Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Hai ca am intrat si eu iar.

Piticul meu e mai bine acum, dupa antibiotic si nurofen, nu mai are febra si e mai vesel.

Vad ca sunteti la capitolul bagaj pentru maternitate.
Eu mi-am luat o gramada atunci cu mine, dar n-am avut nevoie decat de cateva lucruri, in mare, cam ce a trecut Carmen in lista.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by MIKYCRIS

NEMARY,ce faci?cum te simti?ce face bebelina?
am vazut ca ai schmbat numele in DARIA,frumos nume!,daca era si atunci cand am nascto eu pe DELIA....,ei asta este acum!
11+

MIKYCRIS

multumim de intrebare. bebelina e bine, azi a fost putin mai somnoroasa, dar vad ca acum pe seara a inceput gimnastica. de azi suntem oficial in prenatal, mai avem 7 saptamani.
Numele Dalia a picat pt.ca nu l-au vrut nasii, nu pt ca nu le-ar placea dar il asociaza cu o pers.anume. Acum, eu vreau si un nume de sfant pe care sa-l lipim langa Daria, si ne gandim intre Maria, Gabriela, Teodora, Narcisa, Ilinca(ultimele 3 nu-i plac lui tati). mai avem destul timp la dispozitie, sper sa ne hotaram cat mai repede.

Mari 33+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

azi am mai cumparat si eu cate ceva de la farmacie, ser fiziologic si mameloane din silicon, din pacate nu am gasit comprese sterile si nici vata portionata la Sensiblu.
am si eu o intrebare pt.mamicile cu experienta, mameloanele trebuiesc sterilizate inainte de flosire,nu?

Mari 33+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

am aparut
neata? fetelor dau cafeaua si ceaiurile
cum mai sinteti?
Gina-sanatate lui Razvanel
Nemary-le pui in apa fiarta 10 inute si apoi le clatesti
te pregatesti de marele eveniment incet te apropii
Mariaana-si ti mai ai putin

va pup pe toate

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

neata fetelor!
eu sunt prezenta cu 3in1!
NEMARY,incearca sa pui si tu numele de familie urmat de DARIA si vezi cu care din numele ramase( care iti plac)se potriveste mai bine.eu asa am facut la DELIA.ma bucur ca bebelina e bine si mamica la fel!
mai ai putin si nasti,eu iti spun de peacum NASTERE USORA SI SA TE BUCURI DE EXPERIENTA DE A DA NASRERE UNUI COPILAS!
KATIAPAM,tu si GIULIA ce mai faceti?
GINA,ce mai face ANDREI?
11+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Mikycris-la ce te referi mereu 3in1?
Giulia e putin racita are nasucul infundat si ii pun picaturi de ieri dimineata plus a avut un pic de febra nu mare ieri dimineata si i-a trecut dupa un somnic
in rest e cam morocanoasa mai ales seara si din cite am vazut cred ca ne apropiem de un dintisor ceva se zareste dar mai e pina trece de bariera gingia apoi sa vezi crizute pe ea
dupa masa mergem la control cu inimuta sa facem eco si maine la solduri si tot asa....dar toate bine

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetele,
sunt si eu pe aici, iari am avut o zi f nasoala.M-am simtit rau.Azi vad ca sunt un pic mai bine.
Gina ce mai face Andrei? E mai bine ?
Nemary ai luat de mameloane din silicon?Poate nu o sa fie nevoie de ele , poate bebe o sa suga fara probleme direct la san .
Pupicei tuturor.

Anca 15 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Katia e f frumoasa iubita mica.Sa-ti traiasca frumoasa.

Anca 15 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Acina- am vazut si eu pozele tale
e un scump Andrei si ce de poze ai in album
mi-au placut mult pozele din vacanta la mare si dupa mine seamana cu tine
multumesc

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai