Ce parfumuri va plac?

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

ultima descoperire dupa care sunt lesinata - Armani "Code". Pentru cine gusta Chanel Chance.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by danamiha

quote:
Originally posted by karfe

eclat de arpege este super,si nu este f. uzat cum este hypnose cerutti 1881 etc,dar nu se mai gaseste in tara decat ce a ramas prin magazine.

In parfumerii nu l-am gasit, dar www.esentedelux.ro/product_info.php?manufacturers_id=96&products_id=932" target="_blank">aici l-am gasit.

Cum miroase?

Burberry Brit si I love love Moschino nu imi plac. Nici Moschino Couture nu imi place.

Eu sunt lesinata dupa I love love
Nu stiu cum miroase eclat-ul , ca mi-a fost lene sa-l incerc , dar Rumeur este demential!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Top 3 parfumuri preferate:
1.Angel, Thierry Mugler
2.Dune, Cristian Dior
3.Rush, Gucci

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
Originally posted by J G

ultima descoperire dupa care sunt lesinata - Armani "Code". Pentru cine gusta Chanel Chance.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Cum e Chance? seamana cu Coco Mademoiselle sau cu Allure? De la Chanel am mai mirosit doar Chanel 5.

Biancas, si preferatul meu e Angel. Alien iti place?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=2219&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en" target="_blank">Rochas-Poupee
www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=1527&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en" target="_blank">Chantal Thomass
www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=3883&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en" target="_blank">Cacharel-Liberté
www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=249&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en" target="_blank">Chopard-Casmir
www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=3134&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en" target="_blank">Lolita Lempicka-L
www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=446&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en" target="_blank">Jean Patou-Joy
www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=3816&CATEGORIE=PARFUM_AUTRELANGUE&LANGUE=FR" target="_blank">Boucheron-Miss Boucheron
www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=2646&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en" target="_blank">Kenzo-Summer
www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=4142&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en" target="_blank">Christina Aguilera-Christina Aguilera
www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=3791&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en" target="_blank">CK-ckIN2U her
ps. acum mi-a venit curierul cu Joy (mi-nu-nat! un parfum foarte rafinat, desi intensiv, cu o nota eleganta) si cu www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=770&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en" target="_blank">First, EdP; First a fost primul meu parfum de marca, iar prima iubire nu se uita niciodata.
In plus va recomand aceasta www.osmoz.com/encyclo/pop_up_livres.asp?ID=47&CATEGORIE=LIVRE&LANGUE=en" target="_blank">carte

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

Lacoste - Touch of pink
Givenchy - Ange ou demon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

ultima descoperire Dior Pure Poison

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

AMR 18 zile

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
Originally posted by ooana

ultima descoperire Dior Pure Poison

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

AMR 18 zile

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

ce spui de Hypnotic Poison?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

nu renunt niciodata la Dolce&Gabbana.....oricum s-ar numi parfumul.ultimul achizitionat(de fapt cadou),se numeste "The One"....si bineinteles crema de corp .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Am primit ieri Bulgari-Omnia Crystalline si imi place foarte mult.Partea proasta ca nu tine mai mult de 4 ore. Si nu-mi car sticla in geanta, ca si asa nu mai am loc de nimic in geanta aia , in plus stau si toata ziua in masina cu soferul dupa mine si zau ca nu-mi vine sa scot sticla sa ma parfumez... Astept sugestii de parfumuri (NU dulci) care sa "tina". Carrye, poate imi dai o idee de la sora ta, ai spus ca ea are gusturi fresh in materie de parfumuri.Merci pentru pontul cu Noa, chiar vroiam sa-l iau, desi nimic de la Cacharel nu rezista la ph-ul meu nasol.
Pana acum, am avut si Cerutti 1881 (mie imi place foarte mult cum miroase, si tine destul de mult pe pielea mea), dar m-am cam plictisit de el. Am 5-th Avenue (Elisabeth Arden), dar parca nu-mi place cum vine cand ma imbrac in blugi. Light Blue de la Dolce & Gabbana l-am terminat prin septembrie, nu-mi mai iau altul pana la vara (daca....). Mi-a placut Hugo de la Hugo Boss, mi-a placut si 212 de la Carolina Herrera, dar as vrea ceva nou!Si, din pacate, nu-mi plac deloc parfumurile de la Thierry Mugler, Chanel, Givenchy, Chopard. Nimic. Le-am testat pe mine si miros rau. La fel, D& G red, Dune si tot ce tine de Dior. Sper sa nu se intample la fel si cu Diorissimo.
Astept acum comanda de la esente, Diorissimo. Sper sa-mi placa, la cat de mult mi-am dorit parfumul asta...
Va rog, dati-mi o idee, doua, trei, ca vine Valentine's si apoi imediat ziua mea si sotu' a promis ca imi ia un parfum pentru fiecare din evenimente. Da' daca nici eu nu stiu ce vreau??!!
Merci in avans!!

Mergi la inceput