*** LA REDOUTE *** (64)
Raspunsuri - Pagina 17
Bratu Monica spune:
LA MULTI ANI MIRUNA SI MATEI!!!!!!!!!!!!!
SANATATE SI BUCURII DE LA MICII NOSTRI PITICI!
LA MULTI ANI MICUTI REDOUTISTI!!!!!!!!!!!!!
Monikka
Bratu Monica spune:
Iar incep si eu:ceva coduri mai aveti?Nu am nici un cod pentru trusa doar pentru parka aceea nasoala24961,24937
Mai fac si eu o comanda mica daca mai stiti ceva coduri please help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monikka
Jasmine spune:
pt trusa de machiaj codul e 75906,eu am folosit codul asta de 2 ori si de fiecare data am primit altceva.Dar sunt fete care au primit trusa.
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by claujro
O sa-i deblocheze. Dureaza dar ii deblocheaza. Si eu am patit asa si alte fete. Nu e cazul sa-i scrii Sabinei, ea chiar nu poate face nimic. Mai degraba banca noastra poate sa ridice holdul de pe banii aia. A sunat prima data la banca???? Era primul lucru care trebuia facut. Si la strawbery mi-au facut la fel si BRD-ul mi-a ridicat holdul de pe suma blocata.
Paris
Da, a vb la banca si i-au spus ca ei nu pot face nimic. Situatia este urmatoarea: pe card erau 250 de euro, comanda a fost de 226, LR i-a blocat/luat 452, iar banca i-a inscris contul in minus cu 202 euro. Am gasit si adresa Sabinei si i-a trimis mesaj. Acum sa vedem ce raspund.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)Diversificarea
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by Inex
Am gasit un cod pt fdp=o.Codul e 64106.
Inex ,de 2 x mamica
Multumim, merge!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Viairo spune:
La multi ani Miruna si Matei! 

Sabine nu are cum sa te ajute, doar cei de la banca. Una din sume este in hold, adica nu a plecat spre Laredoute. Daca vrei rezolvare rapida trebuie sa gasesti pe cineva competent la banca sa-ti ridice hold-ul, altfel suma va fi deblocata in 30 zile.
quote:
Originally posted by Gravidutaquote:
Originally posted by claujro
O sa-i deblocheze. Dureaza dar ii deblocheaza. Si eu am patit asa si alte fete. Nu e cazul sa-i scrii Sabinei, ea chiar nu poate face nimic. Mai degraba banca noastra poate sa ridice holdul de pe banii aia. A sunat prima data la banca???? Era primul lucru care trebuia facut. Si la strawbery mi-au facut la fel si BRD-ul mi-a ridicat holdul de pe suma blocata.
Paris
Da, a vb la banca si i-au spus ca ei nu pot face nimic. Situatia este urmatoarea: pe card erau 250 de euro, comanda a fost de 226, LR i-a blocat/luat 452, iar banca i-a inscris contul in minus cu 202 euro. Am gasit si adresa Sabinei si i-a trimis mesaj. Acum sa vedem ce raspund.Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
alinabojuc spune:
pentru Miruna si Matei! Tot maine e ziua nasului nostru.Ce de sarbatoriti! O sa chefuim bine de tot.

alina
Bratu Monica spune:
quote:
Originally posted by Inex
Am gasit un cod pt fdp=o.Codul e 64106.
Inex ,de 2 x mamica
Multumesc!!!!!!!!!!
cine vrea uscator de par=69604
FETELOR URAAAAAAAAAAAAAAAAANINGE AFARA CU FULGI CAT PUMNUL!!!!!!!!!!!!!!!
Monikka