FIV cu DONATOR sau IAD - cap.4

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

fetelor ce e cu linistea asta ?
vine craciunul, hai va rog fiti mai vesele!stiu ce e greu dar hai sa incercam sa vedem partea plina a paharului

aspiranta din decembrie 2006

mergem inainte!trebuie sa reusim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

dma chiar nu ne dai nici o veste?
ai facut testul?
te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna, fetelor.

Despre mine as putea zice ca am vehime in materie, dar si ca am incetat sa mai fac ceva de vreun an si jumatate. Am intrat la acest subiect ca sa va spun ca sunteti de admirat si ca trebuie sa luptati in continuare pentru visul vostru. Eu am luptat cat am putut si m-am oprit din cauze de neinlaturat pentru moment, dar poate ca in viitor voi mai avea curaj / putere / timp / resurse sa reiau lupta. Eu sunt un exemplu ca se poate (ca doar la a 4-a IAD am ramas insarcinata), numai ca a fost extrauterina... Poate ca data viitoare, cand si daca va fi data viitoare...

Va sarut pe toate si va doresc tot ceea ce va doriti voi.

Cu mult drag,
Tabi

Mergi la inceput

fetelor sunt speriata, tremur...

aspiranta din decembrie 2006

Mergi la inceput

am de 2 ori II

si bhcg=123
cred ca se poate!mi-e frica pt ca ma doare burtica, dar sper si ma rog sa fie bine
nu stiu ce sa fac, unde sa ma duc, nu-mi vine sa cred
imi pare rau ca nu ne bucuram toate, dar sunt cu sufletul alaturi de voi, sufar alaturi de voi
si sa nu uitati:EXISTA DUMNEZEU!!!!!!!!
si sunt alaturi de voi

4s si 2 zile!
sper sa fie bine samburelul!!!!!!!

Mergi la inceput

Draga dma2007,

se pare ca Mosul a venit la tine un pic mai repede. Ma bucur enorm pentru tine si ai credinta ca totul va fi bine. Pe de alta parte, te-as sfatui sa-ti faci o programare la doctor, ca sa fii sigura ca totul este ok. Iti tinem pumnii sa fie asa cum trebuie.

Pupici

Mergi la inceput

am inceput din nou sa-mi pun utrogestan, am sunat disperata la dr, am reusit sa vb cu asistenta si mi-a spus sa sun maine seara ca vb cu dr
o sa iau si vitamine
am reusit sa-mi fac o progr la eco sambata la medlife dar poate rezolv ceva maine dim la centrul de planificare de langa giulesti(cica au program de la 9-11)
un sfat mi-ar prinde bine

4s si 2 zile!
sper sa fie bine samburelul!!!!!!!

Mergi la inceput

Draga dma2007,

Eu deja ti-am dat sfatul. Si sper sa reusesti sa faci o eco cat ai devreme. Eu am facut eco la 5 saptamani (deci la o saptamana de intarziere) si au reusit la acel moment sa vada ca ceva nu era in regula. Cu siguranta la tine va fi totul bine.
Ai mare grija de tine, nu te stresa.
Nu te supara ca te intreb, la care doctor esti? Poate reusesc sa te ajut cu vreun nr. de tel.

Pupici si sa fie intr-un ceas cu noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

dma , felicitari din inima , eu te stiu de cand intrai la aspirante si am vrut sa te felicit personal
Iti doresc tot binele din lume , sa ai parte de cele mai frumoase 9 luni din viata ta , o bucurie enorma cred ca simti acum in sufletul tau
Esti o fata de admirat

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

dma FELICITARI ma bucur mult pentru tine, sa dea DD sa fie totul bine si peste 9 luni sa iti tii in brate.
Pune in continuare utrogestan( si tu care te saturasesi de el) si poti lua Elevit, care contine si acid folic.
Tabitha, ma bucur mult ca scrii iar pe forum, mie chiar mi-a fost dor de tine si sa speram ca vor veni si vremuri mai bune

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput