Mamici de iulie-august 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 13
atb spune:
Bun venit noilor gravidutze!!! 

ponei, cristina 26, motanik, maryb, danam27 si turturica, ma bucur ca se mareste si listuta mamicilor de august, o sa fim mai multe pe-aici din aceeasi perioada. Va urez sarcini cat mai usoare si lipsite de greturi!!! Eu ma apropii de sapt.6 si inca nu mi-au aparut nici pftele si nici greturile, bine-ar fi daca n-ar aparea deloc, sanii ma dor f putin, in schimb uneori am un gust tare ciudat in gura care-mi schimba gustul la toate mancarurile. Ma plangeam sotului ca nu mai vreau sa fac de mancare fiindca am impresia ca nu mai fac nimic bun, insa el imi spune ca mi se pare mie, ca totul e ca inainte.
Joi ma duc sa-mi fac analizele, iar pe 19 ma duc iar la eco, am mai fost saptamana trecuta, cand aveam 4s5z si se vedea sacul gestational care avea 4,19 mm. Data viitoare sper sa vad cum ii bate inimioara. Voi cum va simtiti? Pupici pe burtici la toate!!! 
Adriana
5+
ina C spune:
la transaformarea din inch ma gindeam...ca nu ma pricep...
deci sa inteleg ca embrionul tau avea 100 mm si al meu 7 mm,nu?
mcoca, cred ca vom deveni atractia zilei cu subiectul nostru...suntem amuzante...
fetelor, sa ma lumineze cineva...
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C
7+
ina C spune:
bogdaproste, mcoca!
mi se pusese pata ca e de 10 ori si nu am mai rationat normal...
...dar uite asa ne-am cunoscut si noi mai bine.
o seara buna si sanatate multa!
si cred ca m-am si lamurit: am 4 saptamini si 3 zile de la fecundare, dupa echo.
multi pupici!
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C
7+
M&M spune:
Multumesc mult inca o data de primire!!!
Eu am niste dureri groaznice de sani si de burta!!! Au mai scazut ceva in intensitate, dar foarte putin!!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
oanasm spune:
seara buna
-utze dragi! vad ca v-ati inmultit nu gluma! bravo! si sarcini usoare in continuare!
ina c...despre ce carte vorbesti ca sunt interesata de ea! autor...titlu...merci frumos!
...sper din nou sa ma alatur voua
...ca acum 1 luna...ca acum 2 luni...

Oana
4s (pe cand vine
Mos Craciun)
anaxena spune:
fetele mai avansate lamuriti-ma cu o problema: am niste dureri in stanga si in dreapta uterului cam mari,suportabile cam ca la cm...si eu la cm nu aveam dureri mari..dar acum asha le asociez..ce se intampla...inteleg ca ligamentele se intind ,uterul se mareshte dar chiar asha sa ma ingrijoreze sau le acord eu prea multa atentie
mie dc nu mi-a fost niciodata rau nu shtiu dc bb e bine sau nu..eu sunt la fel ca inainte de a ramane insarcinata doar ca dorm 12h/zi si am 2 pepeni pe post de tzatze
si inca ceva, dc tushesc mi se pun nishte carcei la uter de mor nu alta
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
12+ sper la o
!!!AMR 28sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
oanasm spune:
ana nu cumva esti in jurul datei de cm? citisem ca atunci uneori (nu mereu) pot aparea dureri de genul asta! ....eventual ia un nospa-rau nu are ce sa faca...ca sunt impotriva contractiilor musculare...sau daca crezi ca...te doare cam nasol...fugi la dr! 
p.s.- nu vroiam sa ma bag...dar stau la panda sa vad daca-mi raspunde ina c![]()
Oana
4s (pe cand vine
Mos Craciun)
ina C spune:
oanasm, este vorba de "Cartea viitoarei mame", de Marie-Claude Delahaye.A mea e de la primul copil, deci are 7 ani.S-ar putea sa fi suferit modoficari in acesta perioada.
Iti doresc sa ai nevoie de ea!
ina C
7+
oanasm spune:
multumesc frumos ina
...sper sa am nevoie de ea curand 
Oana
4s (pe cand vine
Mos Craciun)