Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(6)
Raspunsuri - Pagina 11
cleopatra70 spune:
Buna,dragele mele!
Maryb,imi pare asa de rau de ce ti s-a intamplat,imi place ca esti optimista,o sa reusesti data viitoare sigur,Dumnezeu a stiut de ce nu ti-a lasat copilasul,eu la fel ca tine am patit anul trecut in august cand mi s-a oprit sarcina din evolutie la 7 saptamani,v-am mai zis,uite acum cu doi copilasi totul a mers bine,esti tanara o sa ramai graviduta imediat cu o sarcina perfecta.
Dumnezeu sa iti ajute sa fii sanatoasa,sa ai multa liniste interioara si sa-ti dea un bebelus sanatos imediat cand se poate cu voia Lui!Dumnezeu sa te vegheze neincetat si sa aiba grija de tine!Doamne ajuta!
Alinushca,ce frumos ai scris,imi place ca ai credinta mare in Dumnezeu si speranta,ma bucur foarte mult.
Dumnezeu sa-ti dea multa sanatate,bucurii si dezlegarea pantecului in ziua Sf.Vasile care face multe minuni si rodirea lui cu un copilas perfect sanatos si binecuvantat de Dumnezeu!Doamne ajuta!
Ainigriv,iti multumesc pentru cuvintele tale frumoase spuse din suflet!
Referitor la pelerinaj nu cred ca e indicat sa mergi la asa un drum lung,este frumos sa mergi dar cu sarcina de 5 luni nu stiu daca se poate,eu acum am 5 luni si aproape 3 saptamani,burtica creste,sunt multe schimbari,ai dureri de burta,se mareste uterul si multe altele,nu ai voie sa stai mult pe scaun sau intinsa pe spate numai intr-o parte ca nu mai primeste bebelusul aer sau sangele nu mai circula bine si nu se iriga,se preseaza venele,eu stau cand pe o parte cand pe alta,tu faci cum crezi.
Ce frumos ca sotul tau e nascut de Sf.Vasile,are protectie mare din partea lui!La multi ani sotului tau drag,inca de acum ii zic,multa sanatate si fericire alaturi de tine si copilasul vostru iubit!
Iti doresc multa sanatate,Sf.Vasile sa va ocroteasca si sa va mijloceasca multe bucurii,sarcina usoara cu bebelus sanatos si binecuvantat de Dumnezeu cu mult har!Doamne ajuta!
Livsy,ce ma bucur ca ne-ai scris!Iti multumim pentru urarile tale frumoase, pline de iubire si pentru acatistele date la manastiri!Ma bucur si ca te-ai simtit bine dupa ce te-ai spovedit si impartasit,ai simtit ca esti alt om,mare minuni face Dumnezeu cu oamenii buni si credinciosi.
Iti doresc ca in seara de Sf.Vasile,sa ti se dezlege pantecul si sa devina roditor cu un copilas sanatos si binecuvantate de Dumnezeu!Anul viitor sa devii mami fericita si implinita!Tot anul sa fii sanatoasa si voioasa,Lumina din noaptea Sf.zile a Nasterii Domnului sa te calauzeasca tot timpul!Doamne ajuta!
Va iubesc pe toate foarte mult!Va doresc multa sanatate si multa fericire tot anul care vine,iar in noaptea Sf.Vasile sa primiti minunea dezlegarii pantecului cu mare bucurie si recunostinta!Doamne ajuta!

sunshine4ever spune:
Maryb imi pare nespus de rau pt pierdere, dar cum zic si fetele in voia lui Dunezeu nu ne putem baga. Si doar El stie totul pt ce s eintimpla.
Ma bucur ca iti revi si Dumnezeu sigur te va rasplatii in curind.
FETELOR va doresc LA MULTI ANI si fie ca anul sa ne aduca numai bucurii si implinirea tuturor dorintelor.
Cleopatra si toate fetele va pup 

