*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (81)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

mitsu_bishu,
se pare ca e dupa "afinitati elective". si e si corect poate sa fie asa. stim insa care ne e telul si scopul grupului in general: sa fim aici una pt cealalta sau ca la muschetari toti pt unul si unul pt toti pana la final si apoi si dincolo de ..... la clopotei.
alinatudor,
multumesc pt mail. am intrat si am vazut .....si....
alina023,
ANA E SUPERBA! imi place mai ales cea de-a treia poza: cu fata incadrata in alb si unde sunt asa frumos reliefate trasaturile. poate o place candva benji, mai stii??????numai sa nu-i abata calea tati de ana si fratiorul de ana.....cand o veni la curtat....

Ceska, 35 sapt+ cu Benji
AMR 5 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Fetele...care ati schimbat semnatura..felicitari...maine sunt si eu pe baricade...
LaLa...m-ai pierdut in toata semnatura ta...codificata..nu gluma...Felicitari...

Fetele..gata..ma retrag...ma duc la somn..nu pt mine ca eu pot sa ma trezesc la 12, dar sotu..saracu..are scarbiciu...
Va pup..si noapte buna

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici

Alina 30 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Mitsu_bishu, alina, ceska, treaba se situeaza undeva pe la mijloc...
Este adevarat si ca s-au creat unele afinitati, unele fete s-au apropiat mai tare si prin personalitate si prin faptul ca au fost niste intalniri dar, este la fel de adevarat si ca se scrie intr-un ritm alert si discutiile curg, iar daca nu intri zilnic de cateva ori...raman discutiile in urma si este mai greu sa tii pasul si sa raspunzi, alteori sunt postari la care nimeni nu stie sa raspunda si, in consecinta, nu se baga...asa este...
Si eu, marturisesc, fac parte din grupul celor care au fost, sa zic asa, mai putin "vazute"...mi s-a raspuns de cateva ori la postari insa, de multe ori au trecut neobservate...si cum mie nu-mi place sa fortez lucrurile..am lasat-o asa...
Am "n" capitole de cand n-am mai postat(acum nu stiu ce m-a apucat) dar am citit constant, caci imi place sa vad ce mai faceti, ce mai discutati, ce noutati mai sunt...

Bravo, LaLa! La cat mai multe si mai aproape de termen!

Caty

(36+)&Matei
AMR 25 zile
http://ticker.7910.org/as1cCnF07fD0700MzEyYnwxMjZ6fE1haSBhdmVt.gif
http://www.dropshots.com/CatiM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

alinatudor, angeliguedes, nemary,
multumesc de parola trimisa la PM. ma de atata atentie...
alinatudor,
vezi tu ai aici o zuza de prin alte tari. care are o poveste cum avem toate. nu scrie nici unde ca a mea poveste e mai frumoasa decat a ta. si ca nici povestea lui benji al nostru va fi mai frumoasa decat a fetitei tale numai pt ca el va creste aici si nu acasa in Romania. noi deja stim ca va merge f des in ro, va fi bucuria bunicilor de acolo cel putin pana le apare in prag un al doilea nepot de la surorile mele pe care il vor avea langa ei non stop, si ma bucur si abia astept sa ii transmit tot ce e romanesc si bun la mine. si aici poate sa para in unele zile viata gri nu numai in bucuresti. si pt ca deja iti faci ganduri cred ca e un semn bun ca fetita ta va fi fericita oriunde e familia ei si oriunde simte ca e iubita. asta e tot ce conteaza. si veti avea voi grija sa nu fie frustrata...... sa ai bani e ok dar nu e totul. se poate trai fffffffffffff fericit si fffffffffff modest in acelasi timp. sa fim impacati cu noi si atunci nu vom privi in afara noastra ci mereu in interior. daca acolo e cald si bine exteriorul se pierde in fum..........

Ceska, 35 sapt+ cu Benji
AMR 5 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Desi s-au mai postat astfel de listute , cu riscul de a va plictisi va dau si eu listuta mea pe care am intocmit-o selectand din listele postate deja si completand cu indicatiile moasei si care m-a ajutat f. mult sa-mi organizez cumparaturile...sper sa va fie utila :

Lista Farmacie :
- Bephantene – 1
- Garmastan - 1
- Vata portionata – 2 pachete
- comprese sterile – 2
- feshe sterile ( late 20 cm – pt tampoane ) – 3-4 buc
- feshe pansament ( 10 cm ) – 1 sul
- baneocin – 1
- betadine – 1
- ser fiziologic – 2
- plasturi leucoplast
- spirt
- nospa fiole
- scobutil fiole
- scopantil supozitoare
- supozitoare cu glicerina
- algocalmin fiole
- ketonal supozitoare
- ceai de pelin
- ceai anason si chimen
- ceai frunze zmeura
- ceai musetel

Lista igiena bebe ( Baby Expo ) :
- pompita nas
- betisoare urechi
- perie + pieptan par
- forfecuta + unghiera speciala
- burete natural
- servetele umede pt sters la poponet
- pampersi
- paurici absorbante Bella
- lichid dezinfectant , antibacterial
- sampon par
- gel de dus sau sapun
- ulei de corp
- crema de fundulet antiiritanta
- pudra de talc
- servetele hartie moi

Lista igiena mamica pentru spital:

- periuta dinti
- pasta dinti
- batiste de hartie
- sapun
- gel dus
- burete
- hartie igienica
- piepten + perie
- strugurel buze
- lapte de corp
- crema de fata
- crema antivergeturi
- deo stik solid
- parfum
- trusa machiaj
- gel pt demachiat
- prosop fata
- prosop dus
- prosoape mici sani – 2 buc.
- elastice , cleme de par , bandana
- tampoane de sani
- chiloti unica folosinta
- pompa muls
- mameloane protectie san

Lista haine mamica spital :
- camasi noapte : 2+1 sacrificiu
- pijama subtire : 1
- halate : 2
- papuci salon : 1
- papuci dush : 1
- sosete : 5 perechi
- chiloti mari : 5-6 perechi
- sutiene alaptat : 3 buc.
- 2 tricouri
- 1 pereche pantaloni trening

Lista hainute bebe spital :
- body-uri : 3-4 buc.
- salopete subtiri maneca lunga : 3 buc.
- caciulita : 3 buc.+ 1 groasa exterior
- manusi : 2 buc.
- babetica : 2 buc.
- ciorapei , botosei – 3 buc.
- paturica
- sac gros , salopeta flausata
- costumas gros – 1 buc.
- scutece finet – 5-6 buc.

Obiecte sanitare-igiena de folosinta indelungata :- termometru baie
- termometru camera
- termometru bebe digital cu varf flexibil
- sterilizator
- cantar
- monitor audio
- biberoane – 3 buc cu tetine anticolici silicon
- suzete – 2 buc.
- cordon suzeta

36+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Ginuta si Alina..va multumesc frumos pentru aprecieri!
Ma bucur mult ca v-au placut pozele!
Si eu v-am admirat pozele voastre...
Nu e gluma, chiar cred ca avem printre cele mai frumoase fete, la noi, la zuze...
Nu e zuzica pe aici sa nu-i fi admirat pozele...Intr-un fel, imi place sa vad persoana..mi se pare ca ma apropii mai mult de ea daca o vad..ca o "cunosc" mai bine....si, in plus, imi face placere sa vad povestea fiecareia, in imagini...

Pupicei si somn usor, fetelor!

