Romanii din Marea Britanie (16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna fetele,
sunt noua la acest subiect, si sunt f noua in Anglia, am doua saptamani de cand stau in LOndra si f curand o sa ma mut in Bournemouth... kiar cand Ema implineste 6 ani , adica pe data de 25 feb.

incep sa realizez ca m-am rupt de lumea mea...ca o sa bajbai mult pana o sa intru in ...normal, insa am un motiv f bine intemeiat ,si acela este Ema... fetita mea este autista si in Ro nu se fac nimic pt copiii autisti, asa ca voi incerca sa ma adaptez pt Ema , pt ca ea sa mearga la o scoala care sa o poate ajuta sa se descurce in viata.

pe curand!

www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/
bijuteriile printesei Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mari bine ai venit! Si iti doresc sa te adaptezi repede in noua locatie. Multi pupici tie si lui Ema!

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by mari_paun

buna fetele,
sunt noua la acest subiect, si sunt f noua in Anglia, am doua saptamani de cand stau in LOndra si f curand o sa ma mut in Bournemouth... kiar cand Ema implineste 6 ani , adica pe data de 25 feb.

incep sa realizez ca m-am rupt de lumea mea...ca o sa bajbai mult pana o sa intru in ...normal, insa am un motiv f bine intemeiat ,si acela este Ema... fetita mea este autista si in Ro nu se fac nimic pt copiii autisti, asa ca voi incerca sa ma adaptez pt Ema , pt ca ea sa mearga la o scoala care sa o poate ajuta sa se descurce in viata.

pe curand!

www.help-ema.puls-il.ro
Mari, mami de Ema

Mari, bine ai venit!!!! Intamplator sau nu, iti cunosc povestea, Cristina mi-a vorbit despre voi! ...sunt sigura ca esti putin pierduta intr-o lume total diferita de cea din care vii, dar totul se va aranja pentru voi, sunt sigura de asta...iar micuta Ema merita toate eforturile! Eu te admir tare mult, in primul rand pentru ca ai gasit putere sa lupti cu boala fetitei tale si mai apoi pentru decizia ta de a o lua de la capat pe meleaguri straine. Ati reusit sa inchiriati casa in Bournemouth? Mai hai pe aici si povesteste-ne despre voi! Te pup

Mada, v-a trecut raceala?
Motanik, ce face burtik ? Sa mai aduci poze de la eco ca tare drag mi-e sa le privesc
Bunny, tu nu mai zici nimic?

Va pup. Ma bag la somic!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

asiza, mada ...multumesc pt incurajari

am gasit casa in Bournemouth, dar pt ca se verifica la sange ...ne putem muta dupa 15 feb...pt ca mai am putina treaba pe aici o sa ne mutam pe 25 feb, kiar de ziua Emei, vom incepe o viata noua...parca retraiesc momentele dinainte de a o naste pe Ema, simteam ca nu se mai termina perioada si ca nu mai am rabdare pana nasc...eh...

urmeaza urmatorii pasi, insurance number, job, inscrierea Emei la scoala.

va pup si va tin la curent ce noutatile

Ema si fetele sosesc pe data de 6 feb, abia astept

www.help-ema.puls-il.ro
Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Mari va doresc sa reusiti sa va adaptati usor la viata in uk, e mai greu pana termini cu toate actele si etc da apoi va fi mai simplu. Da ca job ce job speri sa gasesti? Ai studiat pe net ofertele din bournemouth?
Oana da ne simtim mai bine nu de tot mai curge nasul mai stranutam dar nu mai face febra si din astea, deci e ok.
Motanik tu unde ai disparut esti busy cu organizarea intalnirii? Poate mai treci si pe la noi sa ne zici ce faci si ce face bebe din burtica.
Noi suntem bine miercuri fac 20 de sapt. Ajung la jumate, finally.
Mammy asteptam poze cu noua casa.
Ella tu ce ai patit ca demult nu ai mai scris, sper ca sunteti ok. Ne e dor de voi.

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Mari, bun venit al englezoaice, adaptare rapida si multa, multa sanatate Emei!

Fetelor, v-am mai citit dar de postat m-am urnit mai greu. Avem si noi 15 saptamani azi si se pare ca am scapat de greturi dar au inceput durerile de burta, noroc cu no-spa-ul de ma mai lasa. In rest, asteptam cu nerabdare scanul din 10 martie si speram sa aflam si ce avem. Altfel, mergem oricum in aprilie la 4d undeva.

Mada, tie ti-au spus la scanul de 20 sapt ce e?

In rest, asteptam Pastele caci mergem in Grecia la niste prieteni (azi toata ziua am cautat info despre Santorini ca parca ne-am duce o fuga si pe acolo), cam ultima vacanta pe anul asta caci apoi creste burtokul si nu ma mai pot deplasa cu avionul :))

Voi ce faceti? Sper ca toata lumea e bine. Va pup si va doresc o saptamana frumoasa, ca ziua de azi!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Motanik eu abia pe 12 februarie merg la scanul de 20 de sapt data trecuta ne-a zis mai tarziu pe la 28 la al treilea scan, care era si ultimul.
Fain ca mergeti in grecia. Noi mergem de pe 1 pe 3 martie in Irlanda ca vom boteza o printesica pe nume Sarah Alexia, am aflat si noi weekendul asta mai nasol e ca acuma nu stam execlent cu banii dar sper sa reusim sa ajungem la linia de plutire pana in vara, dar oricum sunte bucurosi ca mergem si avem onoarea de a avea o finutza.
In rest abia astept sa merg la scan sper sa imi spuna acuma depinde de fiecare spital cat sunt de draguti si cat vor sa zica. Oricum e eco morfo si va dura mai multisor si poate daca vede ne si zice.
Am depus actele la pre school pt fata si astept sa inceapa in toamna perioada de inscrieri pe county sa o inscriu si prin ei si apoi din feb 2009 va merge la pre school. Eu ma bucur ca sunt numai 2 ore jumate da invata si ea multe, interactioneaza cu altii copii de varsta ei si e bine, ca numai cu mine acasa si la tumble tots o data pe sapt e cam putin.
Uff acuma parca imi fac griji cu vorbitul, da na toti zic ca is doua limbi si ca va vorbi putin mai tarziu. Astia zic ca la 18 luni ar trebui sa stie vreo 50 de cuvinte. Eu tot ii repet tot ii zic ii citesc ii arat cartiel etc, da vad ca tot pe lb ei vorbeste mai mult. Om vedea cum mai evolueaza.

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trinity spune:

Fetele, ma "bag" si eu pe aici printre voi...
Am si eu nevoie de un ajutor din UK si nu am la cine sa apelez.
Am un colet acolo care trebuie trimis in RO, iar costurile daca apelez de aici la un curier sunt foarte mari.
Se poate sa fie mari si din UK, dar macar daca as sti...

Daca ar fi vreuna din voi dispusa sa ma ajute, as ramane etern indatorata.
Pot da mai multe detalii pe PM.
Sper sa nu va suparati ca am indraznit, stiu ca au mai fost fete pe aici pe forum care s-au ajutat intre ele si m-am gandit ca alta solutie nu am...

Cris 25+ si bubulina balerina (19.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Mada, ma gandeam la Arianna daca ti-au zis ca e fetita la scanul de 20 sapt...

Trinity, eu din pacate nu merg acasa pana la iarna, dar sunt firme care fac curierat de aici cu aprox 1.50 lire pe kg.
Crespo: http://www.crespocom.com/?do=home.showPracticeInfo
dar si Atlassib.
Cred ca mai ieftin de atat nu poti gasi decat daca dai de cineva care sa mearga acasa curand si e amabil sa iti aduca si tie pachetul. Succes!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trinity spune:

quote:

Trinity, eu din pacate nu merg acasa pana la iarna, dar sunt firme care fac curierat de aici cu aprox 1.50 lire pe kg.
Crespo: http://www.crespocom.com/?do=home.showPracticeInfo
dar si Atlassib.
Cred ca mai ieftin de atat nu poti gasi decat daca dai de cineva care sa mearga acasa curand si e amabil sa iti aduca si tie pachetul. Succes!

--------------------

Andra

Andra multumesc din suflet, de ceva de genul acesta aveam nevoie.
Coletele sunt mari si grele, si nu eram interesata sa mi le aduca cineva, doar sa ma ajute cumva cu trimiterea lor de acolo prin curier. Daca aranjam cu curierul in RO ma costa in jur de 400 euro, asa ajung undeva la 37 euro.

Merci inca o data si sarcina usoara!

Cris 25+ si bubulina balerina (19.11.2004)

Mergi la inceput