* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (80) *

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

salutare fetelor, iar ati scris d emi-a luat o zi sa citesc!

ginger, bine-ai revenit in formula 3 in 1. ne-am facut emotii pentru tine, dar cum zicea una dintre zuze, ai "invins", de-acum numai bine poate urma!

alina023 mi-au sclipit ochii cand am vazut ca ai scris deja pe net! clar ai avut o cezariana d epoveste daca dupa 4 zile, daca nu ma insel (ai nascut pe 6 azi e 10) ti-au dat drumul acasa:) spor la papat sa aveti si asteptam cu nerabdare continuarea:)

laura_dimitris...mor de ciuda... ma ustura pe mine gatul. craaaaaaap de ciuda, am venit de la scoala si am sarit direct in pat ca batuta. mama ei de scoala si de raceala:(

tinnaS, sper ca n-o dau in bara (concentratia mea e egala cu -2) ai sanse sa se intoarca bebe chiar si cu o saptamana inainte de nastere. esti in 30 de saptamani nu? mai e timp. destul. la mine nu prea mai e pentru ca a stat deja o data "in cap" si s-a razgandit destul de tarziu... dar cum zice Lala o cezariana nu e neaparat cel mai rau lucru pe lumea asta. nu pentru ca o sa am si eu parte de a doua - ma gandesc totusi ca va fi destul de greu - ci pentru ca e o alternativa de care putem dispune in caz de nevoie. curaj!

adryana4you, ma tot intreb de la ce sa fi facut reactia aia... imi suna a altceva decat simpla "reactie la produs ecografi". imi pare rau ca tre sa te chinui cu asta, dar n-ai putut si tu sa intrebi maid evreme? oooof!

fetelor, mi-e foame, dar mi-e scarba. pun pariu ca gaga sta iar aiurea si-mi face ficatul terci. mi-e frig, am frisoane. si am chef sa ma plang de viata:)

irinouka, s-a dus sau nu s-a dus sotul? ca am ramas in suspans, sau am ratat eu mesajul edificator...

miri_mik 34+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

LAURA IOANA,l-ai comandat pe net?imi place si mie iar pretul e super.Cat ai platit taxa de transport?arata bine in realitate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Sandor, da de pe net l-am comandat si taxa postala a fost 20 si ceva de RON. E foarte frumos, mie-mi place mult.

36+ AMR 4 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

quote:
Originally posted by Adryana_4u

Inca 2 bebici, doamne-ajuta la mai multi, sa fie sanatosi, frumosi, mancaciosi si norocosi.
Si parintii sa aiba parte numai de bine, sa poata avea grija de ei asa cum isi doresc...
Fetelor, trebuie sa va intreb ceva...mi-e putin jena, dar consider ca deja ne stim de ceva timp, si pot sa va intreb de o problema mai delicata...
Probabil(sau nu) va mai amintiti, acum vreo 2 luni, v-am zis ca am fost la dr sa-mi verifice colul, mi-a facut eco intravaginal, si din seara aia m-a apucat o mancarime de numa-numa...
Bun, la urmatorul control, cand i-am spus medicului, a zis ca e o reactie a corpului la gelul folosit pentru eco...corect, asa o fi, insa pe mine nu ma ajuta, pentru ca senzatia inca nu a disparut, ba se incapataneaza sa ma manance si sa ma usture in continuare..
Mi-am schimbat intre timp medicul...acesta, cand mi-a auzit problema, mi-a dat sa-mi bag ovule cu betadina...OK, le-am luat din farmacie, farmacista mi-a zis ca nu prea-mi recomanda, dar daca medicul mi le-a dat....Ajung acasa si citesc prospectul:"Cand nu trebuie sa folositi Betadine ovule?...in sarcina si alaptare!!!Precautii in timpul tratamentului: Trebuie evitata administrarea medicamentului incepand din al doilea trimestru de sarcina si in timpul alaptarii; daca utilizarea sa este ABSOLUT necesara, se recomanda supraveghere medicala atenta. Se recomanda efectuarea testelor functionale tiroidiene la nou-nascutii si sugarii mamelor care au fost tratate cu Betadine ovule"
Deci, daca voi ati citi asa ceva, v-ati mai baga alea?????????
Eu NU..am renuntat la idee, am zis ca decat sa-mi risc bebele cu astea, mai bine stau asa...
Ideea este ca au cam trecut 2 luni, si vad ca n-are nici o intentie sa ma lase mancarimea....deja nu mai suport nici tampoanele zilnice sa ma atinga, nimic, imi vine sa innebunesc...Si mai e si faza misto, ca din cauza burtii, vreau si eu sa ma uit sa vad ce se intampla p-acolo, dar nu reusesc...m-am chinuit cu o oglinda, si am vazut ca e inflamata toata zona(labii+clitoris),si in unele zone, e atat de nasol, ca sangereaza un pic...
Cand v-am mai cerut odata parerea despre treaba asta, una dintre fete( imi cer PUBLIC scuze ca nu am retinut numele) mi-a recomandat CLOTRIMAZOL...am citit prospectul, am vazut ca scrie si acolo, precautie in trim I de sarcina, dar nu m-a speriar asa rau ca betadina asta...
Intrebarea mea era... a folosit careva dintre voi crema asta CLOTRIMAZOL pe perioada sarcinii? Sau ce spuneti, ca nu stiu ce sa fac...
Primul medic(de la care mi-a inceput problema) nu mai este medicul meu curant, si mi-e rusine sa ma duc sa-l intreb, iar asta la care m-am mutat, mi-a dat panaramele de ovule care m-au bagat in sperieti, deci nu prea am incredere in ce mi-ar spune ea...CE SA FAC???

Adriana S.
AMR maxim 8 saptamani
-32 sapt + BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

...draga Adriana ...eu am folosit Clotrimazol in urma cu cateva luni (nu-mi amintesc exact) doctorita a zis ca e ok dupa primul trimestru ,dar nu mai mult de 5 zile....mie mi-a trecut dupa trei zile (bine...dar eram chiar in faza incipienta)....stiam leacul problemei...

AMR 5 SAPTAMANI
Cristina 35+ si bebe Mara Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Sandor, da de pe net l-am comandat si taxa postala a fost 20 si ceva de RON. E foarte frumos, mie-mi place mult.

36+ AMR 4 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Are husa din bumbac sau sintetic?

33+

Eco bebe
Lucrusoare bebe
Mami si tati
Diverse

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

LAURA,in cat timp a ajuns?oare alte culori nu au?m-am uitat pe site dar nu am vazut!cred ca voi cauta in oras iar daca nu gasesc voi comanda si eu.Mersi mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Hellou !

Nu intru si eu cateva ore si am de citit 16 pagini...se vede ca au intrat multe zuze in concediu...

Ma intorc sa citesc din urma si revin...

Am vazut-o pe Anita mica in pozele de pe contul comun...e o papushica frumoasa , seamana cu Luca ! Alina , sa-ti traiasca si s-o faci mare ! Pup fetele

35+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

...buna fetelor...
..in sfarsit am reusit sa citesc si eu pana la capat...si acum sa incep cu felicitarile:
ginger bine ai revenit ,ma bucur ca sunteti bine..multa sanatate iti doresc..
Creatza..super tarziu ,dar iti urez La Multi Anisanatate ,fericire ,bebe sanatos si tot ce vrei tu...
Alina...felicitari...ma bucur pentru tine si printesa si iti multumesc ca prin felul de a povesti imi dai curaj......
...am uitat oare sa felicit pe cineva???...ma scuzati daca da...asta pentru ca sunt foarte uituca de cand sunt insarcinata...

...cred ca am scris de vre-o 5 ori deja ...ca eu am cumparat Garmastan cu 20,6 ron de la farmacia din cluj ,cartierul gheorgheni piata hermes (pentru cunoscatoare)..si am impresia deja ,ca ceva nu-i in regula, din moment ce voi nu ati gasit in toata romania la acest pret....care o fi explicatia??..chiar nu stiu...

AMR 5 SAPTAMANI
Cristina 35+ si bebe Mara Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Ooof, zuzelor, am reusit sa ma intristez. Toata lumea vad ca isi cumpara patut, carucior, scoicuta, toate pregatiti camera sau coltisorul lui bb, va antrenati la cumparaturi si-mi faceti asa o pofta. Dar mie mi-au ramas aproape toate de la Tudor si, in afara de hainute, nu prea am ce cumpara. Ma gandeam sa iau un carucior nou, dar tati nici nu vrea sa auda, cica mai bine ne schimbam masina, decat sa cheltuim banii aiurea.
Asa ca sunt trista si incerc sa inventez diverse chestii de care as putea avea nevoie si pe care TREBUIE sa le cumpar special pt. Ileana, dar nu prea pot sa ma gandesc la nimic. Sugestii??
Irina 35+ Ileana

Mergi la inceput

Fetelor cand mai schimbati ceva pe prima pagina va rog sa treceti numele SONIA ANDREEA in dreptul caruciorului roz.MERSI

29+,SONIA ANDREEA

Mergi la inceput