*** LA REDOUTE *** (64)
Raspunsuri - Pagina 13
miki68 spune:
quote:
Originally posted by claujro
Aviz amatoarelor: am ridicat coletul strawberry de la posta cu 3 rujuri Lancome, unul e normal in cutie, celelate 2 fara ambalaj si pe fundul lor scrie TESTER. Toate 3 miros a plastelina (deci sunt vechi) si nici unul nu-mi place la culoare: unul e maro inchis, altul maro-auriu-sidefiu si celalt un roscat-sidefiu...bleah! TEAPAAAA! M-am lecuit de cosmetice.
Astept coletul cu parfumuri. Sa vad cum sunt astea, e prima data cand comand parfumuri...
Paris
Claudia, esti sigura ca nu scria "tester" cand ai facut tu comanda? Pentru ca strawberry vand si asa ceva. Daca nu, scrie-i frumusel lui Kitty Wong si plange-te de situatie.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
alinaatudor spune:
Ce cretine alea de la posta...auzi tu..nu se pot uita dupa colet daca nu am avizul..vai..imi vine sa le omor...

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici
Alina
31 si Stefania 
Bratu Monica spune:
Chiar ,mai stiti ceva coduri cu cadouri interesante?
Eu nu mai am nimic,poate ati mai gasit voi.
Please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monikka
madau spune:
Claudia wow ce nasol...scrie-i tipei, nu lasa lucrurile asa, fa o poza la ele si spune-i eventual ca i le si trimiti sa le vada
...in mod sigur va rezolva problema. Eu n-am avut belele niciodata cu ei, cu exceptia faptului cand am primit coletul spart dar nu era din cauza lor, sunt super multumita de produse, sunt super ok. Chiar zilele trecue am luat un colet de la ei cu niste cosmetice, creme, si-s super....azi am fost la Mall sa-mi iau un rimel ca-l terminasem si nu mai aveam ce face pana vine urmatorul colet...si imi venea sa plang de nervi, am dat 110 ron pe un rimel pe care de pe straw. l-am luat cu 60
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by maria_alexia
Invatatura de minte: am vrut sa incerc niste coduri, am dat tot peste coduri expirate de vreo 3 ori si m-am trezit cu cosul gol![]()
.
Concluzia: trebuia sa salvez link-urile mai intai. Si sa citesc mai cu atentie cand expira
Sau poti sa tii apasat CTRL in momentul in care, dupa ce ai introdus codul, dai clic pe campul "J'applique mon offre".
Intrucat chestia asta cu golirea cosului au patit-o foarte multe fete de-a lungul timpului, probabil ca ghidul de pe prima pagina ar trebui completat si cu aceasta mentiune.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)Diversificarea
V@lly spune:
hello
si-a luat cineva geaca asta?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7396643&SizeCode=00046&Quantity=1&PersText=&ItemId=4&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
sau un alt produs active wear?m-ar fi interesat daca se potrivesc marimile si cum e materialul gecii
claujro spune:
O sa verific pe site. Nu ma deranjeaza ca sunt testere, sunt intacte si aproape cat un ruj normal de mari dar ma deranjeaza mirosul de palstelina. P'asta nu am cum sa-l dovedesc. ![]()
edit: am verificat, cele 2 sunt testere si pe site http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=39701&goChar=L
dar sunt categoric VECHI! Imi pare sincer rau! Mai bine cu banii dati pe 3 rujuri proaste luam unul bun si cu o culoare care macar sa-mi placa. Asta e, am invatat lectia. Nu ma mai bag.
Paris
Graviduta spune:
Elyanne, mersi frumos, am vazut ca mi-ai luat in considerare sugestia.
Mai am una, nu stiu cat de pertinenta o sa vi se para. Desi s-a terminat cu nebunia cecurilor LR generata de sistarea livrarilor in RO, discutiile despre cereri de chargeback/refund/refuz de plata sunt de actualitate. Iata cazul prietenei mele, despre care va relatam acum cateva pagini. Intrucat nu am primit raspuns (probabil nu stiti sau nu ati avut situatia prezentata), am cautat postarile lui Ovidiu Daianu, care v-au ajutat f mult in toamna. Cred ca ar fi utila o mentiune in ghid despre aceasta procedura, de urmat in caz de nelivrare sau plata nedatorata. Daca nu ma insel, prima postare a lui Ovidiu este asta. Cele mai multe informatii despre aceasta procedura sunt in cap. 47 si urmatoarele.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
aissa spune:
Iupiii
, ma simt mai bine, am dat si eu o comanda mica de tot cat sa imi reaprind gustul. Sunt curioasa cand o sa o primesc. N-am scotocit dupa coduri, am pus cel pt geaca matlasata care e pe prima pagina.
Vroiam sa va zic celor ce vor sa ia pisica aia de la Furreal (asa se scrie???). Am vazut in Carrefour pisica si maimuta cu 169 de lei. Retinusem de pe aici ca le gasiseti cu 240 asa ca ar fi mai ieftin la Carrefour. Aveau si un ponei in marime naturala care misca din cap...era super misto, dar nu m-am uitat cat costa ca sigur era mult.
felicia74 spune:
Buna fetele!
Pai d ecand va zic eu sa tineti CTRL apasat, chiar zicea cineva ca e basm... uite ca eu fac asta de luni d ezile si nu mi s-a golit niciodata cosul![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

. Si sa citesc mai cu atentie cand expira