nu stiu poate depinde si de ten

el este ffff multumit.........

MIRELA mami de andreas nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

eu i-am cumparat sotului acum 2 ani un braun cruzer si de atunci este f multumit!l-am ales dintr-o gama destul de larga pt ca atunci era singurul care se putea folosi sub dus si spala sub jet de apa si mi s-a parut f comod.are si 2 capete pt tuns,unul mai lat si unul mai ingust pt perciuni si inca un accesoriu pt barba si mustata,pe-asta cred ca nici nu il mai are ca nu l-a folosit niciodata.uneori,cand barba este mai mare si se rade ,se irita,asa ca in situatii de-astea o tunde mai intai,ramane f mica,cat sa se simta un pic la mana si apoi o rade sau o lasa asa(ca imi place mie aspectul asta neglijent-ingrijit)

http://i19.tinypic.com/87kqdcg.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Si pe mine ma tot tenteaza sa ii iau la al meu... asa ca l-am intrebat pe tata
- cica aparatul nu ia firele chiar asa de aproape de piele ca lama (deci nu arata asa fresh, normal ca pare ca a crescut mai repede)
- daca firele nu cresc drept (adica ai barbaba putin ondulata, un vartecus ceva nu se ia bine de acolo)
- pielea ramana mai uscata (tata dupa lama foloseste aftershave.... dupa aparat balsam)
- e ceva mai comod ca lama
- si ... la tata sta in dulap

asa ca inca nu m-am decis nici eu. Problema e ca nu am ce-i lua, asta m-ar scoate din impas, insa ar fi bun sa fie si util nu numai asa cadou de dragul cadoului.

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

quote:
- cica aparatul nu ia firele chiar asa de aproape de piele ca lama (deci nu arata asa fresh, normal ca pare ca a crescut mai repede)

aha, deci e adevarat. asa auzisem si eu; pai nu fac nici o afacere. ca sotu' oricum se barbiereste rarut, dar macar o zi e finut. iar in cazul asta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Eu tocmai i-am luat unul dela Philips, acm cand citesc aici

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Sotul meu si-a luat un Philips (nu de ultima generatie dar nici prea antic)si e foarte incantat. Regret sincer ca n-am avut curajul sa-i cumpar eu unul mai demult.
An dupa an se tot taia cu traditionala lama (din ce in ce mai sofisticata dar tot ascutita...)
I-am cumparat si socrului un aparat acum o luna si a ajuns la cumnatul meu, fratele sotului. :) Si el e foarte incantat de el.
Concluzia mea este ca este un cadou foarte bun pentru generatia noastra si ca te supui riscului de a ramane intr-un dulap daca il dai cuiva care se barbiereste de o viata cu lama... Parintii mei cel putin sunt reticienti la schimbare/tehnologie etc.
In privinta iritatiilor - scrie si in prospect, 2 saptamani te iriti garantat. Ulterior pielea se obisnuieste.
Eu zic ca e o investitie care merita toti banii.

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Florina, fericita de Teodora(27.06.07) siTudor(5 ani)
Teodora, capsunica mea iubita
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

Mergi la inceput