Ce parfumuri va plac?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Nina Ricci-L'Air du Temps
Van Cleef&Arpels-First
Dior-Miss Dior Cherie
Cacharel-Anais Anais

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

O sa il miros si pe asta. Cat de ieftin este pe site-ul ala! De acolo ti le iei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

quote:
Originally posted by aimee_b

Multumesc frumos de raspunsuri, fetele. Daca ziceti ca persista Pleasures...ii dau comanda lui Mosu' :)
Dana, incearca pe www.strawberrynet.com , am preturi bune acum de sarbatori si sunt sunt originale. Anais anais, de ex, este 49$ - 100 ml

Aimee, oi fi eu indragostita de Canada, dar din pacate locuiesc in Romania si strawberry nu livreaza si aici. Sa il comand pe adresa sora-mii, ar fi o idee dar pana ajung in posesia lui si cat ne mai costa transportul.. ca sa nu mai zic de cat dureaza iar eu vreau sa il am de sarbatori.
Nici de pe site-urile romanesti nu stiu daca mai pot comanda ca sa-l primesc inainte de Craciun, in perioada asta posta e aglomerata.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
Originally posted by Carrye

O sa il miros si pe asta. Cat de ieftin este pe site-ul ala! De acolo ti le iei?

Da, de acolo si sunt f.multumita. Am luat de acolo: Poeme si Hypnose pt doua prietene, O de Lancome pt mama, L'Homme de la YSL pt sotul si Angel pt mine. Alien e urmatorul pe lista

Cel care le aduce din Dubai le vinde mai ieftin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by dana d

quote:

Multumesc frumos de raspunsuri, fetele. Daca ziceti ca persista Pleasures...ii dau comanda lui Mosu' :)
Dana, incearca pe www.strawberrynet.com , am preturi bune acum de sarbatori si sunt sunt originale. Anais anais, de ex, este 49$ - 100 ml

Aimee, oi fi eu indragostita de Canada, dar din pacate locuiesc in Romania si strawberry nu livreaza si aici. Sa il comand pe adresa sora-mii, ar fi o idee dar pana ajung in posesia lui si cat ne mai costa transportul.. ca sa nu mai zic de cat dureaza iar eu vreau sa il am de sarbatori.
Nici de pe site-urile romanesti nu stiu daca mai pot comanda ca sa-l primesc inainte de Craciun, in perioada asta posta e aglomerata.

Fetele mele

Dana_d, sa stii ca straeberrynet livreaza si in Romania! Eu nu am comandat inca parfumuri, doar cosmetice, si au venit iar eu am fost fff multumita!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Manumanu eu sunt cam sceptica..o fi original? ca eu am intrebat aici (in Germania) la 4 parfumerii si toate vanzatoarele mi-au zis ca l-au scos de pe piata. Or fi avand astia de la esente.ro un stoc atat de vechi? As incerca totusi sa-l comand...

Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

quote:
Originally posted by camelia_daniela

quote:
Originally posted by dana d

quote:

Fetele mele

Dana_d, sa stii ca straeberrynet livreaza si in Romania! Eu nu am comandat inca parfumuri, doar cosmetice, si au venit iar eu am fost fff multumita!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Eu cand am deschis link-ul pe prima pagina am gasit o lista de tari in care livreaza si nu am vazut romania acolo, mai departe nici n-am mai intrat.
In cat timp vine comanda si cat te-a costat transportul. Cred ca e prea tarziu pentru Craciun.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Dana, cred ca e prea tarziu pentru Craciun mai ales ptr parfum, la ei pe site zice ca pentru a fi siguri ca ajunge pana la Craciun comanda de parfum ar fi trebuit sa fie trimisa cel tarziu pe 7 dec. Transportul e gratuit dar se percepe o taxa de 10% din valoarea parfumului (maxim 15 USD).

Comanda mea de cosmetice a ajuns in 15 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee_b spune:

Dana, strawberry livreaza si in Romania. Cum deschizi situ, in stanga gasesti "selesc other country" si acolo gasesti si Rom. Acum chiar au reduceri bune, incearca sa prinzi o comanda. Spor la cumparaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

LANVIN-Eclat d'arpege(il folosesc de 5 ani si va ramane marea mea iubire...aromata)
VERSACE-Bright cristal

Irezistibile,delicate si...minunate.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput