Inteligentza copiilor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eellyia spune:

Conteaza foarte mult mediul in care traieste copilul, starea sociala, educatia si atitudinea parintilor. Copilul trebuie stimulat prin jocuri, carti, eventual o limba straina. Trebuie sa i se explice de mic ca orice informatie pe care o acumuleaza ii va prinde bine in viata, ca trebuie sa fie un elev silitor si pentru a avea un viitor bun trebuie sa fie bine pregatit. Copilul trebuie incurajat si rasplatit pentru eforturile sale; astfel el va stii ca ceea ce face este bine si va capata incredere in sine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Andrada multumesc de scoaterea in evidenta a greselilor facute,Acum nu sunt eu prea inteligenta dar aseara am baut cateva berii si ma turmenta-i putin ,Acum cum se face ca am postat tocmai la un subiect de inteligenta nu stiu :))))

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

De ex aici copii in scoli sunt acceptati cu calculatorul ,fara el copii sunt varza nu pot aduna doua numere impreuna

N-am mai auzit asa ceva. Pai in felul asta n-o sa li se dezvolte creierul nici intr-o mie de ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by iahim

Copiii din generatia anilor 2000 sunt mult mai inteligenti decat alti copii.Datorita tehnologiei avansate la care, vrand nevrand,sunt expusi:se uita la desene pe DVD-uri,se observa in diverse inregistrari in diferite momente(de ex la o onomastica),se joaca pe calculator de la varste fragede,etc.Aceasta "tehnologizare"are si parti bune dar si nmulte parti negative;In societatea in care traim este imposibil de evitat total aceste lucruri!Depinde de fiecare parinte.

ai mare dreptate ....dar ai putin timp sa ne explici mai exact...adica prin ce mecanism 1 copil ce se uita la Shrek devine mai inteligent decit guestus acu 16 ani ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Originally posted by iahim

Copiii din generatia anilor 2000 sunt mult mai inteligenti decat alti copii.Datorita tehnologiei avansate la care, vrand nevrand,sunt expusi:se uita la desene pe DVD-uri,se observa in diverse inregistrari in diferite momente(de ex la o onomastica),se joaca pe calculator de la varste fragede,etc.Aceasta "tehnologizare"are si parti bune dar si nmulte parti negative;In societatea in care traim este imposibil de evitat total aceste lucruri!Depinde de fiecare parinte.

ai mare dreptate ....dar ai putin timp sa ne explici mai exact...adica prin ce mecanism 1 copil ce se uita la Shrek devine mai inteligent decit guestus acu 16 ani ....

Pai Shrek inseamna tehnologie avansata, copilul se uita si pricepe ca poti sa fii urat, sa-ti miroasa gura si totusi sa reusesti sa ai o printesa. Tu ai invatat asta cand erai mic?

www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Si concluzia ..trebuie sa le aratati copiilor cit de mici poze cu motoare diesel/benzina/bio.....poze cu rachete...cu Carnot......cu strunguri japoneze.....le intra in cap ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by elvie
Andrada multumesc de scoaterea in evidenta a greselilor facute,Acum nu sunt eu prea inteligenta dar aseara am baut cateva berii si ma turmenta-i putin.

Dar multe berii mai bausi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Capcaune esti de groaza!
Cred ca biata Elvie regreta ca n-a scris la subiectul "Daca taceai filozof ramineai!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:
Originally posted by elvie

Andrada multumesc de scoaterea in evidenta a greselilor facute,Acum nu sunt eu prea inteligenta dar aseara am baut cateva berii si ma turmenta-i putin ,Acum cum se face ca am postat tocmai la un subiect de inteligenta nu stiu :))))

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

Mie-mi place elvie pt ca are simtul umorului ("Acum cum se face ca am postat tocmai la un subiect de inteligenta nu stiu :))))")
"Biata elvie??"... nu cred ca e cazul s-o compatimim...ca pe sclava Isaura de exemplu.

Mergi la inceput