Caty

(36+)&Matei
AMR 25 zile
http://ticker.7910.org/as1cCnF07fD0700MzEyYnwxMjZ6fE1haSBhdmVt.gif
http://www.dropshots.com/CatiM

Mergi la inceput

Irinouka , am vazut pozele cu baiatul tau...mai , voi chiar sunteti soul-mates , chiar semanati f. mult , in pozele alea de la cununie zici ca sunteti frati.
Sa dea Doamne sa va mearga bine , sa ramaneti la fel de indragostiti iar bebe Rares sa va intareasca si mai tare relatia frumoasa !

36+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mai, Zuzici, lipsesc si eu doua ore de pe forum ca nu mi-a mers netul si gasec 11 pagini in plus!!!

Stancutza, frumushica esti!!!

Ceska, nu esti invizibila, mama. Sa iti traiasca sotzul, sa fiti fericiti si sa va iubiti la fel de mult ca acum!!!!

Asa ma doare cand aud de vreo fata ca se simte invizibila, asa cum a facut si LaLa si Irlandeza mai devreme. Sunt sigura ca nu e nimic intentionat doar ca la viteza asta de scris.... LaLa, felicitari pt saptamana in plus, la fel si restul fetelor care au aniversat acelasi lucru, nu mai tin minte care, din pacate...

Carmen_e, exact aceeasi lenjerie o am si eu doar ca a mea e pe bleu. Sunt moarta dupa ea, asa imi place!!!

Cati _magureanu, nu am putut sa vad patutul... Dar am vazut celelalte poze

Eu am acum alta grija: de Miutza mai stie cineva ceva???

NataliaS, nu te-am vazut postand, ne faci cumva o surpriza???

Pupici,
Angelique 37+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 18 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Vin si eu in zona, dupa ce am reusit - Slava Domnului - sa cietsc cat ati scris azi...si nu vreau sa pierd nimic, asa ca sunt constiincioasa si ajung sa scriu dupa ce toata lumea doarme...

Gina - eu sunt bine...nu da ghinda nici un semn ca ar vrea sa iasa...azi am experimentat intepaturi mai dese la subsol incepand cu ora 7 seara si inca ma mai tin, se mai si intareste burtica cate putin...dar oricum contractii de nastere sunt sigura ca nu-s.Mi-as dori eu, dar se pare ca si la puiuta asta ii place la fel de mult in burtica ca si Anei...

Tu , cum te simti?
Am realizat ca sunt nebuna, conduc intr-una prin traficul asta infernal din oras...in saptamana 39...aproape ca nu mai incap de burta, dar eu conduc...sa nu mai vorbim ca merg singura la cumparaturi, cu Ana dupa mine, uneori cu ea in brate, de se uita lumea la mine ca la urs...

BTW - voi nu ati experimentat priviri din astea ciudate, gen - waw ce burtoi...ca eu duminica, in mall , am dedus de cateva ori ca in grupuri apropiate mi se comenta burta, acum n-as putea spune de bine, sau de rau

Alina - bun venit acasa cu dulceata de Ana - e tare frumusica - sa va traiasca! si pune repede capitolul 2 din aventura nasterii fetele!

Ela -

Adryana - daca vrei sfaturi despre micoza in sarcina - ia de aici! si eu am suferit ca un caine in ambele sarcini de la micoze. Am facut tratamente multiple, dar reapare datorita PH -ului si modificarilor datorate sarcinii; anyway - macar o perioada potirasufla usurata.

Permise in sarcina sunt : Gynozol, Pimafucin ambele ovule, Clotrimazol sau Lomexin unguent pentru uz extern, spalaturi cu Tantum Rosa, Tablete efervescente - Bioclin Multigyn sau ceai Ginosept (Fares), iar pentru echilibrarea PH - gelul cu aloe vera Bioclin Multigyn .

Alegi tu varianta preferata, dar oricum macar o tura de ovule. Eu am terminat de cateva zile un tratament cu Gynosol - 3 ovule si acum sunt bine.

Natalia Stefania 38+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

AMR MAXIM 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Ma bag si eu la somnic , ca maine merg la serviciu ...
Noapte buna !

36+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?

Mergi la inceput