FIV cu DONATOR sau IAD - cap.4
Raspunsuri - Pagina 7
montytaiana spune:
DMA CE MA BUCUR
acum am citit vestea am fost cam ocupata azi
dar nu pot sa imi iert ca nu am fost aici sa te felicit
i-am zis adineaurea si sotului meu ca esti gravi
ne strangem in brate si tipam ca niste copii nebunii
chiar am fost cu inima alaturi de tine
eram sigura ca o sa fie bine ti-am zis si ieri
nu-ti face griji, nu lua pastile vitamine etc pana nu vb cu dr.
si daca era o sarcina obtinuta normal oricum nu iti dadea seama din prima si pana mergeai la doctor nu luai nimic,
tu ai analizele bune, beacum incolo o sa fie bine, pana aici a fost mai greu
si nu iti mai face griji pt noi
stiu cum e si eu mereu ma gandeam daca reusesc cum sa dau vestea, sa nu necajesc pe cineva, care nu a reusit, cu fericirea mea,
credema ca nu cred ca e nimeni care nu se bvucura sincer pt reusita ta in clipele astea
sunt asa de fericita ca ai reusit, o meritai sincer, m-ai tii minte ce suparata erai pt folicul si ca ovulezi mai tarziu, uite ca mititelul si-a facut bine treaba
fugi repede la odisee si asteapta-le pe fete acolo
te pupic te pupic - ce mare minune s-a intamplat,
ai grija de tine
mananca multe fructe, citrice, alune si pune utrogestan,
as scrie o gramada
sincer ma bucur
daca citeam mai devreme, acum e cam tarziu pt un telefon
[/red[red]]MAMICA NOASTRA DE LA IAD
ce frumos suna
vb
Nati spune:
dma2007, m-au trecut toate transpiratiile, e ora 5 dimineata la mine, am insomnii, o veste mai buna ca asta nici ca se putea sa aud.
Ma bucur nespus de mult pt tine, pt voi, ai grija mare acum, i-ati liber macar o saptamana, te rog din suflet, ai mare grija la facut treaba macar acum in saptamana asta.
Lasa aspiratul, lasa ridicatul prin casa, nu zic sa stai nemiscata, dar nu ridica nimic,mai ales nu da cu aspiratorul, stai linistita, nu te ridica brusc din pat,canapea, sau scaun.
Poate vb prostii acum, da acum ca esti insarcinata stai cumintica cu munca macar cateva saptamani, pana se prinde bine de tot.
Doamne , ce ma bucur pt tine, hai ca are sa fie bine, ia progesteron si fara efort prea mare.
Eu am fost la ecograf la 5 saptamani si 2 zile, si sacul gestational avea 12.8mm,iar la 6 saptamani si 1 zi s-a vazut embrionul, nu zic ca trebui sa fie si la tine la fel, aceleasi dimensiuni, fiecare bebe creste diferit, nu intra in panica cu masuratorile si comparatii cu alte fete.
Medicul nu mi-a dat nici o vitamina sa iau, nici progesteron, dar eu iau de la mine putere 2 pastilute de Duphaston,ca asta am pe reteta de la doctorita mea din Bucuresti, abia pe la 10 saptamani am facut o tona de analize, si azi mergem la medic si pe baza analizelor imi va da ceva vitamine, asta daca are nevoie organismul.
Te pup si sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos.
P.S. - fetelor nu disperati, toate vin la timpul lor, ca ne suparam noi ca nu vin atunci cand vrem noi, si ca rabdarea e o virtute grea de dobandit, dar intr-u tarziu se va finaliza dorinta voastra.
Eu la inseminarea cu care am reusit, deja nici nu mai speram, de rugat nici ca ma mai rugam, am zis asta e,eu am obosit sa mai cer, sa-l implor pe cel de sus sa ne asculte dorinta, sa ne dea cand o vrea el si daca o vrea el, eu am sa fac tot ce-mi sta in putere si medicina imi poate oferi.
Rabdare si detasare, greu ,foarte greu, dar cine stie, atunci apare minunea cand mintea noastra numai are asteptari,si sufletul e in pace.
Nati spune:
aaaaa, si inca ceva, poate e doar o banalitate,poate nu e asa de adevarat, dar incearca sa nu faci baie in vana, sa faci numai dush.
Eu din momentul inseminarii nu am mai facut baie in vana, doar dush,si nici asta sa nu fie cu apa prea fierbinte.
Iti spuneam in mesajul trecut, sa nu faci treaba, sa stai linistita,dar nici sa faci cum am facut eu, da m-ati fi vazut cum mergeam si cum ma ridicat de pe pat, ori scaun, ati fi lesinat de ras, parca as fi facut ceva kk in pantaloni si mergeam incet sa nu-l imprastii prin casa,radea sotul de mine de se prapadea, asa paranoica eram, sa nu cumva sa-l zdruncin din culcusul lui.
Stii cum e in mintea mea acum? ca un uragan, asa as vrea sa-ti spun mai multe, poate majoritatea sunt nimicuri, dar parca as vrea o putere sa le pot proteja pe toate mamicile care trec prin emotiile primului trimestru.
Inca odata felicitari tie si sotului!
andriushca spune:
uaaaau, dma, FELICITARI, nu pot sa cred, ai reusit, sa-ti dea DD o sarcina buna, fara probleme, unde trb. si la termen. sa fiti fericiti, ca frumos cadou ati primit de la Mos Craciun!!!!!
andreea
ZOZOLINA
nu mai numar nimic!
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
luci.eilm spune:
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
maryb spune:
dma.....FELICITARI din tot sufletul !!! ma bucur enorm pentru tine, Mos Craciun ti-a adus cel mai frumos cadou, un bebe. Sa ai o sarcina usoara si sa fiti sanatosi cu totii.
maryb 7+ cu mic
comoara mea
inna30 spune:
dma2007 FELICITARI!!!, UN BEBIT SANATOS SI SARCINA USOARA. BRAVO...uite ca se poate, ma bucur mult pt tine.
oanasm spune:
[pink]dma felicitari din suflet!!! iti doresc sarcina usoara, la termen si bb sanatos!!!!!![/pink] multi -ici
Oana
4s (pe cand vine Mos Craciun)
Tabitha spune:
DMA: spune-ne despre tine, cum te simti, cum iti este, daca ai apucat sa faci eco, vrem sa stim totul si sa ne bucuram impreuna cu tine.
Iuca: iti multumesc mult ca nu m-ai uitat. Sper ca in ... 2009... sa ma incadrez si eu pe deplin in acest subiect, dar voi sa nu mai fiti aici; n-o sa ma supar, promit.
Pupici pe burtici si pe obrajori.