* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (80) *
Raspunsuri - Pagina 13
stoisor spune:
oare daca fac un dus umpic mai cald si imi pun o copresa cu otet de mere pe piept si pe frunte ,cu o caciulita pe cap peste nu m-ar ajuta umpic ?ce crede-ti? mi-ar putea face rau otetul de mere?
suier umpic pe piept si ma doare si capul de asta zic sa fac asa?
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by irinoukaquote:
Originally posted by emiliapop
Zuzele si cum am implinit si eu 30 de saptamani am zis sa pun si eu AMR ca anul trecut nu era la moda asa ca profit acumdar parca 10 saptamani tot mi se pare un car de vreme.
emiliacu
Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noiAMR 10 saptamani !!!
emilia, bravooooo, da-i bataie la AMR!
irina35
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
merci..merci tu

emilia
cu
Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)poze cu noi
AMR 10 saptamani !!!
cynthia_ spune:
Sfat: rade un cartof crud prin razatoarea mica stropeste-l cu alcool sanitar(spirt)pune in tifon sau inr-o batista si pune pe piept ajuta, sau malai fiert la fel stropit cu spirt si cat de fierbinte suporti tinut pe piept. Si eu trebui sa-mi fac pentru ca tusesc ca o magarusa dar mie lene.
quote:
Originally posted by stoisor
oare daca fac un dus umpic mai cald si imi pun o copresa cu otet de mere pe piept si pe frunte ,cu o caciulita pe cap peste nu m-ar ajuta umpic ?ce crede-ti? mi-ar putea face rau otetul de mere?
http://www.flickr.com/photos/21644623@N06/sets/72157603394154136/
36+
Octi
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by creata2008
Emilia - AMR placut cu micuta Anastasia!! Si, by the way, am vazut intrebarea ta referitoare la numele bebelinei. Mie imi place mult de tot numele. Pe fetita nasilor nostri o cheama asa. Si e o scumpica. O alinta Ana. Dar imi place si Sia sau Anasta, cum am auzit de la zuze. Nu mi se pare nume rusesc, mai ales ca nici nu este:
ANASTASIE / ANASTASIA [greaca] anastasios = inviere
A da...merci de lamurire
pai cred ca un nume l-am ales emilia
cu
AMR 10 saptamani !!!
nemary spune:
Ginger, bine ai revenit acasa. stai cumintica in pat si o sa treaca repede saptamanile ramase.
Kossir, 
Mari
32+ bebe 
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
creata2008 spune:
Gatta, avem biberoane identice. Iar pantalonasii aia in dungi imi amintesc de o pereche de pantaloni facuti de bunica mea, tot asa, in dungi. Care mi-au fost foarte dragi! Prosopel, cu sau fara brotacel, trebuie sa cumpar si eu!
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by stoisor
Uite ....nu dus, poti sa faci o baie calda la picioare dar nu fierbinte
Eu sunt la a treia tura in seara asta cu inhalantul ca pe langa raceala cred ca e si o sinuzita.
emilia
cu
AMR 10 saptamani !!!
Ellenuta spune:
zuzici .. o intrebare .. noi ne-am adjudecat titlul de "clopotei de ianuarie-februarie 2008" ... ca nu am reusit sa gasesc la clubul scutecelor .. 
PS: nu ma uitati va rog in problema caruciorul!
36+
EVA MARIA
AMR 4 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
creata2008 spune:
Ven, nu pot sa cred asa ceva!! Tort cu Mazda????? 
Superbe poze, superb baietel! Sa va traiasca inca o data! De-abia acum am reusit sa vad si eu pozele!
creata2008 spune:
Monica Canada - esti foarte frumoasa!!!! Pe bune, nu te-ai schimbat deloc!
Honda Civic, cumva? E foarte misto, sa o conduci fara incidente!
Dana Vyo - 14 decembrie e o zi frumoasa!!! Felicitari!