Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

quote:
Originally posted by nemary

azi am mai cumparat si eu cate ceva de la farmacie, ser fiziologic si mameloane din silicon, din pacate nu am gasit comprese sterile si nici vata portionata la Sensiblu.
am si eu o intrebare pt.mamicile cu experienta, mameloanele trebuiesc sterilizate inainte de flosire,nu?

Mari 33+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Buna dimineata, mamici,

n-am mai scris de mult, dar v-am citit mereu.
Vorbind de sterilizat suzete si biberoane, exista niste pastilute pe care le disolvi in apa si lasi toate obiectele care le folosesti pentru bebe, inclusiv jucariile micute pe care le baga in gurita, cam 24 de ore si se sterilizeaza fara probleme. Am inteles ca in procesul de fierbere, inca mai raman bacterii si microbi. Eu asa faceam cand era Vlad micut, si n-am avut probleme cu el niciodata. Sunt foarte practice. Nici nu mai stiu ce marca sunt, dar trebuie sa aiba la farmacie.

20+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

multumim mult pt.incurajari, mai avem intr-adevar putin, dar totusi mult, 7 sapt.

mameloanele pt.sani le-am luat pt.a evita ranile pe care le face bebe in primele zile cand inca nu stie sa suga.

Mari 33+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetele, hai ca am intrat si eu o tura.

De azi de dimineata am alergat pe la Camera de Munca si apoi am avut de calculat la salarii si prime de Craciun. Asa ca n-am avut timp sa intru. Dar acum am terminat si pana la 5 pot sa taifasuiesc cu voi.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Onix, fetelor, daca tot vorbeati de sterilizat biberoane, exista o solutie de la Chicco care se gaseste peste tot si in farmacii si la hipermarketuri pentru sterilizat. Se pune in apa si se lasa acolo tot ce e de sterilizat: biberoane, suzete, jucarii de ros etc. Se schimba in fiecare zi. Dar eu o schimb si la 2 zile si nu s-a intamplat nimic. Eu o folosesc de cand avea piticul meu 2 saptamani. Nici nu costa foarte mult, in jur de 21,5 Ron.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by Adryana_4u

slimatei, cum e pe ultimii 10 metri???
Am si eu o intrebare, pentru ca vad ca esti atat de aproape de marele eveniment, sigur ai gata bagajul de spital...
Acuma, nu va suparati pe mine, am vazut si eu o gramada de liste, probabil ca si voi, dar unele dintre ele mi se pare ca chiar contin lucruri inutile....si daca ar fi sa ma iau dupa ele, as pleca la spital cu 2 geamantane, ca la munte...
de aia te intreb, slimatei, ce anume ai pus tu exact in bagajul de spital???
asta daca ai chef si timp sa scrii...

adriana...pai ce sa-ti zic..stiu si eu ca sunt multe.si eu am facut la inceput la fel... am luat o geanta mare cat casa...si le-am pus pe toate..dar dupa aia am aflat ca nu te lasa cu toate si tb sa vina cineva sa ti le aduca pe rand.. asa ca in gentutza de acum a ramas doar strictul necesar..care imi tb pe moment..nu are rost sa ma cert cu personalul..caci nu am unde sa le bag pe toate... acum nustiu ce sa-ti zic caci aici fiecare spital au exigentele sale..dar mai mult sau mai putin sunt cam toate aceleasi... eu una din toate listele am ezitat doar cremele sa mi le iau...(pt. mine si bb) caci inca nu sunt decisa ce si cum sunt mai bune(ma refer la firme..si alea ..alea)inca tb sa ma hotarasc...dar am auzit caci in spital imi poate recomanda ele de acolo ..asa ca pana nasc stau linistita...ce sa-ti mai zic... eu zic ca sunt pregatita pt. marele eveniment..

iti urez sarcina usoara in continuare..caci acum e partea cea mai grea...multa rabdare si sanatate

aaaaa si desigur pe liste sunt multe lucruri inutile...tu informeaza-te mai ales pt. spitalul care mergi.. si ia numai ce crezi tu ca ar fi neceasar... e inutil ca te apuci sa arunci cu banii pe niste lucruri care poate nu ai sa le folosesti..

mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Adriana, si eu am patit la fel ca stimatei, imi facusem un bagaj dupa liste din tot felul de carti si reviste si la spital mi-au zis sa-mi opresc strictul necesar: camasa de noapte, halat, sosete, chiloti mai largi, papuci, periuta si pasta de dinti, sapun, prosop, un pachet de vata, un pachet de tampoane, pieptan etc, lingura, furculita, cana, iar pentru bebe: 2 body (era vara), pampersi, crema pentru fundulet si cam atat, ca restul aveau ei. Nu stiu daca nu am uitat ceva. O sa caut pe-acasa sa vad daca mai gasesc lista mea si de acolo o sa te inspiri.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Gina-eu il folosesc acesta www.chicco.com/scheda_prodotto.asp?menu=on&art=00.067589.000.000&idFascia=21&idSezione=49" target="_blank">chicco

se gaseste in ro? www.amuchina.it/" target="_blank">acesta care e bun

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Si eu sunt pe aici....bantui....

21 cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Salut Kitzy
bine ai trecut pe aici

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

V-a fost dor de mine?
Peste o ora ma pregatesc sa merg la microrevelion la sotz la firma, n-am nici un chef sa ma afum, dar asta e, plus ca maine merg la servici dimineata

21 cu Diana

Mergi la inceput