*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (81)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Honey, urarile de peste ocean intotdeauna fac mai mult timp pana in tara decat astea, locale. Am lasat ghiseul deschis pentru orice eventualitate.

Te inteleg cu amr-ul, nici eu nu prea l-am pus. Super idee cu "Baby registry" si cred ca este necesara. Dar eu ma bazez pe discutiile dintre familie si prieteni si pe telefoanele date mamei mele, care sa confirme sau sa infirme cumpararea unui item sau a altuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Laura Ioana, ce putin mai ai si tu. 3 saptamani. o sa ramanem din ce in ce mai putine si o sa fim din ce in ce mai multe

Danibv, te asteptam cu vesti bune de la cei 3 "muschetari"

Mari 33+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Pai cum?! Normal ca va primim! E un club deschis non-stop!! Eu sper sa stea si Mariuca ta pana pe 4 ianuarie, dar... sincer... esti incredibil de aproape de revelion si cred ca ar fi bine sa te interesezi de un inlocuitor al doctorului tau. Nu vreau sa te sperii si sa te ingrijorez mai mult decat e cazul, dar vorbim totusi de un DPN 4 ianuarie!!!

Adica imi iau eu inlocuitor de la Dracea, cu DPN teoretic 21 ianuarie si nu iti iei tu??

quote:
Originally posted by Ellenuta
creata .. ne primiti si pe noi in casta mariucelor, da? ca si noi trebuie sa stam pana dupa revelion .. pana cel putin pe 4, ca sa vina si nenea doctoru' ... cred ca asta e singurul motiv de frica si panica .. ca nu va fi langa mine dr meu si cine stie pe mana cui nimeresc .. pe 21 cand merg la eco, o sa-l rog sa ma recomande unui coleg care ramane in bucuresti si la care pot apela in cazul in care beblusha nu mai are rabdare!! aseara m-a speriat putin ca mi-a tras niste capete in col de credeam ca vrea sa iasa! o simteam atat de jos .. Doamne ajuta sa stea pana cand facem 40 de saptamani!!

Mergi la inceput

Irinouka, ziceai ceva de Baneocin in lista ta. Am stat azi la Sensiblu cam 15 minute la coada, si cu un gel de dus de la Nivea in mana, pana m-am enervat si am plecat de acolo. Dar am printat lista ta si a Gattei-Simona si o sa ma duc la Sensiblu-ul din Mall. Ca tot e la doi pasi de mine, macar sa profit.

Cati, exact cum i-am spus si lui Honey, urarile voastre traverseaza mari si tari pana la mine, deci sunt inca pe modul OPEN. Multumesc mult! Si, ca sa stai linistita, tipa de la HR de la noi mi-a dat de-abia azi mesaj cu urari... Dar ieri l-au sarbatorit pe CFO, care e nascut in aceeasi zi cu mine. Deh, el e muuuult mai important decat trepadusii!

Carmen, parca si Angi are o lenjerie la fel. Imi place mult cum arata! Sa doarma linistit David, nu alta!

Nemary, deci zici ca a si coborat burta?????? Sa fii tu oare???? Urmatoarea???

Anca.Diana, mercic mult de urari! Mi-am imaginat ca s-a intamplat ceva cu tine, ca incepusei sa revii pe forum si dintr-o data iar ai disparut! Totul e ok, daaaa? S-a umflat pana pe tine??? Ca esti printre primele clasate la concurs? Si ca in top 10 avem cele mai multe fete de la odiseea noastra??

Honey, acum am citit ca va mutati 100% in casuta noua! Pai sa fie intr-un ceas bun! Si sa auziti numai strigate de copilasi fericiti in ea! Si voi sa aveti sufletul plin de bucurie!

Miri, bine ca nu nascusem inca! Ca Irinouka a visat-o pe Mariuca... Eu cred ca ma cuplez cu ea si venim la tine, la Briusel, pe banii ziarului ei , si o punem de un discurs oficial.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

creatoo .. iti dai seama ca ii caut inlocuitor .. doar nu-s dusa cu capu' .. dar speranta moare ultima, poate bebelusha are rabdare!!

36+ EVA MARIA
AMR 4 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Ven, eu stiu cum e sa te montezi pe o zi, pe un lucru, pe ceva anume. Dar daca e sa nu fie 26 decembrie, eu zic ca orice zi e la fel de extraordinara ca oricare alta, pentru ca iti va veni puiul pe lume!!!!!!! Asa ca mai bine scoate AMR-ul, ca sa nu te mai gandesti la cate zile mai sunt. Hic, parerea mea!

Laura Ioana, eu zic ca e normal. Unu la mana, cu siguranta a masurat gresit, pentru ca acum surpriza voastra e deja mare si nu prea mai poate fi masurata asa cum trebuie. Doi la mana, acestea sunt niste masuratori orientative, echograful are o marja de eroare de +/- 2 saptamani. Daca vrei sa te linistesti, poti sa te mai duci la un altul, pentru o a doua opinie, dar eu zic sa stai linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

quote:
Originally posted by Ven

'Neata la fete.
N-am apucat sa citesc nimic de la pag. 3, pt. ca sunteti fenomen(t)ale cu scrisul :)
Dar vreau sa va povestesc. Ziceam ieri dupa-masa (dar cred ca asta era deja in capitolul trecut :))) ca ma doare burta, cred ca am niste contractii. Bun. Iau eu la indicatia farmacistului din dotare un No-spa. Asta chair inainte sa-mi vina fata la meditatii (am o sg. eleva desteapta foc, manca-o-ar mama pe ea, care vrea sa-si dea Cambridge-ul si pe care n-am avut inima s-o abandonez). Si timp de 2h cat e fata aici tot mai rau ma doare burta, abia ma puteam concentra la ce faceam acolo.
La 8 ii stric sotului planurile (joaca baschet lunea si miercurea de la 8 seara - hihihi ) si zic, hai la spital, ca nenea dr. meu e chiar de garda.
Ajung acolo, ma pune la monitorizat, surprinde si el contractie, puls la bebe intre 120-130 (mie mi s-a parut cam putin, dar el a zis ca bebe e relaxat si e normal). Control la col (grrrrrrrrr, am uitat ce rau e si ce doare). Col scurtat mult, dar inchis. Atata mi-a zis. Oricum, vorba lui Gina, eu am simtit de parca l-a atins pe bebe pe cap. Foarte-foarte jos mi se pare bebicu, gata sa iasa.
Sa vedeti ce panica era pe mine, mi-am listat lista cu bagaju de spital (care nu e gata, evident!), m-am epilat la fofo cu crema epilatoare in 15 min. (rezultatul.......asa si asa :)) dar aveam padure, ca numai vineri am programare la epilat :)
In fine. Concluzia: ar fi bine sa stau pe fundu' meu 2 sapt. ca am numai 36 sapt. si 2 zile, cu tratament:
- Gynipral ( 3 tablete / zi)
- Diazepam (3 jumatati de tabl/ pe zi)
- No-spa (3 tb. / zi)

Ah, aseara mi-a facut o injectie cu Scobutil si Diazepam. Pfuiiii, in 5 minute era zombie. Nici nu vedeam bine pe unde mergeam, asa m-a ametit Diazepamul ala, eram ca o mamaliga, abia l-am pus pe Markus in pijamale si la nani.

Cine a mai luat Gynipral, e adevarat ca poate da tahicardie? Ca de aia mi l-a dat asociat cu Diazepam.
Mno, asta fu aventura mea de aseara.
Doamne ajuta sa rezistam cu bine pana in 26 dec.

Venera , mama lui Markus
AMR 15 zile
Markus e mare!

Buna..nu stiu daca ti s--a mai raspuns..dar..eu am luat gynipral o luna...Staim ca nu se da dupa saptamana 35 pentru ca intarsete colul...si nu prea e indicat asa aproape de termen..acu.nu ma bag..daca dr a zis...Eu as merge pe no-spa injecatbil..care isi face efectul ff repede si nu doare deloc...Cat despre ef adv..am auzit fete care s-au plans rau ..si nu l-au suportat deloc..si au am avut tahicardie, palpitatii..plus ca mi-a dat si analizele peste cap..hipoglicemie si alte anomalii...a..si am facut de multe ori hipotensiune..si ma durea foarte tare capul...in perioada aia oricum nu am mai baut cafea nu am mancat cioco..am incercat sa stau cat mai linistita...Acum...vezi si tu...

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici

Alina 30 si Stefania

Mergi la inceput

Sotul meu ii spune in fiecare seara si in fiecare dimineata, cand imi pupa burta "BE-RE!". V-am mai povestit eu... Eu tot ii zic sa zic si el Bailey's, ca e fetita, el nimic!! Si mare minune daca primul cuvant pe care o sa-l zica n-o sa fie "Heineken"!!!!!

Poate merge si la voi... Ia-l pe sot de un brat si spune-i sa bage "4 ia-nu-a-rie". Nu de alta, dar Mariuca mea reactioneaza la mana lui Dani sau la vocea lui, asa ca poate si Mariuca ta o reactiona la fel.

Hmmm... ce zici? Vin cu idei constructive or ba???

quote:
Originally posted by Ellenuta

creatoo .. iti dai seama ca ii caut inlocuitor .. doar nu-s dusa cu capu' .. dar speranta moare ultima, poate bebelusha are rabdare!!

36+ EVA MARIA
AMR 4 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Da, Cynthia, s-a deschis Laguna de vineri Si pizza Louisiana e la fel de buuuunaaa Deocamdata fac numai pizza.
Inca nush cum voi face cu restul de cumparaturi... nici nu ma pot concentra sa ma gandesc, asa debandada e la mine in casa Dar ce frumoasa iese camera lui bebe Imi place la nebunie! Doi pereti lila, doi fistic (un pic prea deschisa am ales nuanta) si pe tavan var albastru din ala care se da cu buretele, ca niste norisori O sa pun poze dupa ce punem si parchet (sambata vine parchetarul). Oare termin pana la Craciun? Sau pana vine bebe?
Mary mai am 23 de zile Abia astept sa inceapa mai multe nasteri, ca sa ne povesteasca fetele cum a fost, cum se descurca...eu sunt cam morcovita...mi-e asa teama ca n-o sa stiu ce sa fac cu bebe
Elenuta m-am uitat pe camera cadou sa vad ce scrie si zice: Sony DV7. Cred ca-i model mai vechi, am primit-o la Craciunul trecut Am incercat si filmeaza ceva, ceva, dar...e panarama, e de jucarie cumva!

36+ AMR 4 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Creata si dr m-a linistit. A zis ca-i posibil sa nu fi prins exact circumferinta capului, sa fi fost mai intr-o parte, cumva. Cred ca mi-ar fi zis ceva, daca era cazul.
Aaaa si de cordonul ombilical (ca am mereu grija lui) mi-a spus ca-l are printre picioruse, deci departe de cap! Sper sa ramana acolo
Tare tati lui Mariuca ta cu BE-RE Poate cand incepe sa vorbeasca zice "una mica, va rog"

36+ AMR 4 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput