* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (80) *

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Cred ca un fel de adaptare mioritica a bassinet-ului. Ca e din rachita. Similar cu asta din poza http://images.jupiterimages.com/common/detail/70/17/23211770.jpg Si are si baldachin.

quote:
Originally posted by irinouka

quote:
Originally posted by creata2008

Apropos de tinut in casa... azi am primit de la o colega de job un cos. Ma rog, cum mi l-a descris ea, am crezut ca e un cos gen ala de te duci cu merinde la picnic. Cand colo, e ditamai cosul, pe roti, cu cadru, saltea, lenjerie... Si e imens! Si il plimbi pe rotile dupa tine. Mi s-a parut super interesanta ideea. Dar de-abia dupa ce l-am vazut.

Irinouka... nu mai e mult pana departe. Vineri, sambata sunt aproape. :)

quote:

alina, si eu am cunostinte care povestesc ca si-au tinut bebelusii in scoica prin casa. mi se pare practic si haios. chiar nu cred ca tre' sa lipseasca.
si io abia-mi astept scoicutza. prietenii stiu de ceeeee. :-)))

irina 35 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

creatza, e cos d'ala de se cheama bassinet sau ceva de genul? am citit despre el, cica e genial!!! felicitaaari! si, asa e, numa' maine nu-i...uichend. :-)

irina 35 Rares

Mergi la inceput

Emilia - AMR placut cu micuta Anastasia!! Si, by the way, am vazut intrebarea ta referitoare la numele bebelinei. Mie imi place mult de tot numele. Pe fetita nasilor nostri o cheama asa. Si e o scumpica. O alinta Ana. Dar imi place si Sia sau Anasta, cum am auzit de la zuze. Nu mi se pare nume rusesc, mai ales ca nici nu este:
ANASTASIE / ANASTASIA [greaca] anastasios = inviere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

seamana...eu stiam ca arata ca un landou din rachita.
la gym ma bag in fiecare zi, incepand cu maine, ora 10. daca mai are loc miercuri la 11, apar. si-o tin cam asa pana vineri. ma sincronizez cu oricine e nevoie...IMI PERMIT. :-)))

irina 35 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor, sunt tare suparata pe colegii mei...azi trebuia sa termin raportul de cercetare al facultatii si desi ei aveau termen limita pt trimis materialele individuale vinerea trecuta aproape jumatate nu s-au sinchisit...ma deranjeaza ca stiu ca-s gravi in luna a opta, ca si-asa mi-e greu sa procesez zeci de pagini...sunt absolut hotarata ca maine la sedinta la care participa si rectorul sa-i fac de rusine...este inadmisibil!!!

32+
AMR 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ma duc sa mulg cardul, pe curand!

pupam fetele

irina 35 Rares

Mergi la inceput

Irina, da e posibil sa ti se schimbe DPN-ul. Oricum ala de inceput e orientativ. Ca sa ai o idee. Si ma bucur ca Ileana a ramas tot Ileana. Stiu cum e...

Am vazut pozele de la intalnriea zuzelor... Sunteti foarte frumoase. Nu stiu daca ati observat schimbarea pe care a suferit-o Nemary. Ti-a crescut burtica intr-o veselie de la prima intalneala. Dar tot frumoasa ai ramas!

Stancuta, misto noul DPN. Cu muzicalitate. Cum stim ca ii place Irinoukai. 02.02.2008! Felicitari!

Mergi la inceput

Shopping placut!

quote:

ma duc sa mulg cardul, pe curand!

pupam fetele

irina 35 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by alinaatudor

Emilia..cred ca ai mare dreptate..si chiar nu mai vreau in casa...m-am saturat...deci..sigur sigur imi iau...oricum...la cate tampenii voi cumpara macar unele sa fie cu adevarat investitii..ca scoica asta...Nu stiu ce o fi fost in capul meu can am zis ca nu imi trebuie...plus ca am am auzit mamici care spuneau ca..il tin si in casa tot in scoica..si il plimba din sufragerie in dormitor..si in baie..peste tot cu ele...

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici

Alina 30 si Stefania

asa am facut eu numai ca am pus scoica asta pe de-a latul unui scaun din ala de calculator cu role si rulam cu el prin casa ca doar il impingeam si lui bebe ii placea ca era ca in carut la inaltime si eu nu trebuia sa car scoica cu bebe in ea.

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

AMR 10 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by alinaatudor

quote:
Originally posted by nemary

Tinna S, sa vii cu vesti f bune de la eco.

sotul meu cand a azuit ca s-au nascut 2 bebei mai repede cu 1 luna a spus sa stau numai in pat si nu mai plecam nicaieri in afara BUC, nici de craciun nici de Anul Nou. cred ca este mai speriat decat mine, a zis sa-mi pregatesc si bagajelul pt.spital

Mari 32+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Are dreptate sotul mai Mari...trebuie sa stai in pat..daca ar sti dna dr ca tu te plimbi si in concediu......Oricum..eu vreau amr pana macar de ziua mea..pe 13 ianuarie...offf...abia astept sa merg la dr sapt viitoare ca vreau sa stiu cum mai e colul...parca as avea o secretie mai vascoasa ca de obicei..sau poate sunt piticii mei de pe creier...nush

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici

Alina 30 si Stefania

sper ca nu o sa ma dai tu de gol, acuma...

Mari 32+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

creatoo .. placerea este de partea mea!! chiar ma intrebam de ce nu apar in listuta ta .. dar am vazut apoi mesajul pe pag urmatoare. ma bucur ca iti place pitikul bogdanel .. Doamne, e asa un scump .. cred ca o s-o smotocesc pe fii-mea toata ziua ca asa mi-s de dragi bebeii!!

dragi zuzici, va anunt ca mi-am terminat de confectionat tampoanele de spital! dintr-un pachet de vata din acela mare de la sensiblu (din ala portionat) ies 21 de tampoane - am pus cate doua "portii" la tampon!! compresele sterile au 27x27 cm .. dar, daca gasiti, nu strica sa luati un pik mai mari .. sa zic 30x30 cm!

maine o sa fac comanda pe net la diverse ptr bebe .. termometru, forfecuta, cearceaf husa impermeabil etc etc .. ca sa ma linistesc si cu asta ...

foarte important .. o intrebare pentru cine stie .. intre carucior CAM COMBI FAMILY SI CHICCO TRIO ENJOY (cel de aprox 1200 RON) .. ce sa aleg?? ati auzit ceva?

36+ EVA MARIA
AMR 4 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput