....sarcina si temperatura...! Urgent!

....sarcina si temperatura...! Urgent! | Autor: anma

Link direct la acest mesaj

Buna fete! Sunt speriata! Cred ca am gripa sau sunt racita! Problema,daca se poate spune asa, este ca sunt insarcinata in luna a doua! Am temperatura 37.7! Ce sa fac? Doctora are telefonul inchis si nu stiu ce sa fac? E grav??? Eu am inteles ca nu prea e bine sa ai temperatura pe timpul sarcinii! Of Doamne! Ma gandesc numai la prostii!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

stai linistita ....bea un ceai caldut cu lamaie un paracetamol(simplu, nu sinus) si in patutz la somnic..nu se intampla nimic...in plus nu febra nu e asa mare...mi-aduc aminte ca si eu am fost in situatia ta..si aceleasi raspuns l-am primit de la dr....

multa sanatate..

mai avem putin...putin...cateva zile...Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anma spune:

Mersi mult pt.raspuns! Daca ati mai trecut prin asa ceva va rog mult sa-mi spune-ti si mie! Poate ca exagerez...,poate ca nu!Sincer, mi-e teama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

si eu am patit. era un inceput de raceala pe care am anihilat-o cu muulta vitamina C si paracetamol. incearca sa tii temperatura sub control cu orice pretz. ceaiurile nu le bea extrem de fierbinti. trimite sotul sa iti ia vitaminaC si ia 3 grame imediat+ un paracetamol. ceai cu miere si lamaie sau de musetel. dupa 6 ore mai iei o priza de 2 grame de vit C. cu metoda asta scapi.. a! in plus, fa o ciorba/supa de pui. mai precis de aripi si gheare de pui, morcov, pastarnac, cateva radacinoase... nu stiu unde am citit ca gelatina aia de la incheieturile aripilor si ghearelor e eficienta impotriva racelii. nu stiu cat de adevarat e dar eu am aplicat ca rau nu are cum sa faca. asa ca..seara asta vitC si maine supica si gata. bb va fi salvat.
si sarcina usoara

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Iar daca Doamne fereste iti urca temperatura, da o fuga la urgente sa te vada un medic, si sa iti spuna el ce este de facut.
Insanatosire grabnica!

26+ Lucas

Mergi la inceput