Romanii din Marea Britanie (16)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Eu cred ca da, e o suma ok.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucar spune:

[quote]Originally posted by motanik

Eu cred ca da, e o suma ok.

--------------------

Andra

Asa sper si eu, incerc sa programez totul cat mai bine pt a ne incadra in timp si bani. Problema e ca inca nu stiu ce sa fac, daca sa cumpar un card travel pass pt 7 zile in care intra si 3 zile pass la obiective turistice sau sa iau numai travel si sa stau la bilete dupa aia. Inima imi spune sa fac ca si in Copenhaga, unde am luat un card (destul de scumput) da nu am mai avut nici grija transportului si nici a intrarilor la muzee.Vreau sa vedem cat mai multe, sper sa ne ajute si timpul si sa ne descurcam.
Va pup mamicilor (o mamica mai....trecuta - prin viata, nu batrana

Mergi la inceput

Eu as lua pass pe 7 zile, transportul separat e destul de scump oricum, plus ca la unele obiective economisesti timpul pe care l-ai fi petrecut la cozile pt bilete.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Va salut de data asta din londra.Si revin cu intrebari noi:ce marca de branzica imi recomandati pt baietelul meu de 10 luni?Momentan ii fac din lapte integral organic cu lamaie.
Lapte praf ce-mi recomandati?
Noi inca nu bem decat san dar vreau sa incerc sa aiba o masa de lapte praf.
Acum pt mine:Ce cereale integrale sa mananc ca n-am vazut decat expandate?Tine cineva monti pe aici?Am vrut sa cumpar faina de naut si soia dar cred ca n-am stiut ce sa caut.Exista magazine gen plafar?
Crista da de veste cand vii sa aranjam ceva cu carutul.Eu nu am masina dar pot sa-ti zic adresa sa vii sa-l iei.
Va pup si astept sa ma calauziti in primele mele zile .

POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by motanik

Eu as lua pass pe 7 zile, transportul separat e destul de scump oricum, plus ca la unele obiective economisesti timpul pe care l-ai fi petrecut la cozile pt bilete.

--------------------

Multumesc Andrutza, mi-ai mai dat putin curaj si mi-ai confirmat parerile mele cu travel pass-ul. Multa lume imi tot spune ca Oyster e mai bun si mai ieftin, dar eu cred ca tot cu travel pass-ul iesi mai bine. Asa voi face, nu vreau prea multa bataie de cap. Hai sa va mai intreb ceva.Mergem in Londra cu baiatul nostru de 15 ani si cu tatal meu de 65 si am vazut ca aceste carduri au preturi diferite, cu reduceri pt copii si seniori. Oare cand le cumpar trebuie sa am buletinele la mine, pt a dovedi varsta? Sau la intrari sau in bus trebuie sa avem permanent la noi buletinele, ca le-as cam lasa acasa, sa nu ramanem fara ele Va pup si va doresc numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by carstea

Va salut de data asta din londra.Si revin cu intrebari noi:ce marca de branzica imi recomandati pt baietelul meu de 10 luni?Momentan ii fac din lapte integral organic cu lamaie.
Lapte praf ce-mi recomandati?
Noi inca nu bem decat san dar vreau sa incerc sa aiba o masa de lapte praf.
Acum pt mine:Ce cereale integrale sa mananc ca n-am vazut decat expandate?Tine cineva monti pe aici?Am vrut sa cumpar faina de naut si soia dar cred ca n-am stiut ce sa caut.Exista magazine gen plafar?
Crista da de veste cand vii sa aranjam ceva cu carutul.Eu nu am masina dar pot sa-ti zic adresa sa vii sa-l iei.
Va pup si astept sa ma calauziti in primele mele zile .

POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare

Carstea, bine ai venit!

1. Branzica de vaci...cu asta m-am foit si eu vreo 3 luni, ca nu gaseam nicaieri ...am facut si eu din lapte cu lamaie, dar e fix-pix pe langa cea din Ro...asta pana mi-am spus o prietena de unde sa cumpar branza de vaci (ca la mama Romania )...asa ca, uita-te dupa magazine ce vand produse din Europa de Est...eu cumpar de la un magazin lituaniano-romano-polonezo-moldavo etc etc ...e intr-un soi de punga alba, rotunda, putin mai mare decat un mar urias...sper ca s-a inteles ceva...
2. Lapte praf Cow&Gate, desi cred ca si cel de la Milupa e ok...Borcanele cumpar Hipp.
3. N-am idee ce sa-ti spun referitor la cereale...dar sigur gasesti tot ce vrei aici, doar sa cauti unde trebuie ...

Pe unde stai ca poate reusim sa ne intalnim...eu merg zilnic cu Denis (si cu inca o mamica cu o bebica, tare de treaba) la cate un grup de joaca, iar copiii sunt incantati, socializeaza, noi mai povestim, mai o cafeluta, mai un ceai, mai o plimabre prin parc...daca esti prin zona, te invitam cu noi...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Carstea, primit PM! Din pacate stai foarte departe de noi (Stratford) si nu reusim sa mergem impreuna la playgroup-urile astea...dar iti sugerez sa-ti faci un cont pe netmums.com, selectezi aria unde locuiesti si vei avea acces la foooarteeee multe info folositoare. Acolo vei gasi toate activitatile din zona ta, orele de desfasurare, adresele, nr de tel, absolut tot...Am vazut poze cu piticul tau. E un dulce. Sa-ti traiasca!...aaa, inca ceva, te mai poti inregistra cu Early Start si vei primi o brosurica, la fel cu toate activitatile din zona in care stai...din pacate n-am nici un nr de tel, dar gasesti tu daca dai un search pe google...Si verifica daca ai vreun gym prin apropiere (dar nu dintr-asta privat) ca si ei au fel si fel de activitati pt copii...ba chiar si lectii de inot pt piticii nostri...na, cam atat imi vine in minte!

Mada, tot cu renovarile? N-ati terminat? Ai grija de burtica!
Motanik, burtica ta ce face??? Ai fost la scan la privat? Pupici

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Dragele mele, am si eu cateva intrebari, poate ma poate lamuri cineva:
- venim si noi de Pasti la Londra si am rugamintea sa-mi spuneti cum ajung cel mai bine din aeroportul Gatwick in zona 4 a Londrei, mai precis Harrow-Kenton. Mi s-a spus ca cel mai ieftin (si comod) e cu taxiul (vreo 45 lire) fata de tren care ajunge la vreo 65, pt 4 persoane;
- daca biletele la transport/obiective turistice sunt cu reducere pt elevi (cls a X-a) si seniori (65 ani), ca avem si asa ceva cu noiDoar mergem sa ne culturalizam, nu??!!Sau poate travel card pass e diferit ca pret in functie de varsta, stiti ceva?
- stiti cumva, de Pasti sau de 1-2 mai sunt zile libere in UK, obiectivele turistice/magazinele sunt cumva inchise in perioada asta si cand anume?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri, va pup si va doresc numai bine acolo unde sunteti.

Mergi la inceput

Lucar, in pasapoarte nu aveti data nasterii? Sau veniti cu buletinele? Cred ca e ok sa aratati un document cu data nasterii, nu stiu nici eu mai multe din pacate.

Asiza, n-am fost la privat inca, am abia 23 saptamani si o zi si e recomandat 4d intre 24 si 30 saptamani. Am zis ca mergem in mai probabil ca sa fie trasaturile mai clare daca fata e mai mare.
Ah ce aproape suntem si nu reusim si noi sa ne vedem... Cum/cand esti libera in weekenduri?

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Lucar,

Mai multe informatii despre London Pass gasesti aici:
www.londonpass.com/?WT.srch=1&WT.medium=cpc&WT.term=london tourist pass&WT.mc_id=ppc044&WT.campaign=1033&WT.mc_ev=click&aid=146&WT.content=text&afp=ppc044&WT.source=google&cshift_ck=658939868cs501603922&WT.srch=1" target="_blank">Click
Se pare ca reducere este numai pt copil.

Pastele a fost aici pe 23 martie (si chiar si atunci a fost inchis numai duminica). Nu au nici o treaba englezii cu Pastele ortodox din 27 aprilie, asa ca stai linistita, e deschis peste tot.

Cat despre calatorie, daca un taxi va costa doar 45 pe toti, cred ca mai bine mergeti asa (desi black cabs sunt foarte scumpe, poate vorbim despre minicabs? caz in care trebuie sa ai un nr de telefon de la o firma pt ca nu o sa le vezi trecand pe strada decat pe cele negre). Alte optiuni sunt autocarul National Express sau trenul.

--------------------

Andra

Mergi la inceput