*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (81)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

He He...am si eu o steluta

Miki 36+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza

AMR MAXIM 4 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

quote:
Originally posted by rlc_sandor

MERSI IAU PAROLA DE PE MAIL
LA MSG PRIVATE IMI APARE CA NU AM NIMIC

Pai nu ai activat PM...te duci la contul tau pe bara de sus..si de acolo activezi optiunea mesaje private...asta pentru viitor...ca acum ai primit pe adr de mail..dar..poate mai e nevoie de PM vreodata

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici

Alina 30 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

am reusit sa intru pe mail nu stiu de ce nu mi se activeaza pm dar mai incerc maine
mersi pt parola bebe ana e o papusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

[quote]Originally posted by nemary

Ellenuta, super daca au iesit 21 tampoane. cel putin pt.spital eu cred ca sunt suficiente. bine ca ne-ai spus, eu vroiam sa cumpar 2 pachete.

Mari 32+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Care e treaba cu tampoanele Ellenutei? Eu am luat 2 pakete de vata *200g each... Si doua role d'alea de tifon. E mult? Oricum, nu ne trebuie si acasa? Chiar, cam cat dureaza prostiile alea de lohii sau cum le zice?

34+ bananutsa sau capsunica?!

AMR MAXIM 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Alina023, bine ai revenit acasa. ne bucaram sa auzim ca sunteti bine amandoua, asta ne incurajeaza si pe noi. asteptam continuarea povestii. Luca ce face? cum a reactionat cand si-a vazut surioara?

Mari 32+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

IrinaL, m-am linistit, ma si vedeam carandu-ma cu pungile de kile intregi de Sano din sectoru' 2 la mine in bordei... Mda... O sa folosesc cutiuta de 600 g de Dermalin dupa care trec si eu la ceva gen detergent lichid, vedem...
Irinouka, hehe, de-ar fi asa de simplu! Dar eu daca ma duc sa imi iau ceva... Ma intorc cu inca 10 articole pe deasupra "cine stie cand o sa imi trebuiasca, poate nu mai gasesc" si nu e numai asta, lista continua cu foarfeca pt taiat vata, colac de plaja in caz de epiziotomie..., cana, farfurie, tacamuri, manusi bebe anti-zgariat, paturici d'alea de finet si asta nu e tot... Si stiu ca-s maruntisuri da'... se-aduna si nici nu ma lasa inima cand iau pentru bebe sa iau ceva ieftin... Mie imi iau chiloti de la Winny, da' lui ii iau botosei de la Mothercare... Ca deh... Merita, ca e cuminte si nu a suparat-o pe mami niciodata! (Ba mint, m-a suparat prin sapt. 24, cand a gasit el intr-o zi cordonu-ombilical si tragea de el dar dinspre mine, de la placenta, nu din burtica lui!)

34+ bananutsa sau capsunica?!

AMR MAXIM 6 SAPTAMANI

Am zis ca mor de ras...
pai..Mitsule..sa stii ca detergent Sano are in Cora..la punga mica mica..e vreo 12 ron..cam asa..In rest..iti dau un pont..in farmacii cosmeticele sunt mai scumpe..eu am vazut ca in supermarket sunt mai ieftine..deci..ma rog..nu cu mult, dar se aduna de colo de colo...

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici

Alina 30 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Cine poate sa-mi explice si mie ca la fraieri cum fac sa vad pozele? Am primit parola si nu stiu ce sa fac cu ea... Va roooog!!!

Irina 35+ Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

bishu, inteleg ca nu se pune problema de zgarcit la lucruri pt copil. tot insist cu mesajele pt ca la un moment dat si mie mi se parea ca sunt atat de multe de luat incat nu imi vor ajunge 3 vieti si averea reginei marii britanii. dar odata ce le organizezi un pic (si TREBUIE sa o faci, altfel o iei razna sau/si te umpli de cumparaturi de care n-ai nevoie) totul devine mai simplu. impune-ti, mai intai, sa bifezi niste chestii de baza, de maxima necesitate. si sa nu te abati de la lista aia. floricele pe campii poti adauga tu pe urma, cand mai ai timp si bani, dar intr-o prima faza tre' sa te mobilizezi si sa tii de o lista importanta. din care, sincer, pot lipsi cu brio prosoape pt tot spitalul sau tacamuri si farfurii. :-)

scutecele din finet sunt ieftine de tot. la fel si paturicile alea smechere ce nu lasa lichidul sa curga. de incaltat n-are nevoie acum. manusi...vrei tu neaparat? forfecutele, pompita de nas, le gasesti repede si nu scump.

parerea mea ar fi sa iti organizezi o lista pt ce iei la spital; cumperi tot ce e acolo, sunt chestii care iti vor trebui si dupa ce ajungi acasa. si abia dupa ce ai bifat lista aia pune-te si adauga una-alta pe care le vei folosi dupa ce aduci copilul acasa.

pupam

irina 35 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by IrinaL

Cine poate sa-mi explice si mie ca la fraieri cum fac sa vad pozele? Am primit parola si nu stiu ce sa fac cu ea... Va roooog!!!

Irina 35+ Ileana

- intri pe mail.yahoo.com
- intri pe contul zuzele2008, cu parola pe care ai primit-o
- intri in inbox pe mesajul alinei
- voila, anita!

bafta!

irina 35 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput