Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(6)
Raspunsuri - Pagina 10
maryb spune:
fetelor, eu vin cu vesti groaznice....
am fost la ecograf asta seara pentru ca aveam niste scurgeri maronii, bejulii si rozalii de alaltaieri seara si se pare ca sarcina este oprita in evolutie 

....se vedea doar saculetul care nici el nu cred ca corespundea varstei sarcinii. Cel mai nasol este ca dr. mea este plecata si mi-a zis ca daca ma apuca hemoragia sa ma duc la spital sa se ocupe de mine cine e de garda....adica nici macar nu stiu pe ce maini o sa ajung. Dar ma rog sa ma tina macar pana pe 7 ian. cand merg la dr. mea si poate ma va chiureta ea.....sau poate se va elimina singura si voi scapa de chiuretaj. Dr. la care am fost in seara asta m-a intrebat daca este o sarcina dorita, inainte de a-mi face ecografia. Oricum mi s-a parut indiferent, mi-a spus ca mai trebuie urmarita putin sarcina....ce sa mai urmaresc nu stiu....
maryb
8+ cu
mic
comoara mea
ainigriv spune:
Offf,Maryb,nu se poate sa fie adevarat!!!Poate totusi nenea nu a vazut bine la ecograf,daca si el a zis sa mai urmaresti sarcina...Important este daca se auzea inimioara?!Oricum nu dispera,ca Dumnezeu stie ce face,daca asa a hotarat,inseamna ca ceva nu era in ordine si decat sa fie bebita bolnavior...stiu ca e foarte greu de acceptat asa ceva si tare dureros,dar suntem langa tine si nu uita ca Dumnezeu ne iubeste si nu ne cearta niciodata,ci ne vrea binele.Chiar daca ingaduie lucruri de neinteles si de neacceptat pt noi,mai tarziu realizam ca a fost spre binele nostru.
Eu tot sper sa nu fie asa,ca sunt o optimista din fire,ar fi bine sa te vada un medic,macar la un cabinet particular,ca poate cu tratament se mai poate face ceva.Doamne ajuta,sa ne dai vesti bune!!!
ainigriv spune:
Alinuscha,multumim ca te gandesti la noi,sa fie ce o vrea Dumnezeu,numai sanatos sa fie!!!Si eu zic la fel,Cleo are dreptate,esti nascuta intr-o zi mare si Sf.Stefan mijloceste pt tine neincetat,asa ca roaga-te lui,sa trimita Dumnezeu un prunc sanatos!!!Anul care vine este un an linistit,plin de realizari si bucurii,cu ajutorul bunului Dumnezeu,in care toate vom primi minunea,veti vedea,trebuie numai sa credem!!!
Cocoleta,bun venit,mare fericire pe noi sa vedem cat mai multe mamicute credincioase!!!Eu asa mi-am pus toata baza in Dumnezeu,fara medici si alte investigatii,am asteptat 2 ani,dar nu in zadar.Acum nu stiu ce sa zic,e bine de mers si la medic,si ei sunt lasati de Dumnezeu,dar totul cu credinta.Sa se indeplineasca cat mai repede dorinta si sa vina Darul mult asteptat!!!
cleopatra70 spune:
Buna,dragele mele!
Maryb,draga mea imi pare nespus de rau ca ne dai aceasta veste, tot mai sper ca poate nu e asa si eu am avut pe la inceputul sarcinii scurgeri maronii(saptamana a 7-a),am stat linistita in pat am luat tratamentul cu 2 pastile de utrogestan/zi,acid folic 2/zi,magne B6 1/zi si au disparut scurgerile,v-am mai spus ca am avut si sangerari in saptamna a 14-a cand am fost internata in spital dar totul a trecut cu bine,numai cu ajutorul Lui Dumnezeu.Eu zic sa stai linistita in patut,sa iei tratamantul prescris de doctor,sa te rogi la Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ca poate nu e totusi asa,sa fii liistita ca Dumnezeu nu te lasa in aceste momente singura.Varsta sarcinii este si in functie de ovulatie,poate s-a produs mai tarziu,poti sa mergi si la alt doctor sa ceri o parere ca mai multe pareri conteaza,asa zic eu.O sa fiu alaturi de tine si ma voi ruga sa fie bine.
Iti doresc multa sanatate,liniste sufleteasca cu sarcina usoara pana la termen,Dumnezeu sa-ti asculte rugaciunea si sa faca o minune cu copilasul tau din burtica!Dumnezeu sa aiba grija de voi!Doamne ajuta!
Ainigriv,ce ma bucur ca ne scri zilnic si ai multe vorbe frumoase cu mare credinta pentru fiecare,se simte iubirea ta pentru Dumnezeu,iti simt starea ta de bucurie.
Iti doresc multa sanatate in continuare cu sarcina frumoasa pana la termen binecuvantata de Dumnezeu!Sa fiti ocrotiti de Dumnezeu si toate puterile ceresti neincetat!Doamne ajuta!
Eu ma simt mai bine,raceala incepe sa dispara, ma scap de ea.
Va iubesc mult si va doresc multa sanatate,bucurii si impliniri binecuvantate de Dumnezeu!El sa nu ne lase nici o clipa si sa ne aiba in grija Lui mereu!Doamne ajuta!

cleopatra70 spune:
ACATISTUL SFANTULUI IERARH VASILE CEL MARE
1 IANUARIE
Rugaciunile incepatoare
In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin.
Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie !
Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul adevarului, Care pretutindenea esti si toate le implinesti, Vistierul bunatatilor si datatorule de viata, vino si Te salasluieste intru noi, si ne curateste pe noi de toata intinaciunea si mantuieste, Bunule, sufletele noastre.
Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fara de moarte, miluieste-ne pe noi !
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.
Preasfanta Treime, miluieste-ne pe noi. Doamne, curateste pacatele noastre. Stapane, iarta faradelegile noastre. Sfinte, cerceteaza si vindeca neputintele noastre, pentru numele Tau.
Doamne miluieste, Doamne miluieste, Doamne miluieste.
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.
Tatal nostru, Care esti in ceruri, sfinteasca-Se numele Tau, vie imparatia Ta, fie voia Ta, precum in cer si pe pamant. Painea noastra cea spre fiinta, da ne-o noua astazi, si ne iarta noua gresalele noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri. Si nu ne duce pe noi in ispita, ci ne izbaveste de cel rau.
Pentru rugaciunile Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu, ale Sfintilor Parintilor nostri si ale tuturor Sfintilor, Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi. Amin.
Condacele si Icoasele
Condacul 1
Pe tine, trambita cea cu dumnezeiasca glasuire si cereasca albina, care din florile invataturilor ai adunat mierea cea facatoare de viata a dogmelor Treimii si o ai lasat Bisericii lui Hristos bogatie neimputinata, din care gustam noi toti, cu dulce cantare te laudam, cantand tie: Bucura-te, mare ierarhe Vasile!
Icosul 1
Cel ce prin curatia mintii tale cea asemenea cu ingerii te-ai ridicat la dumnezeiestile inaltimi si, strabatand printre cetele heruvimilor, ai descoperit dogmele Treimii, pe care le-ai lasat Bisericii comoara nejefuita, Sfinte Vasile, primeste de la noi nevrednicii laudele acestea:
Bucura-te, lauda cea stralucita a arhiereilor;
Bucura-te, dumnezeiescule invatator al dogmelor;
Bucura-te, urmatorul apostolilor cel credincios;
Bucura-te, stalpul Bisericii cel prealuminos;
Bucura-te, al Treimii aparatorule;
Bucura-te, de cele ceresti aratatorule;
Bucura-te, ocarmuitorul corabiei celei duhovnicesti;
Bucura-te, indreptatorul vredniciei arhieresti;
Bucura-te, luminatorul ceresc al preotiei;
Bucura-te, povatuitorul preaintelept al pustniciei;
Bucura-te, desteptatorul pacatosilor catre pocainta;
Bucura-te, mangaietorul celor ce adorm intru dreapta credinta;
Bucura-te, mare ierarhe Vasile!
Condacul 2
Al Pastorului pastorilor de aproape sluga facandu-te, Sfinte Vasile, ai imbogatit Biserica cu inteleptele tale invataturi; pentru care cantam lui Dumnezeu: Aliluia!
Icosul 2
Ai fost, preasfinte parinte, totdeauna la inaltimile vredniciei arhieresti si intru adancul smereniei; pentru care noi minunandu-ne cantam tie:
Bucura-te, cel ce te veselesti in Biserica biruitoare;
Bucura-te, cel ce de la Imparatul Hristos primesti binecuvantare;
Bucura-te, turn preainalt al privirilor ceresti;
Bucura-te, inteleptul talcuitor al celor teologicesti;
Bucura-te, magistrul stiintelor frumoase;
Bucura-te, ca ti-ai ales pe cele nemincinoase;
Bucura-te, cu serafimii liturghisitorule;
Bucura-te, cu heruvimii de Dumnezeu vazatorule;
Bucura-te, prietenul apostolilor;
Bucura-te, intaistatatorul arhiereilor;
Bucura-te, cu mucenicii impreuna-sezatorule;
Bucura-te, cu proorocii bine-vorbitorule;
Condacul 3
Pusu-te-a pe tine, Sfinte Vasile, Dumnezeu-Cuvantul, tarie buna Bisericii Sale, cel ce cu tunetul cuvintelor tale amutesti gurile ereticilor; iar noi credinciosii, bucurandu-ne, cantam lui Dumnezeu: Aliluia!
Icosul 3
Impotrivindu-te, parinte, lui Iulian prea paganul imparat si marturisind Dumnezeirea lui Hristos, ai rusinat paganatatea lui, facandu-te mucenic de bunavoie; pentru care auzi de la noi:
Bucura-te, sabie ascutita cu focul Duhului;
Bucura-te, marturisitor fara de frica al adevarului;
Bucura-te, propovaduire puternica a Treimii;
Bucura-te, luptator tare impotriva nedumnezeirii;
Bucura-te, predicator mare al Dumnezeirii;
Bucura-te, gura adanc-graitoare a Treimii;
Bucura-te, catre Sfinta Treime al credinciosilor mijlocitor;
Bucura-te, al Bisericii a toata lumea luminator;
Bucura-te, ca pe cei zgarciti, spre indurare i-ai plecat;
Bucura-te, cel ce pe popor de foame l-ai scapat;
Bucura-te, al iubirii de argint sagetatorule;
Bucura-te, la milostenie indemnatorule;
Condacul 4
Vazut-ai, mare ierarhe Vasile, pe Nascatoarea de Dumnezeu inconjurata de cetele ingeresti si poruncind mucenicului Mercurie sa nimiceasca pe paganul Iulian, vrajmasul Fiului sau; iar dupa ce te-ai incredintat ca ai fost ascultat, indata ai cantat lui Dumnezeu: Aliluia!
Icosul 4
Pe Valent cel orbit cu eresul lui Arie, care tulbura Biserica lui Hristos, cu multa barbatie l-ai mustrat, preaintelepte parinte; pentru care te laudam pe tine, zicand:
Bucura-te, ochiul Bisericii cel patrunzator;
Bucura-te, de pleava clevetirilor vanturator;
Bucura-te, al viei lui Hristos intelept lucratorule;
Bucura-te, al tainelor mare invatatorule;
Bucura-te, munte aspru al pocaintei;
Bucura-te, cetate nejefuita a credintei;
Bucura-te, privighetoarea Bisericii cea cu dulce glasuire;
Bucura-te, vulturul teologiei, cel cu inalta suire;
Bucura-te, al preotiei povatuitorule;
Bucura-te, al dascalilor invatatorule;
Bucura-te, mare invatator al fecioriei;
Bucura-te, gradina cea impodobita a curatiei;
Condacul 5
Venit-a la tine, Sfinte Ierarhe Vasile, femeia ce fusese nedreptatita de eparhul cetatii, cerand de la tine a-i face milocire; iar tu, infricosandu-l cu judecata lui Dumnezeu , l-ai plecat a-i face dreptate; de care ea, bucurandu-se, ti-a adus multumire, cantand lui Dumnezeu: Aliluia!
Icosul 5
Urmator facandu-te Mantuitorului, preaintelepte parinte, te-ai aratat mare aparator celor nedreptatiti; pentru care zicem:
Bucura-te, aparatorul vaduvelor;
Bucura-te, parintele saracilor;
Bucura-te, sprijinitorul celor nedreptatiti;
Bucura-te, bogatia celor lipsiti;
Bucura-te, cel ce pe imparatii cei fara de lege i-ai mustrat;
Bucura-te, ca pe eparhul spre mila l-ai plecat;
Bucura-te, cel ce cununa muceniceasca ai dorit;
Bucura-te, ca marturisitor a fi te-ai invrednicit;
Bucura-te, cel ce bogatie pierzatoare n-ai adunat;
Bucura-te, ca intru saracie lui Hristos ai urmat;
Bucura-te, asemenea lui Ilie ravnitor;
Bucura-te, ca Isaia mare glasuitor;
Condacul 6
Primit-ai, mare arhipastorule Vasile, putere de la Dumnezeu asupra diavolului, incat l-ai silit a trimite prin vazduh zapisul tanarului prin care se vanduse; de care minune spaimantandu-ne, cantam lui Dumnezeu, Celui ce te-a preamarit pe tine, cantare: Aliluia!
Icosul 6
Se ingrozesc multimile diavolilor numai auzind de numirea ta, parinte al parintilor Vasile; iar noi credinciosii cantand, aducem tie laudele acestea:
Bucura-te, fulger care arzi pe duhurile satanei celei spurcate;
Bucura-te, tunetul care risipesti sfaturile cele necurate;
Bucura-te, cel ce cu armele duhului te-ai imbracat;
Bucura-te, ca prin acelea pe puterile cele potrivnice le-ai sfaramat;
Bucura-te, cel ce pe fiul imparatului l-ai vindecat;
Bucura-te, ca pe multi din adancul pacatului ai ridicat;
Bucura-te, ca pe cel lepros l-ai tamaduit;
Bucura-te, ca pe cei cu fapte bune prin Duhul i-ai cunoscut;
Bucura-te, ingerul cel pamantesc;
Bucura-te, omul cel ceresc;
Bucura-te, sare tainica a invataturii;
Bucura-te, luminat povatuitor al mantuirii;
Condacul 7
Descoperindu-i Dumnezeu viata ta cea plina de sfintenie, parinte Vasile, cuviosul Efrem in pustie vedea un stalp de foc care se inalta la cer si a auzit glas zicand: "In acest fel este Vasile". De care minunandu-se, a cantat lui Dumnezeu: Aliluia!
Icosul 7
Avut-ai, preasfinte parinte, inima ta din pruncie locas curat Sfantului Duh, prin care te-ai facut mare intre alesii lui Dumnezeu; pentru care cantam tie:
Bucura-te, sfesnicul luminii celei neinserate;
Bucura-te, fantana scripturilor celor de Dumnezeu insuflate;
Bucura-te, porumbul Domnului cel cu aripi aurite;
Bucura-te, al teologului Grigorie prietene iubite;
Bucura-te, cu Gura de Aur intru Dumnezeu unire;
Bucura-te, cu amandoi a lor pecetluire;
Bucura-te, muza de credinta invatatoare;
Bucura-te, intelepciunea Bisericii trebuitoare;
Bucura-te, ca de intelepciunea ta s-au mirat imparatii;
Bucura-te, ca de frumoasa ta graire au amutit ereticii;
Bucura-te, rau de apele vietii revarsator;
Bucura-te, crin ca de mireasa impodobitor;
Condacul 8
Precum cand erai in viata aceasta aduceai jertfa cea fara de sange pentru pacatele poporului, asa acum, prealaludate ierarhe, stand langa scaunul Dumnezeirii, inalta ca o jertfa rugaciunile tale cele bine-primite pentru noi, care te laudam pe tine cantand lui Dumnezeu: Aliluia!