in asteptarea unui ingeras
sandaa spune:
Tuturor fetelor va doresc LA MULTI ANI!
Ati fost foarte harnicute ati scris foarte mult, va multumesc pt cuvintele voastre frumoase.
Maryb imi pare rau pt ce ti s-a intamplat, sa dea Dumnezeu ca anul acesta sa-ti aduca un copilas sanatos!
Ainigriv ii doresc La multi ani sotului tau drag si sf Vasile sa va ocroteasca totdeauna!
Sa avem credita ca anul acesta se va umplea lista de gravidure si de copilasi sanatosi! Sa multumim Domnului pentru anul care a trecut si sa credem cu mai multa tarie in Dumnezeu, sa fim mai buni in anul care vine! Va pup pe toate si Dumnezeu sa va binecuvinteze pe fiecare in parte!
cleopatra70 spune:
Magduta,iti multumim pentru urarile tale frumoase!Sa dea Dumnezeu sa va impliniti frumoasele dorinte, toate fetele asa cum ai zis!
Iti doresc ca Dumnezeu sa-ti dezlege pantecul la cumpana dintre ani si sa devina roditor cu un copilas sanatos si binecuvantat!Dumnezeu sa va ajute!
Sandaa,iti multumim pentru urarile tale frumoase scrise cu mare credinta, speranta si recunostinta fata de Bunul Dumnezeu,sa dea Doamne Doamne asa sa ne ajute cum ne-ai scris sa umple lista de gravidute si de copilasi sanatosi!
Iti doresc An Nou fericit cu sanatate,iar in noaptea Sf.Vasile ,Dumnezeu sa faca o minune si sa-ti dezlege pantecul,sa devina roditor cu un copilas sanatos si binecuvantat!Dumnezeu sa va ajute!

zouzounaki spune:
Buna fetelor dragi...as vrea sa va intreb daca stie careva cum se face dezlegarea pintecului in ziua Sfantului Vasile...am citit mai sus in mesajulCleopatrei
,,si as vrea sa stiu, sa pot sa-l fac si eu,ca poate daca am sa fac dezlegarea pintecului,voi ramine gravi cind voi face FET...multumesc din suflet si va urez tuturor un an nou binecuvintat de Dumnezeu!
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.elfyourself.com/?id=1269341507 " target="_blank">
LET'S ELF:)))
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI

www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...

www.youtube.com/watch?v=zSdZxcVnGhM&feature=related" target="_blank">COLINDA

www.youtube.com/watch?v=Z6X6p7DyfqM&feature=related" target="_blank">NOAPTE DE CRACIUN

adela achim spune:
Buna fetele mele dragi!
maryb imi pare rau pentru ce s-a intamplat,asa a vrut Dumnezeu,trebuie sa ai incredere,si sa mergi mai departe...Dumnezeu e Mare si face Minuni...
Cleo mama nostra draga,ma bucur ca ai scapat de raceala,sa dea Dumnezeu sa-ti mearga bine in continuare.Ne bucuram ca existi si ca Dumnezeu lucreaza prin tine...
pentru tine si bebeii tai
Livsy multumim pentru listutele duse la biserici,ce frumos ca ai reusit sa te spovedesti si sa te impartasesti,asta e doar inceputul...sa te binecuvinteze Dumnezeu cat mai curind cu un prunc...Doamne ajuta!
Virginia ce frumos ca sotul tau e nascut de Sf.vasile,sa-ti traiasca,sa fie sanatos si sa va binecuvinteze Dumnezeu cu un prunc sanatos...Dumnezeu te va luimina in legatura cu pelerinajul,cred ca va fi un pic cam greu...Eu acum la aproape 30 saptamini ma misc mai greu,si aici e asa frig ca nu mai prea ies din casa,dar sa dea Dumnezeu sa fie bine in continuare,si sa-mi tin pruncul sanatos in brate...Doamne ajuta!
Fetelor va doresc sa dea Dumnezeu numai bine,sa va binecuvinteze cu prunci sanatosi,multa liniste sufleteasa, si multa rugaciune in continuare...Doamne ajuta!
ADELA
cleopatra70 spune:
Dragele mele, 

