Mamici de iulie-august 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

neatza mamici cu burtici,

anaxena stai linistita ca sigur nu are ce rau sa-i faca o infectie urinara bebeului tau daca ai trecut de primul trimestru; pana sa-ti iasa rezultatul la urocultura fa-ti ceaiuri si bea in loc de apa, trebuie sa-ti speli caile urinare, chiar daca preferi sa nu mai faci pipi, dar stai linistita caci in cateva zile cu tratament bun iti trece!

eu ieri am fost la dct Radoi la Municipal, a fost prima intalnire cu el si vreau sa spun ca mie chiar mi-a facut o impresie foarta buna, este tanar si foarte apropiat de paciente, cel putin asa am simtit eu.
bebeul meu creste are deja 6.5 cm la 12 sapt, i-am auzit inimioara cum bate cu 173 de batai pe minut, fetelor la sunetul batailor inimii am lacrimat, m-am linistit ca totul este bine, caci de o luna nu mai fusesem la eco si daca eu nu am nici un simptom de gravidutza inafara de tensiune in sanii, va dati seama ca ma gandeam numai la prostioare...
azi trebuie sa ma duc din nou la eco sa-i masoare pliul nucal parca asa se zice, caci ieri pustiul meu sarea dintr-o parte in alta a uterului si efectiv nu a putut sa-l prinda din profil, ca sa-i masoare ceafa, sper ca azi sa fie si el mai linistit, abia astept sa-l mai vad odata!

pentru noile mamici bine ati venit in odisee si sa dea Domnu' sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!

Va pupa mami Lori 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

'Neatza, dragele mele!

Va invit la o cafea cu lapte ...asa ca sa "facem ochi" de dimineatza....ca ai mei inca sunt "carpiti" de somn!

Eu am fost cam blue zilele astea si n-am prea avut chef de nimic asa ca am lasat-o mai moale cu forumul! Pe 9 s-a implinit 1 an de cand am pierdut prima sarcina si taaare greu a trecut ziua aia! Asta e, mergem inainte, mai ales ca acum am un puiutz in burtica de care trebuie sa am grija!

Mona.......sa stii ca si eu il simt pe bebe si de vreo cateva zile chiar a "prins" putere ca se zbantzuie mai tare ca de obicei! Aseara cred ca s-a dat peste cap ca am simtit o miscare in tot uterul aproape!

Nati, io-te pe-aici suntem, multumim de intrebare, dar m-am apucat de un pic de curatenie, ca sa mai uit de nefericita aniversare si cu Dar dupa mine si suparici n-am mai intrat sa va "chinui" si pe voi cu starea mea!

Vineri mi-am luat analizele si sunt toate bune si ca sa fie treaba treaba am dat o raita si pe la Baby Expo.....acasa m-am apucat sa fac de mancare si pe la 1 dimi m-am trezit fetelor cu niste contractii dureroase de ziceai ca sunt in travaliu Am bagat repede 2 No Spa si am stat cumintica doar s-or potoli......asa ca vineri seara am tras-o cata buna dupa toata agitatia de peste zi!
De atunci sunt ok, n-am mai avut nimic, decat tensiunea normala pe care o simt in uter cand creste bebele si micile giumburshlucuri ale puiului!

Hai ca m-am intins cat pomana tiganeasca!

Va pup pe toate! Sper sa mai apuc sa intru azi pe-aici!

Irda Bebe
" target="_blank">Eco bebe 2
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by lcazangiu

neatza mamici cu burtici,

anaxena stai linistita ca sigur nu are ce rau sa-i faca o infectie urinara bebeului tau daca ai trecut de primul trimestru; pana sa-ti iasa rezultatul la urocultura fa-ti ceaiuri si bea in loc de apa, trebuie sa-ti speli caile urinare, chiar daca preferi sa nu mai faci pipi, dar stai linistita caci in cateva zile cu tratament bun iti trece!

eu ieri am fost la dct Radoi la Municipal, a fost prima intalnire cu el si vreau sa spun ca mie chiar mi-a facut o impresie foarta buna, este tanar si foarte apropiat de paciente, cel putin asa am simtit eu.
bebeul meu creste are deja 6.5 cm la 12 sapt, i-am auzit inimioara cum bate cu 173 de batai pe minut, fetelor la sunetul batailor inimii am lacrimat, m-am linistit ca totul este bine, caci de o luna nu mai fusesem la eco si daca eu nu am nici un simptom de gravidutza inafara de tensiune in sanii, va dati seama ca ma gandeam numai la prostioare...
azi trebuie sa ma duc din nou la eco sa-i masoare pliul nucal parca asa se zice, caci ieri pustiul meu sarea dintr-o parte in alta a uterului si efectiv nu a putut sa-l prinda din profil, ca sa-i masoare ceafa, sper ca azi sa fie si el mai linistit, abia astept sa-l mai vad odata!

pentru noile mamici bine ati venit in odisee si sa dea Domnu' sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!

Va pupa mami Lori 12+

de ce zici pushtiul meu??e baietel???
off pana mainevoi fi tare agitata
zi-mi si mie un laborator mai bun si mai rapid
ca la Dr Luca nu primesc urocultura joi
ca l-am mai trimis pe sotul o data cu ea si nu au primito,tot joi era

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
12+ sper la o!!!AMR 28sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

poti sa incerci la AMBRA au sediul in Nord vis-a-vis de leuri.
eu cred ca acolo am sa fac analizele caci mi-a dat si mie o droaie, dar nu conteaza totum pentru bebe;
nu stiu daca e baietel insa mai toti mi-au spus ca o sa fie, caci nu m-am schimbat deloc si nici rau nu mi-a fost, oricum eu chiar simt ca este baiat si daca nu e nici o problema, numai sanatos sa fie!

Lori 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

NEATA FETELOR!
IRDA,iote ca am venit si eu cu un 3in1!
asta pateam si eu cand ma agitam sa fac mai multe prin casa!
iao ca pe o invatatura de minte si invata din patania trecuta si contractiile de acum cateva zile si mai laso in colo de treaba caci dezordinea se face inmediat la loc dar bb...?
RALU79,multumesc din suflet atat tie cat si dr tau pt interesul dat pt mine!,apropo,am citit aseara pe google despre acea analiza a mea si spunea ceva de genul ca rezulta din-consum prea mic de lichide si/ori consum excesiv de carne!nu stiu cat de adevarat poate fi dar sincer eu in ultimul timp nu prea am baut lichide(ma refer inainte de analiza),in fine cert este ca nu e ceva grav!
RESTUL FETELOR,multumesc din suflet pt incurajari!-se vede ca sunteti niste prietene si colege de //gravi// adevarate!
ICAZANGIU,ecografia pe care ai facuto ce fel de eco era?ai fost la dr radoi la municipal-bucuresti?
11+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

quote:

poti sa incerci la AMBRA au sediul in Nord vis-a-vis de leuri.
eu cred ca acolo am sa fac analizele caci mi-a dat si mie o droaie, dar nu conteaza totum pentru bebe;
nu stiu daca e baietel insa mai toti mi-au spus ca o sa fie, caci nu m-am schimbat deloc si nici rau nu mi-a fost, oricum eu chiar simt ca este baiat si daca nu e nici o problema, numai sanatos sa fie!

Lori 12+

nici mie nu mi-a fost rau...si la fel toata lumea ca e baiat si eu simt ca e baiat..dar sper din tot sufletul sa fie fata
la AMBRA am inteles ca fac si TT?

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Buna dimineata, fetelor. Ieri am incercat sa citesc si ceva din capitolele de la inceput, ca sa vad cum au fost si inceputurile voastre, ca unele sinteti avansate rau de tot si inca nu pricep tot ce se vorbeste.
bubuleana, imi pare rau de prima sarcina, insa sint convinsa ca de data asta o sa fie bine. Si ma bucur tare mult ca ne-am reintilnit in asemenea conditii.
Eu ma simt bine, prea bine pentru o sarcina. N-am greturi, nu-s obosita, nu merg mai des la baie, n-as prea zice ca sint insarcinata. cristina, am vazut ca nici tu nu ai simptome, ma bucur sa vad ca nu-s singura fara semne de sarcina.
Nu ca m-as supara sa n-am parte de greturi, insa ma intreb daca e normal sa nu simt nimic. Mama denaturata ce sint

Fetelor, vroiam sa va intreb, voi faceti sport sau ati facut ceva sport la inceputul sarcinii? Eu tocmai ce mi-am reinnoit abonamentul la sala si cei de acolo mi-au zis ca nu-i nici o problema sa fac sport in continuare, insa ca trebuie sa o las mai moale si sa adaptez oarecum exercitiile. Ma gindeam ca n-as mai face aerobic sau alte chestii saltarete, dar pilates sau yoga par ok. Mai face cineva sport? Doctorii vostri ce zic? Eu n-am ajuns inca la doctorul meu, de-abia saptamina viitoare merg sa vorbesc cu el.

Mergi la inceput

Mikicris da am fost la dct Radoi de la Municipal, ecografia este pt depistarea sindromului Down daca e cazul si pt masurarea pliului nucal, adica al cefei bebeului sa vada daca nu cumva are lichid sau ceva, doamne fereste!

anaxena eu sapt asta trebuie sa-mi fac toate analizele care mi le-a dat si trebuie sa imi fac si programare la clinica Centrul Medical Unirea pt ianuarie, caci acolo ma voi vedea cu Radoi pt triplu-test si ce o mai trebui.

Mergi la inceput

quote:

Mikicris da am fost la dct Radoi de la Municipal, ecografia este pt depistarea sindromului Down daca e cazul si pt masurarea pliului nucal, adica al cefei bebeului sa vada daca nu cumva are lichid sau ceva, doamne fereste!

anaxena eu sapt asta trebuie sa-mi fac toate analizele care mi le-a dat si trebuie sa imi fac si programare la clinica Centrul Medical Unirea pt ianuarie, caci acolo ma voi vedea cu Radoi pt triplu-test si ce o mai trebui.

deci fac TT...offf azi sunt o panicoasa

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

intrebare intrebatoare:
ce parerea aveti de vopsitul parului
eu am citit ca nu face nimik la sarcina,cel putin nu s-a dovedit
si de primul trimestru aproape am scapat...
acum ce parerea aveti sa ne vopsim sau nu in sarcina??

proiectul bebe pink

Mergi la inceput