Icosul 8
Stalp luminator ai fost pe pamant Bisericii lui Hristos, Vasile, si indrazneala ta catre Hristos o ai dovedit si dupa moarte; pentru care auzi-ne pe noi care zicem tie:
Bucura-te, cu numele imparatiei numite;
Bucura-te, al Bisericii mare parinte;
Bucura-te, diamantul credintei cel nezdrobit;
Bucura-te, aparatorul dogmelor cel nebiruit;
Bucura-te, oglinda descoperirilor celor dumnezeiesti;
Bucura-te, paharul tainelor celor ceresti;
Bucura-te, cerb la izvorul nemuririi alergator;
Bucura-te, celor credinciosi catre aceea povatuitor;
Bucura-te, crinul arhiereilor cel cu dumnezeiasca mirosire;
Bucura-te, faclia cuvantatorilor de Dumnezeu cea cu cereasca stralucire;
Bucura-te, secera apostoleasca, de neghinele eresurilor taietoare;
Bucura-te, roua cereasea de arsita pacatelor racoritoare;
Condacul 9
Zis-ai, preaintelepte parinte, ca "filozofia cea adevarata este gandirea la moarte". Da-ne deci noua cu rugaciunile tale cele bine-primite la Dumnezeu sa trecem fara primejdie prin portile mortii si, ajungand la viata cea fericita, sa cantam impreuna cu tine lui Dumnezeu cantare: Aliluia!
Icosul 9
Impodobit-ai, preaminunate, scaunul arhieriei cu intelepciunea ta preainalta si cu dumnezeiasca sfintenie; pentru care aducem tie laudele acestea:
Bucura-te, ostasul cel ager al armelor celor duhovnicesti;
Bucura-te, slujitorule cu puterile cele ceresti;
Bucura-te, cel ce intru impodobirea Bisericii pe multi ai intrecut;
Bucura-te, ca vestirea ta la margini a strabatut;
Bucura-te, cel ce in norul privirilor ai intrat;
Bucura-te, ca teologului Ioan ai urmat;
Bucura-te, piatra cea scumpa a arhieriei;
Bucura-te, podoaba cea luminoasa a preotiei;
Bucura-te, noule David de la turmele pustnicilor chemat;
Bucura-te, ca prin usa oilor in staul ai intrat;
Bucura-te, cel ce turma la verdeata Scripturilor o ai pascut;
Bucura-te, ca a pastoriei icoana vie te-ai vazut;
Condacul 10
Venit-a la tine, parinte, femeia cea pacatoasa si dandu-ti hartia cea pecetluita in care erau scrise pacatele sale, pe care se rusina a le marturisi, tu degrab, alergand la rugaciune catre Dumnezeu, ai facut prin minune a se sterge pacatele ei. Pentru aceea noi, minunandu-ne de indrazneala ta cea mare catre Dumnezeu, cantam: Aliluia!
Icosul 10
Te-ai aratat lui Hristos, prealuminate parinte, zid nebiruit ridicat prin intelepciunea Lui la inaltime; pentru care cu laude ca si cu niste flori te incununeaza pe tine, zicand:
Bucura-te, vioara Duhului cea dulce rasunatoare;
Bucura-te, albina. raiului cea de viata adunatoare;
Bucura-te, muza de cele ceresti cantatoare;
Bucura-te, gradina Scripturilor cea veselitoare;
Bucura-te, al doilea Moise care marea eresurilor despartesti;
Bucura-te, ca a trece prin aceasta pe noul Israel il povatuiesti;
Bucura-te, stalpul credintei cel de viata purtator;
Bucura-te, fagure de miere din izvorul cel incepator;
Bucura-te, hranitorui celor saraci de cunostinta;
Bucura-te, ajutatorul grabnic celor ce te cheama cu credinta;
Bucura-te, cel intai in treimea arhiereilor;
Bucura-te, ca impodobesti ceata pastorilor;
Condacul 11
Avut-ai Sfinte Parinte Vasile, semn minunat vazut de venirea Sfantului Duh, in sfintirea dumnezeiestilor Taine. Pentru aceasta, infruntand neluarea aminte a diaconului, ai facut a se desparti prin perdele altarul de adunarea credinciosilor; de care minunandu-ne cantam lui Dumnezeu Celui minunat intru sfintii Sai: Aliluia!
