*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (81)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by ceska777

alinaatudor,
mailul cred ca e inca pe drum.......mai am 45 min pana e si aici maine adica 11 dec 2007

Ceska, 35 sapt+ cu Benji
AMR 5 Saptamani

ti-am trimis PM

Mari 33+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

ceska, nu e asa! Adica nu trebuie sa te simti mai putin apropiata de acest grup! Si eu ma simteam "noua" si ca nu cunosc pe nimeni si sincera sa fiu si acum mi-e greu sa asociez numele unor persoane cu diverse intamplari legate de ele, adica nu as putea sa intreb pe vreuna dintre fetele cu copii, de ex., ce mai face X-ulica? Ca nu prea am memoria numelor si nu prea pot fi atenta. Intr-adevar, dupa o intalnire incepi sa stii cine-i care, macar dintre cele cu care te-ai intalnit. Incearca sa spui ce simti, ce faci... O sa iti raspunda cateva persoane pe care le atrage modul tau de expunere sa zicem asa... Aici e dupa afinitati...

34+ bananutsa sau capsunica?!

AMR MAXIM 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Kossir, ce ma bucur ca ai mai venit pe la noi....Ce mai faci tu? Sper ca esti bine..sa mai vii pe aici, ca ne face placere sa mai primim vesti de la tine!

Ginger! Ma bucur sa aud ca sunteti bine toti 3! Am urmarit si aici si la "Gravidute prin FIV" un semn de la tine...Ma bucur mult ca bebelusii sunt bine si tu la fel...Sper sa reusiti sa stati cat mai mult, cat mai aproape de termen, in formula asta...

Carmen, foarte frumos patutul! O sa fie topit bebele dupa el

Si noi abia ce l-am montat si am pus si lenjeria de proba...Mi-e tare drag si mie...
Am pus si eu 2-3 poze colea: http://www.dropshots.com/CatiM#date

Miri...iti sunt alaturi in greaua suferinta..si pe mine m-a apucat ieri treaba cu arsurile, dupa ce toata sarcina am dus-o ca pe roze...Am dat cu ceva lapte..abia mi-au trecut cat sa adorm...
Tre' sa-mi iau si io geanta din aia si sa incep sa-mi pun in ea cele de trebuinta..in special kit-ul pentru stem...ca daca e cu nastere naturala...cine stie cand m-o apuca si parca "vaz" ca uit sa-l iau...

quote:
He He...am si eu o steluta
Miki 36+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza

AMR MAXIM 4 SAPTAMANI!!!

Si io, si io!
Acum am vazut

Pup fetele
Caty

(36+)&Matei
AMR 25 zile
http://ticker.7910.org/as1cCnF07fD0700MzEyYnwxMjZ6fE1haSBhdmVt.gif
http://www.dropshots.com/CatiM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Nu e dupa afinitati..ma..ca de ex..eu am afinitati cu toate...dar..uneori stii raspunsul la intrebari..si te bagi..alteori..nu...apoi..uneori..cand intri si citesti...vezi ca esti in urma cu noutatile...si nu mai are sens sa comentezi un subiect deja trecut...
Cel putin asta e parerea mea..

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici

Alina 30 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

MAT mersi mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

e trecut de 12 ne-am scimbat si noi semnatura...yupyy a mai trecut o satamana!!!

Cea mai optimista gravidutza!
Laura 32s+(dupa UM) si 33s+(dupa eco) Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 8 SAPTAMANI !!!(dupa UM) SI MAXIM 7 SAPTAMANI(dupa eco)
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
Originally posted by LaLa_20

e trecut de 12 ne-am scimbat si noi semnatura...yupyy a mai trecut o satamana!!!

Cea mai optimista gravidutza!
Laura 32s+(dupa UM) si 33s+(dupa eco) Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 8 SAPTAMANI !!!(dupa UM) SI MAXIM 7 SAPTAMANI(dupa eco)
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Super AMR ti-ai tras:))))

33+

Eco bebe
Lucrusoare bebe
Mami si tati
Diverse

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Cati - v-am admirat albumul de poze!Sunteti niste scumpi!
Patutul si lucrusoarele sunt deasemeni tare dragute!

37+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Am schimbat si eu semnatura , am intrat in 36+...barrr ce putzin a mai ramas......doar 28 de zile !

Eu am stat sa ma uit pe TVR1 la "Moartea Domnului Lazarescu" , super -film iar regizorul Cristi Puiu e de exceptie...insa m-a luat asa o stare de anxietate cand am realizat ca in foarte putzin timp voi lua contact cu acea lume de infern a sistemului spitalicesc romanesc , cu tot cinismul cadrelor medicale pentru care nu repreziti mai mult decat "obictul muncii" , cu toata umilinta care ti se impune ca moneda de schimb pentru un tratament corect...sper sa n-am dreptate de data asta , insa am avut in trecut experiente triste in spitalele din Bucuresti si de-aia ma tem asa de mult acum.

Totodata , filmul din seara asta mi-a aratat clar ca n-am nicio sansa sa fiu asistata de sotzul meu la nastere...era aproape in pragul lesinului la scenele dure filmate in camera de garda a spitalelor...mi-a zis ca i s-a facut rau si s-a dus sa se culce , ca nu mai suporta sa se uite...

36+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

CatiM...mi-am permis si m-am uitat la pozele tale..superbe..pe langa faptul ca sunt calitativ foarte bune..sunteti si voi fotogenici...Superb...
Toate...toate mi-au placut...
Stiti..uneori, cand vad zuzici care locuiesc in alte tari..si magandesc ca toate au cate o poveste..si ma apuca asa...un sentiment..oare cum o fi sa fiu in alta parte..in alta tara..si mi se pare frumos..apoi..ma gandesc...ca...si viata mea..din bucurestiul asta gri...e ok..de fapt..ce vreau sa zic..este ca...desi initial as fi vrut ca fetita mea sa creasca in alt mediu..mai putin ostil decat cel de aici..acum nutresc speranta ca alaturi de fami,lie voi reusi sa ii ofer o educatie buna..si muulta iubire....si ma rog la DD sa nu ii lipseasca nimik dpdv material..sa nu fie deloc frustrata..caci am vazut ca in ziua de azi...banul cam face legea..sa zic asa...

Hai ca incep sa ...scriu ganduri pe care poate nu vreti sa le cititi..

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici

Alina 30 si Stefania

Mergi la inceput