Ce parfumuri va plac?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

VIKTOR&ROLF - Flowerbomb
Th. MUGLER - Alien
DKNY - Be Deliciuos

Gabriela, mama unui ingeras Bianca Maria (21.12.2004 ora 16:42)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

quote:
Originally posted by angiuta

Manumanu eu sunt cam sceptica..o fi original? ca eu am intrebat aici (in Germania) la 4 parfumerii si toate vanzatoarele mi-au zis ca l-au scos de pe piata. Or fi avand astia de la esente.ro un stoc atat de vechi? As incerca totusi sa-l comand...

Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)

Eu am comandat Cristobal Balenciaga si a venit in 2 zile, original, 100 ml, exact ce trebuia. Sper sa fie la fel si cu Extravagance. Chiar am vb cu ei la telefon in ziua aceea, ca n-am vrut sa platesc pana nu am desfacut pachetul. Si a trebuit sa-l sune pe curier sa-i explice, ca omul nu voia sa ma lase sa deschid pachetul inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

quote:
Originally posted by angiuta

Manumanu eu sunt cam sceptica..o fi original? ca eu am intrebat aici (in Germania) la 4 parfumerii si toate vanzatoarele mi-au zis ca l-au scos de pe piata. Or fi avand astia de la esente.ro un stoc atat de vechi? As incerca totusi sa-l comand...

Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)

Caut si eu parfumul "Un air de Samsara"... l-a vazut cineva pe vreun site?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

Dior...Midnight Poison
Femme de Montblanc
Chopard...Infiniment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Danamiha, da le da mai ieftine si stiu ca mama ia cate 4 parfumuri si le plateste la salariu. Oricum, o lasa in rate cu ele. Adica se duce in fiecare luna la ea sa ii mai dea din bani si mama mea tacanita nu se abtine mai ia altu si tot asa...:p
Amandoua avem o mare pasiune pentru parfumuri :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Carrye, si eu am o mare pasiune pt parfumuri mostenita de la mama, avea mereu parfumuri bune(tata calatorea mult si inainte de 89, prin natura slujbei pe care o avea si vara mergeam toata familia in vacante in Europa, iar magazinele mele preferate erau parfumeriile).Imi amintesc, copil fiind cum i-am cosumat mult O de Lancome, era fara pulverizator si ca sa nu observe am completat cu apa.

Azi am comandat Alien tester, mi-a spus ca pe stoc nu are tester, si ca trebuie sa-l aduca. Prefer sa astept testerul, multumita tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Ai a auzit cineva ceva de cei de la parfumeria.ro sau a comandat vreodata de la ei?
Caut un parfum care nu se gaseste la noi in magazine si pe celelalte site-uri date de voi nu il gasesc sa-l comand. Doar aici am vazut ca au si nu stiu cat de seriosi sunt. A avut cineva experiente cu ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

quote:
Originally posted by ingerasu

Ai a auzit cineva ceva de cei de la parfumeria.ro sau a comandat vreodata de la ei?
Caut un parfum care nu se gaseste la noi in magazine si pe celelalte site-uri date de voi nu il gasesc sa-l comand. Doar aici am vazut ca au si nu stiu cat de seriosi sunt. A avut cineva experiente cu ei?

de comandat n-am comandat dar sincer la preturile alea.....
Au preturi cam mari nu crezi?Sincer sunt maimari decat la magazin,asa ca nu cred ca-i vreo afacere.Nu stiu.Zic si eu...

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlekitty spune:

De aici a comandat cineva? www.esentedelux.ro Sunt originale? Stie cineva? Eu as vrea sa comand de pe strawberry, dar avand in vedere ca nu am cum sa primesc pana in Craciun ce comand, vreau sa incerc aici la esentedelux, poate le primesc repede.
Mie imi plac parfumurile dulci, tari, pe baza de vanilie daca se poate.
Xio, am vazut ca mentionai de Burrbery Brit. Nu am avut ocazia sa il miros...crezi ca s-ar incadra in genul de parfum dulce, tare, vanilie, etc?
Personal imi plac: Emporio Armani, Dior - Hypnotic Poison, Cacharel - Eden, Givenchy - Hot Coture, Nina Ricci - Les Belles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
Originally posted by ingerasu

Nu am cumparat de la ei pt ca preturile mi se par cam mari. De pe site-ul de pe care cumpar eu, daca nu au ceva pe site, s-a intamplat acest lucru cu parfumul pt sotul meu, ei il comanda dincolo si ti-l aduc. Poti sa le scrii si sa intrebi ce anume te intereseaza.

Moni, ai cumparat parfumurile?

Mergi la inceput