Icosul 11
Minune mare s-a vazut la trecerea ta din viata aceasta, bine-placutule al lui Dumnezeu Vasile, caci sculandu-te de pe patul mortii, ai botezat pe evreul Ioasaf cu toata casa lui; pentru care te laudam, zicand:
Bucura-te, ca dupa a ta cerere, Dumnezeu a primit a-ti prelungi viata;
Bucura-te, ca ti s-a incredintat ca evreul sa dobandeasca credinta;
Bucura-te, cel ce comoara cea din Evanghelie ai aflat;
Bucura-te, ca pe aceasta prin ostenelile arhieresti o ai scapat;
Bucura-te, cerbul cel sprinten al muntilor ceresti;
Bucura-te, inger iubit al puterilor ingeresti;
Bucura-te, cela ce haina cea de nunta prin infranare ti-ai impodobit;
Bucura-te, ca vezi pe Acela pe care L-ai dorit;
Bucura-te, ca acum auzi cantarile ce nu se pot grai cu limbi omenesti;
Bucwa-te, ca acum te desfatezi in cantari dumnezeiesti;
Bucura-te, spic ceresc cel cu insutita rodire;
Bucura-te, cel ce insetezi de a noastra mantuire;
Condacul 12
Prealuminate ierarhe Vasile, cauta cu milostivire din inaltimea muntilor ceresti spre noi care luptam cu multe necazuri in marea acestei vieti si, primind micile noastre laude, da-ne ajutor cu rugaciunile tale, ca, mantuindu-ne, sa ne invrednicim a canta impreuna cu tine lui Dumnezeu: Aliluia!
Icosul 12
Aratandu-ti-Se Insusi Mantuitorul cu Sfantii Apostoli, vrednicule de laude parinte, te-a invatat lucrarea dumnezeiestii Liturghii, pe care o ai lasat Bisericii podoaba de mare cuviinta; pentru care, cu smerenie laudandu-te, zicem tie:
Bucura-te, al altarului diamant nepretuit;
Bucura-te, al pastorului fluier aurit;
Bucura-te, cunoscatorul dogmelor si al canoanelor;
Bucura-te, luminatorul pastorilor si al soboarelor;
Bucura-te, smirna cea cu dumnezeisca mireasma a Liturghiei;
Bucura-te, vrednicia cea ingereasca a preotiei;
Bucura-te, a Bisericii faclie luminatoare;
Bucura-te, a celor lenesi trimbita desteptatoare;
Bucura-te, ca Pavel Bisericii luminator;
Bucura-te, ca Petru de ceresca imparatie descuietor;
Bucura-te, gura Cuvantului din cer tunatoare;
Bucura-te, vapaia Duhului de eretici mistuitoare;
Condacul 13
O, preaminunate parinte al parintilor, Sfinte Ierarhe Vasile, primind putina noastra cantare, precum Mantuitorul banii vaduvei, soleste pentru noi trecere fara primeidii in ceasul mortii, ca invrednicindu-ne a intra in camara dumnezeiestii imparatii, sa cantam cu tine impreuna cantare lui Dumnezeu: Aliluia!
(acest condac se zice de trei ori)
Apoi se zice iarasi Icosul intai
Cel ce prin curatia mintii tale cea asemenea cu ingerii te-ai ridicat la dumnezeiestile inaltimi si, strabatand printre cetele heruvimilor, ai descoperit dogmele Treimii, pe care le-ai lasat Bisericii comoara nejefuita, Sfinte Vasile, primeste de la noi nevrednicii laudele acestea:
Bucura-te, lauda cea stralucita a arhiereilor;
Bucura-te, dumnezeiescule invatator al dogmelor;
Bucura-te, urmatorul apostolilor cel credincios;
Bucura-te, stalpul Bisericii cel prealuminos;
Bucura-te, al Treimii aparatorule;
Bucura-te, de cele ceresti aratatorule;
Bucura-te, ocarmuitorul corabiei celei duhovnicesti;
Bucura-te, indreptatorul vredniciei arhieresti;
Bucura-te, luminatorul ceresc al preotiei;
Bucura-te, povatuitorul preaintelept al pustniciei;
Bucura-te, desteptatorul pacatosilor catre pocainta;
Bucura-te, mangaietorul celor ce adorm intru dreapta credinta;
si Condacul intai
Pe tine, trambita cea cu dumnezeiasca glasuire si cereasca albina, care din florile invataturilor ai adunat mierea cea facatoare de viata a dogmelor Treimii si o ai lasat Bisericii lui Hristos bogatie neimputinata, din care gustam noi toti, cu dulce cantare te laudam, cantand tie: Bucura-te, mare ierarhe Vasile!
Si se face otpustul.
maryb spune:
buna dragele mele,
am fost astazi la o noua ecografie la Hyperclinica Medlife si in concluzie sarcina mea s-a oprit in evolutie de la 4s+3z. Doctorita a fost foarte draguta si s-a ocupat de mine mult timp, mi-a facut toate masuratorile, s-a uitat si la ovare....ce mai...super tare doctora si mi-a spus ca fiind saculetul atat de mic pot sa elimin sarcina fara sa mai fie nevoie de chiuretaj....sper sa nu ajung la chiuretaj totusi. Ca o concluzie, la cat de frumos si curat mi s-a parut clinica, acolo ma voi duce la urmatoarea sarcina, au si spital, deci voi putea sa nasc acolo, chiar daca e mai scump eu zic ca merita banii.
acum nu-mi ramane decat sa astept sa se declanseze avortul, iar peste 7 zile sa ma duc din nou la control. m-am resemnat deja, oricum de la inceput am simtit ca ceva nu este in regula, dar am sperat pana in ultima clipa.
va pup dulce si aveti grija de voi.
maryb
8+ cu
mic
comoara mea
alinushca spune:
mary, imi pare tare rau pentru ce ti se intampla. te inteleg foarte bine, am trecut si eu de 2 ori prin asta si acum astept o a treia sarcina despre care nu voi sti ce si cum, in legatura cu care voi avea din nou si din nou indoieli. doar in Dumnezeu si in voia lui pot avea incredere. si este foarte bine ca si tu ai incredere in El. stiu fete care nu sunt credincioase si care au ramas foarte traumatizate in suferinta lor pentru ca nu au primit raspuns la "de ce"-ul pe care l-au intrebat pana la epuizare. ca si cleo, si eu mai sper sa se insele. este bine ca tu mai astepti si lasi sarcina sa se elimine singura. sa fi sigura ca corpul nostru stie sa o elimine foarte bine singur, daca va fi cazul. sa stii insa ca si ovulatia se poate petrece mai tarziu decat isi imagineaza doctorii si atunci altfel arata ea. luna asta am facut o ecografie in ziua 19 si inca nu ovulasem... de unde eu credeam ca pe la ziua 16 ovulez... asta inseamna ca varsta sarcinii mele ar fi mereu cu o saptamana mai mica decat si-ar calcula doctorii care iau ciclul de 28 de zile si ovulatia de 14 zile ca etalon universal...
ramai cu incredere si cu siguranta cand Domnul va vrea si va considera ca e cel mai bine o sa ai o sarcina perfecta. asa a functionat corpul nostru de la inceput. doar noi am devenit mai... dotati cu tot felul de mijloace moderne care ne bulverseaza uneori mai mult decat ne ajuta la ceva.
Spune acatistul Sfintilor parinti Ioachim si Ana sa iti aduca mangaiere si ajutor. Doamne ajuta!
ainigriv spune:
Cleo,tu ne incalzesti sufletelele cu fiecare mesaj,noi doar incercam sa ne pastram bucuria sarbatorilor si iubirea fata de Dumnezeu,ca intr-adevar numai cu El putem face fata fiecarei clipe!!!Sa te auda bunul Dumnezeu si sa va apere in fiecare secunda,ca toate trec cu ajutorul sau,al sfintilor si al Maicutei noastre dragi!!!
Alinuscha,tare frumos ai scris si tu,se vede ca se apropie Darul,ca totul vine cu credinta si faptul ca nu esti suparata,ci optimista e mare lucru,iar cand ne mai doare sufletelul si pentru cei de langa noi,la fel,e mare lucru,Dumnezeu lucreaza!!!Se spune ca dupa 2 sarcina pierdute ,a3a este perfecta,cu ajutor de la Dumnezeu bineninteles .
