*** LA REDOUTE *** (64)
Raspunsuri - Pagina 10
ligeea spune:
am primit un mail ciudat de la Redoute , ceva cu ,,agent ..accepte votre mission ,...si apoi ceva cu un cod si un card kangourou , aveti idee depre ce e vorba ?
ligeea spune:
tot eu, sunt ,,scriereata
ce parere aveti de asteahttp://www.laredoute.fr/vente-trench-long-femme-active-wear.aspx?productid=324123634&documentid=201207&categoryid=37801451&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
si
http://www.laredoute.fr/vente-bottes-stan-smith-high-adidas.aspx?productid=324124104&documentid=201207&categoryid=37801451&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
nu le-am vazut pana acum le-a luat cineva .
Nu ma uitati cu codul ala ati primit asa ceva ?
Graviduta spune:
Ligeea, nu lua in seama mailul ala cu agent si mission confidentielle (sau cum scrie, ca nu mai stiu) ca e o prostie. L-am primit si eu si cred ca si celelalte fete. Te anunta despre reduceri, etc.
Tonia, si eu am luat pijamalele alea pt cadou. Intr-adevar sunt dragute.
Vreau sa va intreb ceva. Am o prietena care, la recomandarea mea
, a dat si ea o comanda pe LR pe 22 noiembrie si aprimit produsele. Problema e ca cei de la LR i-au debitat contul cu dublul sumei comenzii (adica i-au luat banii de 2 ori), dar, in istoricul comenzilor ei, comanda apare o singura data. Le-am scris eu de pe contul ei, ca ea nu stie franceza, si asteptam raspuns. A mai patit cineva asa ceva?
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
ligeea spune:
pentru cine nu stie franceza
google translate -scrii in engleze si traduce instant in fr - am incercat si ...sper ca a mesr
Multumesc Graviduta , draguta ca de obicei
cristiana70 spune:
LIGEEA, si eu am primit acelasi mail astazi, cu un cod secret pentru posesorii de card Kangurou. Asa ca pas.
Hai sa pisalogesc si eu, a incercat cineva cuverturile acestea din bumbac? Ca ma gandeam sa iau pentru canapeaua si fotoliile din living, husele alea elastice de la quelle costa de la dublu in sus, si nici nu stiu cate parale fac.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
ayla spune:
Fetelor, dar cei de la LR retrimit coletele pierdute, numai pe baza spuselor noastre? Adica cum stiu ei ca cineva nu minte cand spune nu i-a ajuns coletul? Sau de fapt ei mai uita din cand in cand sa trimita cate un colet chiar daca trag banii inainte?
Eu astept colet din 26 noiembrie, si de unde pana acum veneau in 10 zile, de data asta parca vad ca s-a facut nevazut...
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by claujro
vad ca apare un mesaj scris de florina dar nu vad deloc unde e...
Paris
S-o fi razgandit fata!
felicia74 spune:
Trusa de machiaj - e ok, eu am luiat-o la sevriciu ptr cazuri de urgenta. Daca nu aveti alt cadou de ales, merge.
Claujro eu nu cred ca mai dau curand comanda la straw..![]()
Ti-a venit avizul?
N-o sa mai intru o vreme pe aici, ca am niste probelem cu ilinca, ii facem internare ambulatorie ca sa vedem de la ce tot face infectii urinare
Insa astept si eu un colet de 7 decembrie, deci mai arunc un ochi pe aici.
Pupici si la cat mai multe colete sosite!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
camelia_daniela spune:
Dragi mamici care ati luat poncho la fetite, dati-va cu parerea, va rog: pe care sa il iau, pe www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6578187&SizeCode=00094&Quantity=1&PersText=&ItemId=6&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank"> asta sau pe www.laredoute.fr/vente-poncho-bebe-okaou.aspx?productid=324104012&documentid=346107&categoryid=23112482&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> asta?
Ma risc si dau drumul comenzii maine! Doamne ajuta! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit