FIV cu DONATOR sau IAD - cap.4
Raspunsuri - Pagina 8
Kariris spune:
DMA felicitari!!! sarcina usoara si la termen!
Tabi bun venit din nou pe baricade! Sper ca la sfarsitul anului urmator sa fii si tu mamica!
Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
Blanche25 spune:
DMA FELICITARI MULTE!!!!!!!!!!!!!!! AI REUSIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BRAVO IUBITA!!!!!!!!!!! SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS!!!!!!!!!!!
Tabitha spune:
lachione: saru mana mult de tot. Poate ca abia in 2009 voi reusi sa fiu cu bb la purtator, pana atunci am alte prioritati de nezdruncinat.
dma2007 spune:
fetelor m-ati facut sa plang.....
pe toate si tin fff mult la voi
eu abia acum am ajuns la calculator, am fost la eco se vede un punct minuscul, am endometru de 14 mm, si ovarul drept de 33mm
stie cineva ce inseamna?
ah, si in drum spre munca m-a lovit un baiat cu masina si am masinuta cam sifonata, dar bine ca nu am eu nimic
m-am speriat tare, si cred ca a fost prima data cand m-am gandit la bebe si am realizat ca e cu mine
va multumesc pentru urari si eu sper sa fie bine
monty scuze ca n-am raspuns la tel dar eram la politie!
fetelor o intrebare:maine am programare la vopsit, nu ma mai vopsesc, nu?
4s si 2 zile!
sper sa fie bine samburelul!!!!!!!
mergem inainte!trebuie sa reusim!
andriushca spune:
Tabitha, bine ai revenit si bafta la indeplinirea dorintelor in ordinea prioritatilor tale!
andreea
ZOZOLINA
nu mai numar nimic!
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
Tabitha spune:
DMA: sa nu plangi decat de bucurie, asta iti doresc. Masina, las-o, ca fiarele se indreapta. Ma bucur ca totul e ok cu tine si cu bebele. Va fi bine, o sa vezi. Am zis, am zis !
Andriushca: Multumesc mult de tot !
Va pup si mi-e dor de voi toate !
dma2007 spune:
fetelor mi-e f frica, sper sa fie ok
oricum am incredere in Dumnezeu si ma las in mainile lui, sa aiba el grija de noi
sa nu va pierdeti sperante, veti reusi!!!!!!!!!!!!!!
4s si 2 zile!
miki-miki spune:
Dma2007 Sincere felicitari! Ce veste frumoasa. Zilele trecute citeam ac sub si am vazut o mare tristete aici. Ma bucur tare mult pt vestea asta si pt faptul ca dai sperante fetelor care opteaza pt IAD. Nu mai retin exact cu cine ai facut IAD-ul , cu Dracea? Se poate face la Gynera? Ai grija de tine acum, nu ar strica un mic concediu mai ales ca afara e ger. Bucura-te de sarbatorile de iarna.
Tabitha nici eu nu te-am uitat, de fapt te-am mai vazut pe mess dar nu am indraznit sa te deranjez. Iti tin pumnii sa scapi de pb si ca in curand sa reancepi proiectul bb.
Miki
La anul pui de-un pui
dma2007 spune:
imi pun utrogestan dimineata si seara cate 2 si iau elevit cate 1 tb la pranz
4s si 2 zile!
dma2007 spune:
inseminarea am facut-o la giulesti, la gynera face doar fiv cu donator, n-am inteles de ce
4s si 2 zile!