Va doresc,An Nou fericit cu multa sanatate atat voua cat si celor dragi,sa va bucurati de multe impliniri si binecuvantari in frumosul an care bate la usa, 2008.Sa avem credinta mare in Bunul Dumnezeu si toate puterile ceresti ca Ei ne vor ajuta sa ne indeplinim frumoasa dorinta de a deveni mamici cu copilasi sanatosi si binecuvantati,credinta voastra va fi rasplatita.
Tuturor fetelor care nu ati primit frumosul dar de a fii gravidute va doresc ca in noaptea Sf.Vasile sa se intample o minune mare si sa va dezlege pantecul sa devina roditor anul viitor cu un copilas sanatos si binecuvantat de Dumnezeu,credeti si asa o sa fie,bine ar fi facute Molitfele Sf.Vasile in noaptea de 31dec.spre 1 ian.sau dimineata de 1 ian.ca mare putere am auzit ca au.
Gravidutelor, sa ne dea Dumnezeu si Sf.Vasile in ziua lui multa sanatate atat noua cat si copilasilor nostri din burtici sa-i ducem cu bine pana la termen ,sa fie sanatosi si binecuvantati!Dumnezeu sa aiba grija de noi tot anul si sa ne ajute la toate!
Va iubesc din toata inima!Doamne ajuta!
La multi ani!
La multe gravidute cu copilasi sanatosi!

zouzounaki spune:
Cleopatramoliftele se fac la biserica numai noaptea?este facuta la toate bisericile,la toate liturghiile?sau trebuie sa le citim noi...as vrea sa stiu si eu cum se face dezlegarea pintecului?multumesc frumos si pentru urarile atit de frumoase
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">

www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...

www.youtube.com/watch?v=Z6X6p7DyfqM&feature=related" target="_blank">NOAPTE DE CRACIUN

cleopatra70 spune:
zouzounaki,ma bucur ca ne-ai scris!
Dezlegarea pantecului se face de catre Dumnezeu,trebuie sa credem in El si sa ne rugam cu toata fiinta noastra.
Molitfele Sf. Vasile se fac in ziua Sf.Vasile dupa ora 12(noaptea)cand trecem in anul urmator la anumite biserici,trebuie sa te interesezi,dar se fac si ziua in 1 ian.sunt foarte puternice aceste Molitfe facute chiar in ziua Sf.Vasile pe 1 ian.ele se mai numesc si dezlegari,se fac si in alte zile dar numai de preot noi nu avem voie.Inainte sa faci aceste Molitfe trebuie sa ti post alimentar dar si trupesc(adica sa nu faci dragoste cu sotul)si dupa aceea,e foarte important sa crezi in Dumnezeu,Sf.Vasile si toate puterile ceresti si sa ai mare credinta in Ei,sa fii buna,atunci cand o sa-ti citeasca preotul Molitfele trebuie sa scri pe o foaie de hartie numele tau,al sotului ,membrii familiei tale si ai sotului,cei apropiati.Aceste Molitfe dezleaga toate relele dupa voi,indeparteaza blesteme,fortele raului si iarta pacatele,inainte de a merge trebuie sa te pregatesti cu post,rugaciune(poti sa zici Acatistul Sf.Vasile)l-am postat eu aici,poti sa ti-l notezi,fara impreunare trupeasca,daca nu faci asa mai bine nu mergi ca faci pacat daca nu se respecta acestea.
Eu am facut aceste Molitfe de 3 ori la rand si luna viitoare am ramas insarcinata,m-au ajuat foarte mult,am tinut cum ti-am zis post,rugaciune si cu ajutorul Lui Dumnezeu am reusit!
Iti doresc ca in ziua Sf.Vasile Dumnezeu sa-ti ajute sa-ti dezlege pantecul,sa devina roditor cu un copilas sanatos si binecuvantat!Doamne ajuta!
zouzounaki spune:
Cleopatraiti multumesc tare mult ca mi-ai raspuns..deci sa inteleg ca preotul trebuie sa citeasca moliftele,care sint rugaciuni speciale...eu de obicei cu sotul tinem post,in sarbatorile mari(anul asta de Craciun,am tinut numai miercuri si vineri din cauza fiv-ului)...cite zile trebuie facut postul?si molitfele deci se pot citi si in alte zile?si sint numai anumiti preoti care le fac?te rog sa ma scuzi ca intreb atit de multe,dar acum prima data am auzit despre aceste molifte si vreau sa fac totul corect...de tinut post din toate punctele de vedere nu e problema ca sintem obisnuiti,,chiar daca cel cu coarne tocmai atunci isi baga coada ca sa "calcam pe bec" si sa fim nervosi...dar ne luptam ..asa cum se lupta orice crestin...acatistele date in aceasta zi sfanta sint mai puternice?iti multumesc inca odata..