Dragelor,
Sunt insarcinata in 7 saptamani si am fost diagnosticata cu hipertiroida. Sunt disperata, medicamente ca tyrozol, propiltiouracil imi e frica sa iau ca au contraindicatii in sarcina.
Tratament homeopat exista? stiti ceva?
imi doresc cu disperare acest copil!
dar nu as vrea sa imi expun copilul la cine stie ce reactii adverse.
ajutati-ma cu un sfat,
Va multumesc din suflet,
buna Nico,
din cate stiu eu atat hipertiroidia cat si hipotiroidia sunt boli care se pot trata si in timpul sarcinii fara sa afecteze bebeul, asta daca tratamentul este corect prescris, ma refer la doze!
trebuie doar sa te duci la control mai des si sa-ti faci analizele de care ori ti se va cere de dct
eu anul trecut am avut hipertiroidie si m-am tratat tot cu tyrozol, pana in aprilie anul acesta, apoi glanda s-a stabilizat si nu a mai fost nevoie de tratament.
tot anul acesta, in sept am ramas pt prima oara gravidutza, am deja 12 sapt si am fost la control la dct mea de glanda si m-a asigurat ca chiar daca imi ieseau analizele prost tot puteam sa reiau tratamentul, asa ca nu te speria!
totul e sa respecti ce-ti zice dct si ce tratament iti da si incearca sa nu te agiti sau stresezi prea mult, caci stii ca aceasta boala este facuta in primul rand pe sistem nervos, pe stresul acumulat, etc
ai grija de tine si de bebeul tau!
multa sanatate, te pupa Lori
12+