Ce parfumuri va plac?
Raspunsuri - Pagina 7
Bratu Monica spune:
quote:
Originally posted by danamihaquote:
Originally posted by ingerasu
Ai a auzit cineva ceva de cei de la parfumeria.ro sau a comandat vreodata de la ei?
Caut un parfum care nu se gaseste la noi in magazine si pe celelalte site-uri date de voi nu il gasesc sa-l comand. Doar aici am vazut ca au si nu stiu cat de seriosi sunt. A avut cineva experiente cu ei?
Il astept pe primul,daca va veni,nu stiu.Daca e ok am mai multe de cumparat de la ei.Plus ca prietenele mele abia asteapta sa-l primesc pe primul si comanda si ele daca e ok.
Cu strawberry nu mai incurc pentru ca trebuie sa astept mult,sa platesc taxe si plus ca nu-mi pare normal sa vina cutia de carton fara folia de plastic.Poate sunt eu mai invechita dar chiar nu-mi inspira deloc incredere strawberry-ul.Plus ca toate care-au luat rujuri ,oje etc toate "PUT" si sunt vechi asta e clar.Ma intreb atunci de ce ar fi bune parfumurile?
astept sa vine de la esente de lux si mai vedem,Va anunt cum primesc parfumul cum este.
Gabriela, mama unui ingeras Bianca Maria (21.12.2004 ora 16:42)
Nu am cumparat de la ei pt ca preturile mi se par cam mari. De pe site-ul de pe care cumpar eu, daca nu au ceva pe site, s-a intamplat acest lucru cu parfumul pt sotul meu, ei il comanda dincolo si ti-l aduc. Poti sa le scrii si sa intrebi ce anume te intereseaza.
Moni, ai cumparat parfumurile?
Monikka
ingerasu spune:
Multumesc frumos de raspunsuri Dana si Monikka o sa incerc sa ii intreb si pe cei de la esentedelux sa vad daca il aduc.
Cert este ca nu gasesc acel parfum de loc la noi, nu stiu de ce nu se aduce si la noi sau poate nu am nimerit eu la magazine in perioada cand il aveau - desi de aproape jumatate de an il caut - si acestia erau singurii care il au in lista lor de parfumuri, la ceilalti nu am gasit sa aiba parfumuri de la aceasta casa.
Poate a comandat cineva vreodata de la ei si stie daca sunt seriosi sau daca sunt originale, siteul este "aratos" sa-i zic asa, ei zic ca sunt originale dar vroiam sa stiu daca cineva a auzit de ei.
Monikka ce este cu quote-ul de mai sus? Ca nu eu nu am scris partea de mijloc
Bratu Monica spune:
ca parfum cauti ingeras?ce parfum nu gasesti pe site?
Habar n-am ce-am facut si cum am scris anterior dar sper sa acceptati scuzele de rigoare.Cocco ,papagalul se joaca pe taste si cu degetele mele asa ca,..asta e ...
Monikka
blue eyes spune:
Ultimele achizitii (toate azi ):
www.fragrantica.com/perfume/Isabel-Derroisne/Rose-Divine-1221.html" target="_blank">Rose Divine, by Isabel Derroisné
www.fragrantica.com/perfume/Max-Mara/Max-Mara--204.html" target="_blank">Max Mara
www.fragrantica.com/perfume/Trussardi/Trussardi-885.html" target="_blank">Trussardi
Mai multe despre parfumuri, bat on inglis http://www.fragrantica.com/index.php?view=sastojci
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
blue eyes spune:
www.parfumuri-cosmetice.ro/page_2.html" target="_blank">bonus
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
ingerasu spune:
Nici o problema Monikka.
Eu caut Flowerbomb de la Viktor&Rolf pentru ca am ramas fara. De luat l-am luat de afara si nu mi-am facut provizii. La noi nu l-am gasit, nu stiu de ce nu aduc sau nu am gasit si am intrebat si la diferite "persoane" care aduc parfumuri de afara si nu il iau ca nu vor sa-si faca stocuri ca este mai scumput si bla,bla.
Astia sunt singurii la care am gasit, se pare.
Multam frumos inca odata
mamica dulce spune:
quote:
Eu caut Flowerbomb de la Viktor&Rolf pentru ca am ramas fara
Extraordinar parfum, e primul pe lista mea ! Il ador si mi-l doresc de Craciun. L-am ochit de cand a aparut pe piata dar n-am avut noroc de el pana acum...chiar am mai intrebat pe aici daca il are cineva si n-am primit nici un raspuns,de fapt e prima data cand ii citesc numele pe forum.
De cateva zile insa am descoperit inca unul,nou-nout de la D.Karan, se numeste Gold-il stie cineva? Mie personal mi se pare ca miroase a flori-lacramioare sau frezii,e fenomenal!!!
Acum folosesc Gio de la Armani si pana acum am avut Code-tot Armani.
danamiha spune:
quote:
Originally posted by littlekitty
De aici a comandat cineva? www.esentedelux.ro Sunt originale? Stie cineva? Eu as vrea sa comand de pe strawberry, dar avand in vedere ca nu am cum sa primesc pana in Craciun ce comand, vreau sa incerc aici la esentedelux, poate le primesc repede.
Mie imi plac parfumurile dulci, tari, pe baza de vanilie daca se poate.
Xio, am vazut ca mentionai de Burrbery Brit. Nu am avut ocazia sa il miros...crezi ca s-ar incadra in genul de parfum dulce, tare, vanilie, etc?
Personal imi plac: Emporio Armani, Dior - Hypnotic Poison, Cacharel - Eden, Givenchy - Hot Coture, Nina Ricci - Les Belles
Eu numai de la ei am luat si sunt multumita. Pana ieri seara ai fi putut sa faci ultima comanda, ca sa le primesti inainte de Craciun. asa m-au informat. Si eu am comandat Alien de la T.Mugler, acum sa vad cand il primesc.
Un parfum care miroase puternic de tot a vanilie e Lolita Lempicka, sper sa nu ma insel. Stiu ca l-am mirosit si aveam impresia ca sunt intr-o camera plina de prajituri cu vanilie, e extrem de dulce. Repet, sper sa nu il confund, dar m-am uitat pe site si am recunoscut sticla.
puppe spune:
Danamiha, multumesc pentru link-ul referitor la parfumul cu miros de lacrimioare. O sa caut mai departe Diorissimo...