Mamici de iulie-august 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Ralu79,eu am fost vinerea asta care a trecut si a recoltat sange pt analize,iar eu din ziua aia am tot tras cu raceala si sinuzita pt 2 zile-tot ce mancam si beam vomam si nici vitaminele nu puteau ajunge la bb .se poate ca unele rezultate sa fie de la raceala pt ca si acum sant racita cobza si abia azi am sunat dr ginecolog pt a mi spune ce medicamente sa iau fara a afecta bb.
analiza de sideremie am facuto si iata rezultatul:77,400....valori normale40-175.
celelalte rezultate se incadreaza in limitele normale tocmai de aceea nu le am scris.
eu anemica sant de cand ma stiu!.e adevarat ca pofta de mancare nu prea am iar cand mananc ma fortez si o fac pt bb ca sa aiba de unde trage vitamine.eu iau 2 acid folic /zi.astept raspunsul tau!
11+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Ralu79,am uitat sa spun ca urina tot vineri am duso.eu iau de vreo 3 sapt elevit 1/zi.
11+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

quote:
Originally posted by ina C
Din cite stiu, un VSH marit reflecta o infectie in organism...poate fi si o masea, sinuzita etc.Nu ai scris nimic de hemoglobina, ai scris doar de hematocrit.Aia e f importanta, arata dc ai sau nu anemie.Valori normale 12-14, dar depinde si de substantele cu care lucreaza laboratorul...poate fi si 11-13.si sa revin cu intrebarea mea dupa procedura Sybille:Ia cineva si acid folic si supliment de vitamine si minerale?Ce analize ati primit prima data in sarcina?( eu: Rh, calcemie, glicemie, hemoleucograma, uree, creatinina, TGP,TGO,HIV, VDRL ( nu am fata, dar probabil asa se da...), sumar de urina si Complex Torch)Multumesc si multa, multa sanatate tuturor!"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel) ina C 7+
Da, eu am luat centrum materna si acid folic in acelasi timp, si doctora stia, nu a zis nu11+DPN 26iun-iul 2008

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Violeta_m_tm
ceau gravidutze dragi.Spuneti-mi va rog cele la care va fost, sau va este rau, va dat medicul vreun medicament sa luati, se poate lua ceva? Eu simt ca nu mai rezist de doua saptamani nu pot sa mananc mai nimic, si ce mananc vars, iar starea de rau nu-mi trece decat noaptea cand dorm, am slabit un kg.Va rog sa nu-mi ocoliti mesajul si sa-mi raspundeti. pe toate7+http://s234.photobucket.com/albums/ee291/violeta_m_tm/vio
Nu stiu ce sa-ti zic, eu nu am varsat deloc, am stat cu greata in gat. Am baut apa cu lamaie sa mai treaca greata. De mancat am putut manca.11+DPN 26iun-iul 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Multumesc, Ralu79!
Asa mi-a zis si mie dr, dar ma gindeam ca fiind iarna si aportul din alimentatie fiind mai scazut...poate trebuie sa iau mai repede suplimente de vit si minerale.

Pupici!

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

ina C 7+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ina C
Multumesc, Ralu79!Asa mi-a zis si mie dr, dar ma gindeam ca fiind iarna si aportul din alimentatie fiind mai scazut...poate trebuie sa iau mai repede suplimente de vit si minerale.Pupici!"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel) ina C 7+
Eu zic sa iei numai ce-ti da doc, eu asa am luat.11+DPN 26iun-iul 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Buna dragelor!

Vin si eu cu una calda si cu una rece:
Incep cu cea buna: am fost la eco, colul e inchis, bebe e bine, are 2,1 cm, i-am auzit inimioara (160 batai/min) si sigur ca mi-au dat lacrimile...a fost asa frumos
Si cea rea: mi-au aparut 2 mioame (fibroame uterine subseroase) unul de 3 cm si unul de 2 cm care se pare pun sarcina sub pericol de avort spontan Si nu se pot trata in timpul sarcinii N-am de facut altceva decat sa sper ca totul va fi bine...
Voi cunoasteti probl asta cu fibroamele in sarcina?
Stiti care sunt sansele ca totusi totul sa decurga bine cu tot cu fibroame??

pupici tuturor si multa, multa sanatate!

bubuleana
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

mey masurarea pliului nucal cand se face
ca eu ma duc in sapt 14 si cineva scria ca se face intre 11-13

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
12+ sper la o!!!AMR 28sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ponei esti pe listutza, Iriss am adaugat si la tine.
Dr.anca si Bubuleana tinem pumnii sa fie bine si sa nu aveti probleme. Pupici multi de la noi!
Legat de vitamine si acid folic mie mi-a dat sa iau numai primele 3 luni pregnacare care are 17 vitamine si minerale plus 400(miu)grame acid folic.
Violeta nu stiu ce sa zic aici nu iti da nimic decat daca este f f rau si te deshidratezi f tare. Nu poti retine nimic nici macar apa? Ca daca si dupa o gura de apa versi atunci nu ne bine poti merge la medic sa iti dea ceva sa iti amelioreze starea cat de cat. De slabit nu e pb si eu am slabit sarcina trecuta 5 kg ca nu puteam manca mai nimic, faptul ca nu mananci si slabesti si vomiti mai mult nu e un pericol mare pt bebe el isi ia oricum ce ii trebuie din organismul tau numai atunci cand nu poti bea nici apa nici nimic atunci e pericol de deshidratare si e cazul sa mergi la medic. Sper sa iti revii cat de curand ca e tare nasol cu greturile astea.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

MikyCris- am vorbit cu dr si mi-a spus ca e posibil ca valorile sa fie din cauza racelii si sinuzitei, dar ca totusi nu aveau ce cauta sedimentele de hematii in urina.
A zis ca in cazul in care ai avut sangerare usoara (2-3 picaturi), atunci se pot explica, dar ca daca nu ai avut niciun pic de sangerare, ar recomanda sa iti faci urocultura (din nou daca ai mai facut-o). Daca iei acum antibiotice sa nu iti faci urocultura decat la o saptamana dupa ce ai terminat tratamentul.
In oricare din cazuri, mi-a spus din nou sa nu iti faci griji- se pare ca pe perioada sarcinii suntem extrem de expuse la infectii urinare care de cele mai multe ori nici macar nu au simptome.
Sper ca ti-am fost de folos.
Pupicei

Mergi la inceput