Am uitat sa va spun ca se organizeaza un pelerinaj in Tara Sfanta,in februarie,am stat mult pe ganduri,sa mergem sau sa nu mergem???!!!Deocamdata nu am demarat nimic,este cu avionul,pana atunci cu voia lui Dumnezeu eu fac 5 luni si nu stiu daca mai pot sta asa mult pe drum,ca acolo tot traseul se face cu autocarul.Dar ramane deschis subiectul....ar fi prea mare minunea pentru noi sa ajungem acolo in trei!!!
Multumim pentru acatistul Sf.Vasile,mare sarbatoare!!!Sotul meu este nascut la 1 noaptea,asa ca il are aparator pe Sf.Vasile si mari minuni face.Fie ca si pentru noi toate sa mijloceasca un prunc sanatos atunci cand Dumnezeu va hotari.Va scriu cu toata iubirea cand am timp,iar in rest sunt cu gandul la voi,sufletele deosebite!!!Pupici.
Livsy spune:
Buna tuturor!
Sa stiti ca nu v-am uitat nici o clipa si m-am rugat in fiecare zi pentru voi. Asta o spun ca sa ma iertati mai usor ca am disparut atata vreme... :-)
Fiind acestea zile deosebite din toate punctele de vedere eu vreau sa va urez tuturor de pe acum ca Anul 2008 sa aduca Bucurie multa pentru voi si familiile voastre si toti cei dragi. Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toate cum stie El, iar noi sa avem Bucurie in suflete neincetat, sa intelegem Voia Lui si sa credem ca totul este spre Binele nostru! La Multi Ani fericiti! Sarcini usoare si bune gravidutelor si Bebici noi celor care asteapta! Va iubesc nespus!
Sa stiti ca nu am stat chiar degeaba in timpul cat am lipsit, am dus listuta noastra la doua Manastiri (la Manastirea Dintrunlemn si la Surpatele - aproape de Ramnicu Valcea, pentru cine nu stie) iar astazi, cu ajutorul Lui Dumnezeu, am s-o duc la a treia Manastire, aici in Bucuresti.
Maryb, imi pare nespus de rau pentru vestea ta! Sa stii ca te admir ca esti puternica si optimista si deja te gandesti unde vei naste. Sa iti ajute Dumnezeu in toate si asteptam sa ne dai vesti mai bune in viitor! Doamne ajuta! 
V-am ramas datoare cu "povestea" primei Spovedanii si Impartasiri (pentru mine). Pentru fetele care isi amintesc ca nu stiam unde sa merg si pentru cele care atunci, cu multa iubire, mi-au dat sfaturi, sa va spun in primul rand ca am ales sa merg la o Biserica aici aproape, se numeste Sf. Fanurie (Mihai Bravu), este o Biserica pe care o iubesc de cand eram copil, nu exagerez, desi nu stateam atunci atat de aproape de acest loc imi placea aceasta Biserica foatre mult. A fost tare frumos, eram eu nepriceputa in ale randuielilor, dar Dumnezeu m-a indrumat si am trait o mare Minune. Bineinteles ca dupa aceea m-am simtit alt om, nu imediat dupa aceea, caci eram foarte tulburata, ci mai tarziu am simtit o mare fericire si o mare siguranta. A fost absolut superb! De-abia astept sa merg iar!
Va doresc tuturor, inca o data, un An Nou Fericit si implinit, cu multa Credinta. Ce frumos este cand Ii dam Lui Dumnezeu ce este al Lui Dumnezeu... adica totul... Ce Minune traim!...
Si Anul care vine sa aduca 

, dupa Voia Lui Dumnezeu, tuturor femeilor care isi doresc asta in adancul inimilor lor!
Va iubesc nespus pe toate!
LA MULTI ANI!
maryb spune:
am intrat sa va multumesc frumos de incurajari.
eu ce sa spun, am inceput sa-mi revin si ma gandesc ca mai bine ca s-a intamplat acum si nu mai tarziu. Am incercat sa iau partea buna a lucrurilor si daca asa a fost Voia Domnului....eu nu am putut sa ma impotrivesc. Privesc cu curaj inainte si vad ca deja am inceput sa elimin un tesut (ca niste fire de ata arata si multe particule mici mici ca niste scame) de culoare maro, ceea ce ma bucura si imi da sperante ca nu voi ajunge la chiuretaj ca mor de frica.
va pup pe toate si va doresc numai bine.
maryb