Inteligentza copiilor

Inteligentza copiilor | Autor: cricri

Link direct la acest mesaj

Cum sporim inteligentza copiilor nostri?

Cu multumiri, cricri

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Sporind-o in primul rand pe a noastra!
(Aschia nu sare departe de trunchi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

cred ca suntem dotati sau nu de la mama natura cu inteligenta . doar putem s-o stimulam.

acum depinde de ce varsta vorbesti, insa din frageda pruncie o poti face prin multe jocuri si carti ... competitia e importanta !

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Copiii din generatia anilor 2000 sunt mult mai inteligenti decat alti copii.Datorita tehnologiei avansate la care, vrand nevrand,sunt expusi:se uita la desene pe DVD-uri,se observa in diverse inregistrari in diferite momente(de ex la o onomastica),se joaca pe calculator de la varste fragede,etc.Aceasta "tehnologizare"are si parti bune dar si nmulte parti negative;In societatea in care traim este imposibil de evitat total aceste lucruri!Depinde de fiecare parinte.
Personal,imi aduc aminte ca la varsta frageda a puiului meu ma uitam numai la desene cu "Mihaela",ma culcam foarte devreme seara,dar....citeam foarte mult.Cred ca nu trebuie sa depunem un efort deosebit in stimularea inteligentei copiilor.De multe ori este si nativa,apoi se cultiva,si nu in cele din urma ,se "slefuieste" pe parcursul vietii fiecarui individ !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Eu nu as spune ca copii de azi sunt mai inteligenti,poate mai informati cu ajutorul tehnologiei care le ofera totul pe tava,din pacate tot tehnologia de azi le opreste stimularea inteligentei pe multe alte planuri,De ex aici copii in scoli sunt acceptati cu calculatorul ,fara el copii sunt varza nu pot aduna doua numere impreuna,Deci le lipseste informatiile de baza ,informatii pe care noi le avem si cu care am creeat tehnologia de astazi,Acum ramane de vazut ce tehnologie are sa creeze ei cu creierasul lor gol .

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by elvie

Deci le lipseste informatiile de baza ,informatii pe care noi le avem si cu care am creeat tehnologia de astazi,Acum ramane de vazut ce tehnologie are sa creeze ei cu creierasul lor gol .

Poate o tehnologie sa-i ajute sa vorbeste mai bine decit ii invatam noi?

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Andrada !
Imi era teama de ceva avertisment daca ma "bagam" prima. Acum avem acoperire, dar zgarie rau la urechi exprimarea, asta ca sa folosesc un termen elegant.

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

chair dcaa evlie nu srice croect are szcua ca nu mai sta in tara, rsetul ce suzca au?

P.S. M-a amuzat chestia asta, daca prima si ultima litera din cuvant sunt corecte, creierul nostru intelege mesajul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

se spune ca te nasti cu inteligenta, pe parcurs daca acumulezi cunostiinte, informatii etc asta se numeste a fi destept. a fi inteligent e dif de a fi destept.deci, n-o putem spori. vb cuiva- inteligenta ramane aceeasi pe m2 numai populatia globului creste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Afrem spune:

ii poti spori inteligenta prin multe jocuri de creativitate,daca este vorba de un copil aflat la o varsta frageda.

Mergi la inceput