* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (80) *

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

oare daca fac un dus umpic mai cald si imi pun o copresa cu otet de mere pe piept si pe frunte ,cu o caciulita pe cap peste nu m-ar ajuta umpic ?ce crede-ti? mi-ar putea face rau otetul de mere?
suier umpic pe piept si ma doare si capul de asta zic sa fac asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by irinouka

quote:
Originally posted by emiliapop

Zuzele si cum am implinit si eu 30 de saptamani am zis sa pun si eu AMR ca anul trecut nu era la moda asa ca profit acum dar parca 10 saptamani tot mi se pare un car de vreme.

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

AMR 10 saptamani !!!

emilia, bravooooo, da-i bataie la AMR!

irina 35 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

merci..merci tu

poze cu noi

AMR 10 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Sfat: rade un cartof crud prin razatoarea mica stropeste-l cu alcool sanitar(spirt)pune in tifon sau inr-o batista si pune pe piept ajuta, sau malai fiert la fel stropit cu spirt si cat de fierbinte suporti tinut pe piept. Si eu trebui sa-mi fac pentru ca tusesc ca o magarusa dar mie lene.

quote:
Originally posted by stoisor

oare daca fac un dus umpic mai cald si imi pun o copresa cu otet de mere pe piept si pe frunte ,cu o caciulita pe cap peste nu m-ar ajuta umpic ?ce crede-ti? mi-ar putea face rau otetul de mere?

http://www.flickr.com/photos/21644623@N06/sets/72157603394154136/
36+Octi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by creata2008

Emilia - AMR placut cu micuta Anastasia!! Si, by the way, am vazut intrebarea ta referitoare la numele bebelinei. Mie imi place mult de tot numele. Pe fetita nasilor nostri o cheama asa. Si e o scumpica. O alinta Ana. Dar imi place si Sia sau Anasta, cum am auzit de la zuze. Nu mi se pare nume rusesc, mai ales ca nici nu este:
ANASTASIE / ANASTASIA [greaca] anastasios = inviere

A da...merci de lamurire pai cred ca un nume l-am ales ramane al doilea .

poze cu noi

AMR 10 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Ginger, bine ai revenit acasa. stai cumintica in pat si o sa treaca repede saptamanile ramase.

Kossir,

Mari 32+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Gatta, avem biberoane identice. Iar pantalonasii aia in dungi imi amintesc de o pereche de pantaloni facuti de bunica mea, tot asa, in dungi. Care mi-au fost foarte dragi! Prosopel, cu sau fara brotacel, trebuie sa cumpar si eu!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by stoisor

Uite ....nu dus, poti sa faci o baie calda la picioare dar nu fierbinte , poti sa incalzesti niste sare si sa o pui intr-o batista ceva si intr-un prosopel apoi o pui pe piept cat sa simti tu ca e calda si dogoreste dar sa nu te frigi si eu mai fac inhalatii cu inhalant din ala de la farmacie ptr. nas. Adica pui matalutza la incalzit apa si cand s-a infierbantat o iei de pe foc adaugi inhalant din asta vreo 10 picaturi si stai cu nasul deasupra si cu un prosop te acoperi peste cap si oala ca sa vina aburii direct in fata ta, asta vreo 10 minute.
Eu sunt la a treia tura in seara asta cu inhalantul ca pe langa raceala cred ca e si o sinuzita.

poze cu noi

AMR 10 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici .. o intrebare .. noi ne-am adjudecat titlul de "clopotei de ianuarie-februarie 2008" ... ca nu am reusit sa gasesc la clubul scutecelor ..

PS: nu ma uitati va rog in problema caruciorul!

36+ EVA MARIA
AMR 4 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Ven, nu pot sa cred asa ceva!! Tort cu Mazda????? Superbe poze, superb baietel! Sa va traiasca inca o data! De-abia acum am reusit sa vad si eu pozele!

Mergi la inceput

Monica Canada - esti foarte frumoasa!!!! Pe bune, nu te-ai schimbat deloc!

Honda Civic, cumva? E foarte misto, sa o conduci fara incidente!

Dana Vyo - 14 decembrie e o zi frumoasa!!! Felicitari!

Mergi la inceput