*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (81)*
Raspunsuri - Pagina 18
Ellenuta spune:
honey, felicitari pentru casuta! s-o stapaniti sanatosi! m-am uitat la baby registry ... si imi place la nebunie balansoarul .. e atat de ieftin in comparatie cu ceea ce gasim aici .. 
36+
EVA MARIA
AMR 4 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
cynthia_ spune:
Laura chiar nu trebuie sa mergi pe jos ca nici eu nu merg pe jos merg cu masina, asta daca nu iti e frica. La mine la eco data trecuta avea capul mai mare decat femorul, si eu tre sa ma duc la dr da nu stiu sa ma duc azi sa ma duc maine? Si apropo s-a deschis laguna?
http://www.flickr.com/photos/21644623@N06/sets/72157603394154136/
36+
Octi
Carmilia spune:
Buna la toate zuzele!
Am intrat si eu sa salut,ma bucur ca sunteti toate bine.Si noi suntem bine,stam in pat si asteptam sa vina Craciunul si zapada!
Pupici
Carmilia
35s2z ,
Alex
AMR 5 SAPT!
danybv spune:
am intrat si noi sa va salutam.Azi este o zi tare importanta mergem la 3 dr diferiti ca specialitate sa vedem ce ne zic : Dr ginecolog , Dr Cardiolog (trebuie sa fac un EKG) , Dr de familie .Avem treaba nu gluma .In rest noi suntem bine nu avem probleme .Va doresc sarcini usoare si aveti grija de voi .O sa revenim mai spre seara cu amanunte .Va 
danybv
36+
Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
Ellenuta spune:
dany te asteptam cu vesti bune!
36+
EVA MARIA
AMR 4 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
danybv spune:
Ellenuta , sa dea DD sa fie bine .Asa mi-as dori ca fiecare dintre noi sa nu aiba de suferit sa nastem daca se poate cat mai repede si sa fim bine noi si bebeii nostrii.Dar uite ca mai avem de tras ba cate o durere de spate , ba cat o stare de voma sau dureri de cap etc .Cel mai bine este acum ca mai avem un pic si pe urma gata .
La ora 16 am programare la Dr .
danybv
36+
Maria
nemary spune:
Monica-doc, super ideea ta cu pozele. si sunt sigura ca fiecare mamica va trimite poze cu puiul ei.
Mari
33+ bebe 
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
creata2008 spune:
Daca Mariuca mea trebuie sa stea pana dupa revelion, si Mariuca ta trebuie sa stea tot asa! E asa, o chestie de casta a Mariutelor! ![]()
Sa vii cu vesti bune, ca pana la nastere mai avem! Sau asa ne dorim sa credem! ![]()
quote:
Originally posted by danybv
Ellenuta , sa dea DD sa fie bine .Asa mi-as dori ca fiecare dintre noi sa nu aiba de suferit sa nastem daca se poate cat mai repede si sa fim bine noi si bebeii nostrii.Dar uite ca mai avem de tras ba cate o durere de spate , ba cat o stare de voma sau dureri de cap etc .Cel mai bine este acum ca mai avem un pic si pe urma gata .
La ora 16 am programare la Dr .
danybv36+
Maria
Ellenuta spune:
dany, slava Domnului ca nu ma pot plange ca am avut sarcina grea .. am avut alea doua saptamani cu dureri de spate si cate o zi asha rar cu greata .. Doamne ajuta sa fim cu toate bine si sa vina bebeii la termen!!
creata .. ne primiti si pe noi in casta mariucelor, da? ca si noi trebuie sa stam pana dupa revelion .. pana cel putin pe 4, ca sa vina si nenea doctoru' ... cred ca asta e singurul motiv de frica si panica .. ca nu va fi langa mine dr meu si cine stie pe mana cui nimeresc .. pe 21 cand merg la eco, o sa-l rog sa ma recomande unui coleg care ramane in bucuresti si la care pot apela in cazul in care beblusha nu mai are rabdare!! aseara m-a speriat putin ca mi-a tras niste capete in col de credeam ca vrea sa iasa! o simteam atat de jos .. Doamne ajuta sa stea pana cand facem 40 de saptamani!!
36+
EVA MARIA
AMR 4 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
stoisor spune:
salut burticilor.....eu sunt umpic mai bine ,defapt ziua este bine noaptea este groaznica .....astmatici stiu de ce.....oricum nu am intrat inca in criza....dar azi am avut dinnou mult de lucru ...a trebuit sa spal hainutele pt David (finutul de Duminica)si binenteles ca nu m-am putut abtine si le-am spalat si pe ale lui Sara pt ca simteam eu ca nu este in ordine daca le pregatesc pt David si pe ale ei nu ....si uite asa m-am obosit de numa pt ca soacramea chiar mia spus sa le bag in masina dar eu nu ca le fac cu mana si am stat aplecata 1 ora la lighean....acum restul zilei stau in pat
Apropo nu va dor degetelele mai burtici,mama cat a-ti mai palavragit iara ,daca nu intru intr-o zi sa va citesc mai bine nu mai intru asa-i???![]()
Vela esti de-a mea??
29+??? ma bucur ffff mult cand vad burtici deodata cu noi sau ma rog pe acolo macar ,te pup
Maine schimb si eu semnatura si pun si un AMR
29+ cu Sara Ioana