Romanii din Marea Britanie (16)
Raspunsuri - Pagina 16
motanik spune:
Mada, eu am fost la primul scan la privat la Babybond (www.babybond.com) dar nu am reusit sa vedem nimic atunci ca bebe era prea mica.
Tot la ei ma duc si acum pt ca preturile sunt mai mici ca in alte parti (m-am speriat ce preturi la scan privat, ufff). Astia nu au nici un scan peste 200 lire, iar pachetele cu dvd, poze si mai vezi tu pe acolo sunt maxim 195.
Au mai multe sedii, noi am mers la cel din sudul Londrei, vezi daca e ceva aproape de tine.
Noi ne botezam in .ro asa ca am scapat de grija aici.
Ati fost nasi deja? Daca da, cum a fost?
--------------------
Andra
MissJJ spune:
Andra ms de site. Si eu am vazut ce scoruri au astia aici la privat, m-au lasat masca unele. Am sa ma uit pe site sa vad ce si cum daca gasesc mai aproape de noi pe undeva.
Da am fost nasi pe 2 martie. Mai a fost fain mai nasol ca nasa primului lor copil, un baietel, era cam botoasa ca ei au ales alti nasi si nu tot pe ei si au pus-o pe ea de moasa ceva obicei de la mama fetei din hunedoara si s-a suparat tantea si la biserica cand i-a zis popa ca faza cu moasa nu e neaparat in traditia ortodoxa ci se trage de cand pe vremuri femeile nasteaua acasa cu moasa, asa ca tanti a fost cam rece si cam cu ifose da na treaba ei, mai nasol a fost ca la restaurant noi am zis ca facem poze cu finutza mai incolo ca saracutza dormea si era imbracata cu hainutzele date de noi de la botez, ca moasa a dus-o de acasa intr-un set de haine luat de ea. Si mai pe la jumatea serii mama fetei a trezit bebitza ca vai sa o schimbe si in hainele de la moasa ca sa nu se supere nimeni, ei ma rog pe mine m-a deranjat oleaca mai ales ca tanti a fost cam ifosita si cam rece cu noi si na in pozele de grup de la restaurant nu avem poze si cu finutza in hainutzele de la botez da na ea sa fie sanatoasa ca poze om mai face, nu?
Uite aici cateva poze de la botez daca vreti sa vedeti.
Da gata dupa ce nasti mergeti de tot in ro sau numai pt botez mergeti in ro? Ca daca mergeti numai pt botez vezi sa ii faci certificatul ala romanesc din timp ca in ro dureaza vreo 6 luni pana il elibereaza.
Eu nu prea am mai apucat sa scriu ca ne-am apucat de renovat in continuare la casa ne-am apucat de sufragerie ca avem materialele luate de anul trecut de cand ne-am mutat si am varuit deja tavanul si trei pereti is gata mai avem peretele cel mai mare pe care tre sa punem tapet si mai avem laminatul pe jos plus tre sa mai luam si mobila ceva sofabeds pt sufragerie ca la botezul lui bebe 2 avem vreo 11 persoane care vin si tre sa ii cazam undeva pe toti asa ca ne zbatem sa terminam cat de repede putem mai nasol ca nici cu banii nu stam excelent da speram sa ne descurcam.
----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Mada, multumesc frumos!
Adina + Olivia Q1.04
Adina cu placere.
Bebe 2
motanik spune:
Mada, ne ducem doar pt botez acasa, apoi mai venim aici pt cateva luni-un an.
O sa facem fetei pasaport britanic aici si sper sa am timp sa fac si certificatul romanesc.
Tu cum ai facut?
p.s. Super pozele de la botez!
--------------------
Andra
MissJJ spune:
Noi i-am facut certificatul romanesc la consulat a durat cam o luna o luna jumate pana a fost gata si apoi am trimis acasa procura sa faca tata pasaport romanesc la fata ca noi nu avem cetatenie britanica sa ii putem face pasaport britanic. Si asa am calatorit fiecare cu pasaportul lui si am avut si certificatele ambele cu noi si ala britanic si ala romanesc in caz de ceva intrebari la vama ca noi nu suntem casatoriti inca si fata e pe numele lui Flo, la iesirea din ro ne-au cerut sa verifice certificatul ei romanesc si atata tot.
Ma bucur ca iti plac pozele.
Bebe 2
carstea spune:
Revin si eu cu intrebarea mea:sotul meu e inregistrat ca self employed .Trebuie sa ma inregistrez si eu sau pot lucra ca dependent?
POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare
crista1976 spune:
*Carstea,...super , mersi mult ca ma ajuti cu caruciorul...spune-mi cum sa facem. Sa-ti dau numarul meu de tel? sau mi-l dai tu pe al tau?
pe curand
crista
motanik spune:
Poti lucra ca dependent de self employed, aplici si obtii blue card care iti ofera dreptul de munca nerestrictionat.
--------------------
Andra
lucar spune:
[quote]
Mamy, si unei prietene i-au zis de treaba cu Sofia, au pus-o sa anuleze zborul de Paste rezervat si i-au dat banii inapoi, doar pt ca a doua zi sa poata rezerva din nou alt zbor de Paste catre Bucuresti.
Mie la telefon mi-au spus ca sg lucru schimbat este aeroportul. Se zboara de acum catre Otopeni.
Desigur, doar pana la 1 iunie.
--------------------
Mamy cred ca a inteles gresit, nu cred ca i-au pus ei sa anuleze zborul. Si eu am primit un mail in care mi-au comunicat ca s-a schimbat nr zborului si aeroportul. M-a speriat rau informatia lui Mamy ca s-au anulat zborurile, dar am verificat iar si pe site-ul lor si nu e nici o anulare pana la 1 iunie.Asa ca...abia astept sa ajungem in Londra, sper ca ne vom descurca onorabil. Voi ce parere aveti, doi adulti si un "copilas" de 16 ani se vor descurca cu 800 lire 9 zile (cazare asigurata)?!