Ce parfumuri va plac?

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
Originally posted by Carrye

Imi place ca esti la fel de innebunita dupa ele ca si mine. Facem treaba buna amandoua :P
Pupicei

Ar trebui sa ne deschidem o parfumerie impreuna, tu ai putea oferi si consultanta in domeniu

Aici e Dune:http://www.esentedelux.ro/product_info.php?manufacturers_id=33&products_id=657

Ti se par dulci urmatoarele parfumuri: Cinema de la YSL, Bvlgari-Omnia Amethyste si Carolina Herrera 212 ?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kitz-kitz

Ultima achizitie a mea este 5th Avenue de la Elisabeth Arden.Mi l-am cumparat chiar azi.Este absolut superb.L-am mirosit de vreo doua ori.Prima data dupa ce testasem o multime de parfumuri,nu m-a impresionat cu nimic.A doua oara l-am testat doar pe el si mi s-a parut foarte fin,fresh,un pic floral.Pana acum sunt foarte incantata de el.
Imi mai plac J'adore de la Dior(floral,dar in acelasi timp destul de dulce),Eternity moment de la Calvin Klein(miroase puternic a flori,parca a trandafiri,cel putin pe pielea mea).Nu im plac deloc cele de la Chanel,mi se par prea puternice,prea inecacioase.Coco mademoiselle mi-a fost recomandat de o prietena si nu mi-a placut absolut deloc.Nu stiu daca s-a mai pus pe DC urmatorul link despre parfumuri ,eu oricum il mai pu o data.
http://www.osmoz.com/encyclo/familles.asp

<<Omul este un strop de natura,cu zile de primavara si zile de toamna,cu cadura verii si cu frigul iernii...>>

Mi s-a spus ca parfumurile de la Elisabeth Arden nu persista si astfel nu am mai testat, dar era pe lista mea parfumul mentionat de tine ca sa il studiez. Acum mai convins ca merita. Seamana cu J'adore? Acesta imi place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitz-kitz spune:

danamiha,5th Avenue e floral,la fel ca si J'adore,deci seamana putin,dar in acelasi timp si difera.5th Avenue nu e chiar atat de dulce ca si J'adore,e mai finut,parca mai fresh.Inca nu stiu daca persista sau nu mirosul,dar pot sa-ti spun ca e un miros atat de placut,ca si, daca folosesti mai mult parfum nu e deloc deranjant ca miros,adica nu-ti provoaca greata,sau dureri de cap cum am patit cu alte parfumuri,care dupa 2 aplicari pe gat,desi imi placeau mult,parca asteptam sa mai treaca din miros.Cu asta de la Elisabeth Arden ma dau si la incheietura mainilor si mi se pare atat de natural,atat de superb .Pana acum asta e parfumul care se potriveste perfect cu pielea si personalitatea mea.Sunt super,super incantata.
Cu toate astea mai imi plac:Miracle de la Lancome,Delices de la Cartier,Provocative woman de la Elisabeth Arden,Mediteranean de la Elisabeth Arden ,Nina de la Nina Ricci,D&G Light blue,Euphoria de la Calvin Klein.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Hahaha! Ce dulce esti! :)

Si-a luat o prietena Calvin Klein si nu este deloc multumita de cum persista desi este innebunita dupa mirosul lui.
Kitz-Kitz, nici eu nu suport Chanel in principiu :P si mie mi se par exact la fel: innecacioase. Dar ador Mademoiselle!!! Este special si miroase cel mai bine dintre toate Chanel.
Insa nu te inteleg cu ceva. Ti se pare prea puternic Chanel insa iti place Dior? Mie mi se pare un parfum foarte greu de suportat. O prietena se dadea cu el si imi venea sa lesin.
Miracle ala nu persista deloc, desi mi-a placut, nu l-am cumparat si a doua oara. Nina Ricci mi se pare fooarte dulce.
M-ai facut curioasa cu Elisabeth Arden si o sa testez si eu cu prima ocazie.

Mergi la inceput

De la Nina Ricci am mirosit Love in Paris si L'Air du Temps si nu mi-au placut. Miracle, la fel, am ramas dezamagita dar poate si pt ca l-am comparat cu Poeme si cu Hypnose.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitz-kitz spune:

Carrye,ai dreptate si multe de la Dior au un miros greu,inecacios,de nesuportat.J'adore e singurul care imi place de la Dior,dar si acesta aplicat doar f putin (2 aplicatii pe gat).Daca dau si pe maini,deja e prea puternic si parca ma deranjeaza.(de fapt il intind si pe mini pe cel de pe gat)Deci conteaza si cantitatea de parfum pe care o pui pe tine.dar mie in general imi place mirosul discret de parfum,poate de aceea si prefer parfumurile nu prea puternice,iar daca imi place unul puternic(ex J'adore)il aplic putin.
Pe mine persista Miracle toata ziua.cred ca depinde de pielea fiecaruia si de Ph pielii.La fel si Eternity moment de la CK.
Nici mie nu mi-a placut L'air du temps de la Nina Ricci.
Am uitat:imi place si O OUI de la Lancome.

Mergi la inceput

Intr-adevar conteaza ph-ul pielii fiecareia dintre noi. Am o prietena care foloseste Tresor de la Lancome si miroase f bine, dar cand l-am mirosit in parfumerie nu mi-a placut. Acum nu am putut testa toate parfumurile pe piele, dar in cazul celor pe care le voi comanda asa va trebui sa procedez.
Imi place O de Lancome, dar O Oui de la Lancome nu prea.

Nu am gasit de la Guerlain Samsara si Salimar, voua va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Samsara si Shalimar sunt minunate! Se potrivesc insa doar la ocazii mai speciale... Imi place foarte mult si L'Instant de Guerlain, un parfum foarte fin. In schimb, de la Guerlain mie nu mi-a placut Champs-Elysees.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by manumanu

Samsara si Shalimar sunt minunate! Se potrivesc insa doar la ocazii mai speciale... Imi place foarte mult si L'Instant de Guerlain, un parfum foarte fin. In schimb, de la Guerlain mie nu mi-a placut Champs-Elysees.

, Multumesc pt raspuns. Le-am cautat in doua parfumerii, dar mai insist...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Grea intrebare....in orice caz nu cele dulci, ficatul meu nu suporta.
Clar e ca Narciso Rodriguez e pe primul loc pt mine.

fulguletzul meu

Mergi la inceput